Finding Improve 1z0-050 pdf

Act now and download your Oracle 1z0-050 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1z0-050 tutorials. Download Regenerate Oracle Oracle Database 11g: New Features for Administrators exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1z0-050 with a classic professional.

2016 Sep 1z0-050 Study Guide Questions:

Q31. Identify two situations in which you can use Data Recovery Advisor for recovery. (Choose two.)

A. The database files are corrupted when the database is open.

B. The archived log files are missing for which backup is not available.

C. The user has dropped an important table that needs to be recovered.

D. You are not able to start up the database instance because the required database files are missing.

Answer: AD

Q32. You are working on a CATDB database that contains an Oracle Database version 11.1 catalog schema owned by the user RCO11. The INST1 database contains an Oracle Database version 10.1 catalog schema owned by the user RCAT10.

You want the RMAN to import metadata for database IDs 1423241 and 1423242, registered in RCAT10, into the recovery catalog owned by RCO11.

You executed the following RMAN commands:

RMAN> CONNECT CATALOG rco11/password@catdb

RMAN> IMPORT CATALOG rcat10/oracle@inst1;

What happens when you execute the above commands? (Choose all that apply.)

A. They deregister all databases registered in the RCAT10 catalog.

B. They import metadata for all registered databases in the RCAT10 database.

C. They register all the RCAT10-catalog registered databases in the RCO11 catalog.

D. They overwrite all stored scripts in the RCO11 catalog with the same name as that in the RCAT10 catalog.

Answer: ABC

Q33. You are managing an Oracle Database 11g ASM instance having three disks in a disk group with ASM compatibility attribute set to 11.1.0 and redundancy set to high. One of the disks in the disk group becomes unavailable because of power failure. 

Which statements will be true in this scenario? (Choose all that apply.)

A. The disk automatically goes offline.

B. The disk is immediately dropped from the disk group.

C. The ASM tracks the extents that are modified during the outage.

D. The ASM migrates the extents from the unavailable disk to the remaining disks.

Answer: AC

1z0-050  dumps

Renovate 1z0-050 exam question:

Q34. Which two statements are true with respect to the maintenance window? (Choose two.)

A. A DBA can enable or disable an individual task in all maintenance windows.

B. A DBA cannot change the duration of the maintenance window after it is created.

C. In case of a long maintenance window, all Automated Maintenance Tasks are restarted every four hours.

D. A DBA can control the percentage of the resource allocated to the Automated Maintenance Tasks in each window.

Answer: AD

Q35. View the Exhibit to examine the output for the V$DIAG_INFO view.

Which statements are true regarding the location of diagnostic traces? (Choose all that apply.)

A. The path to the location of the background as well as the foreground process trace files is /u01/oracle/diag/rdbms/orclbi/orclbi/trace.

B. The location of the text alert log file is /u01/oracle/diag/rdbms/orclbi/orclbi/alert.

C. The location of the trace file for the current session is /u01/oracle/diag/rdbms/orclbi/orclbi/trace.

D. The location of the XML-formatted version of the alert log is /u01/oracle/diag/rdbms/orclbi/orclbi/alert.

Answer: ACD

Q36. The ADMIN_EMP table has columns EMPNO, ENAME, DEPTNO, and SAL. It has a materialized view EMP_MV with a materialized log and an ENAME_IDX index on the ENAME column. You need to perform an online table redefinition on the ADMIN_EMP table to move it from the TBS1 tablespace to the TBS2 tablespace in the same schema. 

What action is required for the dependent objects when you perform online redefinition on the table?

A. The materialized view should have a fast refresh performed after the online table redefinition is completed.

B. The materialized view should have a complete refresh performed after the online table redefinition is completed.

C. The materialized view, materialized log, and the index should be dropped and re-created after the online table redefinition is complete.

D. The materialized view and materialized log should be dropped and all constraints disabled and re-created after the online table redefinition is complete.

Answer: B

1z0-050  dumps

Refined 1z0-050 free samples:

Q37. Which two kinds of failures make the Data Recovery Advisor (DRA) generate a manual checklist? (Choose two.)

A. failures because a data file is renamed by error

B. failures when no standby database is configured

C. failures that require no archive logs to be applied for recovery

D. failures due to loss of connectivity-for example, an unplugged disk cable

Answer: AD

Q38. Which three statements are true regarding the logical structure of the Oracle database? (Choose three.)

A. It is possible to have tablespaces of different block sizes in a database.

B. A data block is the smallest unit of I/O for data files.

C. Multiple tablespaces can share single data file.

D. Each data block in the database always corresponds to one OS block.

E. Each segment contains one or more extents.

Answer: ABE

Q39. To control the execution of a server process when it is receiving bad packets from a potentially malicious client, you set the SEC_PROTOCOL_ERROR_FURTHER_ACTION initialization parameter as follows:

SQL> ALTER SYSTEM SET SEC_PROTOCOL_ERROR_FURTHER_ACTION = Drop,10; 

What is the significance of this setting?

A. It terminates the client connection after 10 bad packets and the client cannot reconnect to the same instance.

B. It terminates the client connection after 10 bad packets but the client can still reconnect, and attempt the same operation again.

C. It terminates the client connection 10 seconds after receiving a bad packet and the client cannot reconnect to the same instance.

D. It terminates the client connection after receiving a bad packet and the client can reconnect to the same instance after 10 minutes.

Answer: B

Q40. View the Exhibit to examine the output produced by the following query at three different times since the database instance started and has undergone workloads of different capacities:

SQL> SELECT substr(component, 0, 10) COMP, current_size CS, user_specified_size US

FROM v$memory_dynamic_components

WHERE current_size!=0;

What do you infer from this?

A. The database instance is running with manual PGA management.

B. The database instance is running with manual shared memory management.

C. The database instance has the MEMORY_TARGET value set to a nonzero value.

D. All sessions are connected to the database instance in dedicated mode, and no RMAN or parallel query operations have been performed.

Answer: C

About 1z0-050 Information: 1z0-050 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.