Finding Renewal 1z0-067 testing software

It is more faster and easier to pass the Oracle 1z0-067 exam by using Virtual Oracle Upgrade Oracle9i/10g/11g OCA to Oracle Database 12c OCP questuins and answers. Immediate access to the Refresh 1z0-067 Exam and find the same core area 1z0-067 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Dec 1z0-067 Study Guide Questions:

Q71. You are administering a multitenant container database (CDB) cdb1that has multiple pluggable databases (PDBs). As the sys user on cdb$root, you execute the commands: 

SQL> CREATE USER C##ADMIN IDENTIFIED BY orc1123; 

SQL> GRANT CREATE SESSION to C##ADMIN CONTAINER=ALL; 

SQL> GRANT CREATE USER TO C##ADMIN CONTAINER=ALL; 

Which two statements are true about the c##admin user that is created in all PDBs? 

A. It can create only local users in all the PDBs. 

B. It has a common schema for all the PDBs. 

C. It can create common users only when it is logged in to the CDB. 

D. It can create only local users in the CDB. 

E. It can be granted only common roles in the PDBs. 

Answer: A,B 

Q72. Examine the command: 

SQL> RECOVER DATABASE USING BACKUP CONTROLFILE UNTIL CANCEL; 

In which two scenarios is this command required? 

A. The current online redo log file is missing. 

B. A data file belonging to a noncritical tablespace is missing. 

C. All the control files are missing. 

D. The database backup is older than the control file backup. 

E. All the data files are missing. 

Answer: A,B 

Q73. You plan to use the In-Database Archiving feature of Oracle Database 12c, and store rows that are inactive for over three months, in Hybrid Columnar Compressed (HCC) format. 

Which three storage options support the use of HCC? 

A. ASM disk groups with ASM disks consisting of Exadata Grid Disks. 

B. ASM disk groups with ASM disks consisting of LUNS on any Storage Area Network array 

C. ASM disk groups with ASM disks consisting of any zero padded NFS-mounted files 

D. Database files stored in ZFS and accessed using conventional NFS mounts. 

E. Database files stored in ZFS and accessed using the Oracle Direct NFS feature 

F. Database files stored in any file system and accessed using the Oracle Direct NFS feature 

G. ASM disk groups with ASM disks consisting of LUNs on Pillar Axiom Storage arrays 

Answer: A,E,G 

Explanation: HCC requires the use of Oracle Storage – Exadata (A), Pillar Axiom (G) or 

Sun ZFS Storage Appliance (ZFSSA). 

Note: 

* Hybrid Columnar Compression, initially only available on Exadata, has been extended to support Pillar Axiom and Sun ZFS Storage Appliance (ZFSSA) storage when used with Oracle Database Enterprise Edition 11.2.0.3 and above 

* Oracle offers the ability to manage NFS using a feature called Oracle Direct NFS (dNFS). Oracle Direct NFS implements NFS V3 protocol within the Oracle database kernel itself. Oracle Direct NFS client overcomes many of the challenges associated with using NFS with the Oracle Database with simple configuration, better performance than traditional NFS clients, and offers consistent configuration across platforms. 

1z0-067  actual exam

Renew 1z0-067 free practice exam:

Q74. Which three statements are true about unplugging a pluggable database (PDB)? 

A. The PDB must be open in read only mode. 

B. The PDB must be dosed. 

C. The unplugged PDB becomes a non-CDB. 

D. The unplugged PDB can be plugged into the same multitenant container database (CDB) 

E. The unplugged PDB can be plugged into another CDB. 

F. The PDB data files are automatically removed from disk. 

Answer: B,D,E 

Explanation: B, not A: The PDB must be closed before unplugging it. 

D: An unplugged PDB contains data dictionary tables, and some of the columns in these encode information in an endianness-sensitive way. There is no supported way to handle the conversion of such columns automatically. This means, quite simply, that an unplugged PDB cannot be moved across an endianness difference. 

E (not F): To exploit the new unplug/plug paradigm for patching the Oracle version most effectively, the source and destination CDBs should share a filesystem so that the PDB’s datafiles can remain in place. 

Reference: Oracle White Paper, Oracle Multitenant 

Q75. Your multitenant container database (CDB) cdb1 that is running in archivelog mode contains two pluggable databases (PDBs), pdb2_1 and pdb2_2, both of which are open. RMAN is connected to the target database pdb2_1. 

RMAN> BACKUP DATABASE PLUS ARCHIVELOG DELETE INPUT; 

Which statement is true about the execution of this command to back up the database? 

A. All data files belonging to pdb2_1 are backed up and all archive log files are deleted. 

B. All data files belonging to pdb2_1 are backed up along with the archive log files. 

C. Only the data files belonging to pdb2_ are backed up. 

D. This command gives an error because archive log files can be backed up only when RMAN is connected to the root database. 

Answer: B 

Q76. Which two are prerequisites for creating a backup-based duplicate database? 

A. connecting to the target database and a recovery catalog to execute the duplicate command 

B. creating a password file for an auxiliary instance 

C. connecting to an auxiliary instance 

D. matching the database identifier (DBID) of the source database and the duplicate database 

E. creating an SPFILE for the target database 

Answer: A,B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E11882_01/backup.112/e10643/rcmsynta020.htm#CH DEDFFH 

1z0-067  actual exam

Verified 1z0-067 lab:

Q77. Examine the parameters for your database instance: 

NAMETYPEVALUE 

optimizer_adaptive_reporting_onlybooleanFALSE 

optimizer_capture_sql_plan_baselinesbooleanFALSE 

optimizer_dynamic_samplinginteger2 

optimizer_features_enablestring12.1.0.1 

Which three statements are true about the process of automatic optimization by using statistics feedback? 

A. The optimizer automatically changes a plan during subsequent execution of a SQL statement if there is a huge difference in optimizer estimates and execution statistics. 

B. The optimizer can re optimize a query only once using cardinality feedback. 

C. The optimizer enables monitoring for cardinality feedback after the first execution of a query. 

D. The optimizer does not monitor cardinality feedback if dynamic sampling and multicolumn statistics are enabled. 

E. After the optimizer identifies a query as a re-optimization candidate, statistics collected by the collectors are submitted to the optimizer. 

Answer: A,C,D 

Explanation: C: During the first execution of a SQL statement, an execution plan is generated as usual. 

D: if multi-column statistics are not present for the relevant combination of columns, the optimizer can fall back on cardinality feedback. (not B)* Cardinality feedback. This feature, enabled by default in 11.2, is intended to improve plans for repeated executions. 

optimizer_dynamic_sampling optimizer_features_enable 

Dynamic sampling or multi-column statistics allow the optimizer to more accurately estimate selectivity of conjunctive predicates. 

Note: 

* OPTIMIZER_DYNAMIC_SAMPLING controls the level of dynamic sampling performed by the optimizer. Range of values. 0 to 10 

Cardinality feedback was introduced in Oracle Database 11gR2. The purpose of this feature is to automatically improve plans for queries that are executed repeatedly, for which the optimizer does not estimate cardinalities in the plan properly. The optimizer may misestimate cardinalities for a variety of reasons, such as missing or inaccurate statistics, or complex predicates. Whatever the reason for the misestimate, cardinality feedback may be able to help. 

Q78. You issue commands in SQL*Plusas the Oracle owner, to enable multithreading for your UNIX-based Oracle 12c database: 

CONNECT/AS SYSDBA 

ALTER SYSTEMSETTHREADED__EXECUTION= TRUESCOPE=SPFILE; 

SHUTDOWNIMMEDIATE 

You then restart the instance and get an error: 

STARTUP 

ORA-01031:insufficientprivileges 

Why does the startup command return the error shown? 

A. because the threaded architecture requires exiting from sql*pIus and reconnecting with sql*PIus / as sysdba before issuing a startup command 

B. because the threaded architecture requires issuing a new connect / as sysdba from within sql*pIus before issuing a startup command 

C. because the threaded architecture requires authentication using a password file before issuing a startup command 

D. because the threaded architecture requires connecting to the instance via a listener before issuing a startup command 

E. because the threaded architecture requires restarting the listener before issuing a 

startupcommand 

Answer: D 

Q79. Examine the output: 

SQL > ARCHIVE LOGLIST 

Database log modeArchive Mode Automatic archivalEnabled Archive DestinationUSE_DB_RECOVERY_FILE_DEST Oldest online log sequence376 Next log sequence to archive378 Current log sequence378 Which three types of files are automatically placed in the fast recovery area? 

A. Flashback data archives (FDA) 

B. Archived redo log files 

C. Control file autobackups 

D. Server parameter file (SPFILE) 

E. Recovery Manager (RMAN) backup pieces 

Answer: B,C,E 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E11882_01/backup.112/e10642/glossary.htm#BRADV 526 

Q80. You have set the value of the NLS_TIMESTAMP_TZ_FORMATparameter to YYYY-MM-DD. The default format of which two data types would be affected by this setting? 

A. DATE 

B. TIMESTAMP 

C. INTERVAL YEAR TO MONTH 

D. INTERVAL DAY TO SECOND 

E. TIMESTAMP WITH LOCAL TIME ZONE 

Answer: B,E 

About 1z0-067 Information: 1z0-067 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.