Examples of einhell mig 200-355

Want to know {brand} 200-355 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals certification experience? Study Vivid Cisco 200-355 answers to Up to the immediate present 200-355 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-355 (Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals) test on your first attempt.

2016 Sep 200-355 Study Guide Questions:

Q51. A wireless engineer has an access point using the 5.725-GHz channel in the United States. In which band is the AP operating? 

A. UNII-1 

B. UNII-2 

C. UNII-2 Extended 

D. UNII-3 

Answer: C 

Q52. Which official port should be used when configuring external RADIUS authentication on a Cisco WLC version 7.0? 

A. 49 

B. 1645 

C. 1646 

D. 1812 

E. 1813 

Answer: D 

Q53. After you configure the Cisco 5508 Wireless Controller v7.6, a customer requests an SSID that allows for client web authentication with email input. Which authentication method should be used? 

A. pass-through 

B. authentication 

C. splash page web redirect 

D. conditional web redirect 

E. on MAC filter failure 

Answer: A 

200-355  free exam

Up to the immediate present aectp 200-355 wifund:

Q54. What is a risk when initiating the containment of a rogue AP? 

A. disassociating clients of valid access points that are operated by a neighboring organization 

B. disrupting transmission of neighboring AP clients 

C. breaking the radio of the containing AP 

D. breaking the rogue client radio or its firmware 

Answer: A 

Q55. You have a small organization with multiple Cisco WCS servers. Management has become cumbersome and you are planning to deploy Cisco WCS Navigator. 

When the Cisco WCS Navigator has been deployed, how are the existing Cisco WCS servers added to the Cisco WCS Navigator, which software versions are supported, and which protocol(s) do they use to communicate with Navigator? 

A. Cisco WCS Navigator searches the enterprise intranet to locate the existing Cisco WCS servers and adds them automatically using SOAP as long as there is only a difference of one version or less between Cisco WCS and WCS Navigator. 

B. Each existing Cisco WCS server must be added manually and use SOAP/HTTP to communicate with the Cisco WCS Navigator platform as long as the software versions of Cisco WCS and Cisco WCS Navigator are the same. 

C. Cisco WCS must be on the same software version as Cisco WCS Navigator and each Cisco WCS server is added automatically using XML over HTTP. 

D. When Cisco WCS Navigator is added, all the Cisco WCS servers must be added manually, each system must use the same software release as Navigator, and the Cisco WCS communicates with Cisco WCS Navigator by using SOAP/XML over HTTPS. 

Answer: D 

Q56. Old 2.4-GHz wireless laptops are unable to connect. What is the most likely cause of this problem? 

A. WLAN > General properties are incorrectly configured. 

B. WLAN > QoS properties are incorrectly configured. 

C. WLAN > Security properties are incorrectly configured. 

D. WLAN > Advanced properties are incorrectly configured. 

E. Wireless > AP > 802.11 b/g/n AP is incorrectly configured. 

F. Wireless > AP > 802.11 b/g/n > Network is incorrectly configured. 

Answer: F 

certleader.com

Exact 9tut ccna wireless 200-355:

Q57. Which type of authentication is used initially by a controller-based AP so that a guest client can get an IP address? 

A. 802.1x 

B. EAP 

C. LEAP 

D. open authentication 

E. TLS 

F. SSL 

Answer: D 

Q58. Which statement about configuration of Layer 2 wireless user authentication on a Cisco WLC is true? 

A. Local EAP is used only if an external RADIUS is not configured or is unreachable. 

B. The external RADIUS is used only if local EAP is not configured. 

C. The administrator chooses whether local EAP or an external RADIUS is used first. 

D. The external RADIUS is used only if local EAP is explicitly disabled. 

Answer: A 

Q59. A network engineer is troubleshooting a LAP that is unable to join the controller and receives the message below: 

LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG. No more AP manager IP addresses remain What does the log indicate? 

A. Two or more LAPs have the same IP address. 

B. An AP manager has the same IP address as another AP manager. 

C. A LAP has the same IP address as the AP manager. 

D. Two or more controllers have the same IP address. 

Answer: C 

Q60. Which four levels of messages will be sent to the logging server? (Choose four.) 

A. alerts 

B. critcal 

C. debugging 

D. emergencies 

E. errors 

F. informational 

G. notifications 

H. warnings 

Answer: A,B,D,E 

About 200-355 Information: 200-355 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.