Get Smart with pdf 1z0-803

It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-803 exam by using Verified Oracle Java SE 7 Programmer I questuins and answers. Immediate access to the Renovate 1Z0-803 Exam and find the same core area 1Z0-803 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Aug 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q1. Which two are valid instantiations and initializations of a multi dimensional array?

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: BD 

Q2. Given: 

Javac Jump.java 

Java Jump crazy elephant is always 

What is the result? 

A. Lazy lion is jumping 

B. Lion is always jumping 

C. Crazy elephant is jumping 

D. Elephant is always jumping 

E. Compilation fails 

Answer: B 

Q3. Given: 

Which code fragment, when inserted at line 7, enables the code print true? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 

1Z0-803  exam engine

Update 1z0-803-otc:

Q4. Given: 

What is the result? 

A. Null 

B. Compilation fails 

C. An exception is thrown at runtime 

D. 0 

Answer: A 

Q5. Given: 

What is true about the class Wow? 

A. It compiles without error. 

B. It does not compile because an abstract class cannot have private methods. 

C. It does not compile because an abstract class cannot have instance variables. 

D. It does not compile because an abstract class must have at least one abstract method. 

E. It does not compile because an abstract class must have a constructor with no arguments. 

Answer: A 

Q6. You are writing a method that is declared not to return a value. Which two are permitted in 

the method body? 

A. omission of the return statement 

B. return null; 

C. return void; 

D. return; 

Answer: AD 

certleader.com

High value books 1z0-803:

Q7. Given: 

What is the result? 

A. 2 1 

B. 2 1 0 

C. null 

D. an infinite loop 

E. compilation fails 

Answer: E 

Q8. What is the result? 

A. Hello 

B. Default 

C. Compilation fails 

D. The program prints nothing 

E. An exception is thrown at run time 

Answer: A 

Q9. Given the code fragment: 

int b = 3; 

Oracle 1z0-803 : Practice Test 

if ( !(b > 3)) { 

System.out.println("square "); 

}{ 

System.out.println("circle "); 

System.out.println("…"); 

What is the result? 

A. square… 

B. circle… 

C. squarecircle… 

D. Compilation fails. 

Answer: C 

Q10. Which code fragments, inserted independently, enable the code compile? 

A. t.fvar = 200; 

B. cvar = 400; 

C. fvar = 200; cvar = 400; 

D. this.fvar = 200; this.cvar = 400; 

E. t.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

F. this.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

Answer: B 

About 1Z0-803 Information: 1Z0-803 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.