Getting Smart with: exam 310-200

Want to know {brand} 200-310 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Designing for Cisco Internetwork Solutions certification experience? Study Guaranteed Cisco 200-310 answers to Most recent 200-310 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-310 (Designing for Cisco Internetwork Solutions) test on your first attempt.

2016 Oct 200-310 Study Guide Questions:

Q151. What three primary sources of information are needed to perform a network audit? (Choose three.) 

A. existing documentation 

B. new documentation 

C. existing network management software 

D. new network management tools 

E. management personnel 

F. technical personnel 

Answer: A,C,D 

Q152. Refer to the exhibit. 

Which three modules would typically utilize public IPv4 addressing? (Choose three.) 

A. Access 

B. Distribution 

C. Core 

D. Data Center 

E. E-Commerce 

F. Internet Connectivity 

G. Remote Access/VPN 

H. WAN/MAN 

I. Branch 

J. Branch Data Center 

Answer: E,F,G 

Q153. When considering the three VoIP design models – single site, centralized multisite, and distributed multisite – which question below would help to eliminate one of the options? 

A. Will the switches be required to provide inline power? 

B. Will users need to make offsite calls, beyond the enterprise? 

C. Will users require applications such as voice mail and interactive voice response? 

D. Are there users whose only enterprise access is via a QoS-enabled WAN? 

Answer: D 

200-310  exam question

Regenerate casio 電子ピアノ privia px-110/px-200/px-310/px-500l用折りたたみ式スタンド cs-53p:

Q154. Which three layers comprise the traditional hierarchical model? (Choose three.) 

A. core layer 

B. distribution layer 

C. access layer 

D. aggregation layer 

E. network layer 

F. Internet layer 

Answer: A,B,C 

Q155. Which one of these statements is an example of how trust and identity management solutions should be deployed in the enterprise campus network? 

A. Authentication validation should be deployed as close to the data center as possible. 

B. Use the principle of top-down privilege, which means that each subject should have the privileges that are necessary to perform their defined tasks, as well as all the tasks for those roles below them. 

C. Mixed ACL rules, using combinations of specific sources and destinations, should be applied as close to the source as possible. 

D. For ease of management, practice defense in isolation – security mechanisms should be in place one time, in one place. 

Answer: C 

Explanation: Validating user authentication should be implemented as close to the source as possible, with an emphasis on strong authentication for access from untrusted networks. Access rules should enforce policy deployed throughout the network with the following guidelines: 

.Source-specific rules with any type destinations should be applied as close to the source as possible. 

.Destination-specific rules with any type sources should be applied as close to the destination as possible. 

.Mixed rules integrating both source and destination should be used as close to the source as possible. 

An integral part of identity and access control deployments is to allow only the necessary access. Highly distributed rules allow for greater granularity and scalability but, unfortunately, increase the management complexity. On the other hand, centralized rule deployment eases management but lacks flexibility and scalability. 

Practicing “defense in depth” by using security mechanisms that back each other up is an important concept to understand. For example, the perimeter Internet routers should use ACLs to filter packets in addition to the firewall inspecting packets at a deeper level. 

Cisco Press CCDA 640-864 Official Certification Guide Fourth Edition, Chapter 13 

Q156. Which network virtualization technology involves creating virtual routers with its own individual routing tables on a physical router? 

A. VSS 

B. vPC 

C. VRF 

D. VLAN 

Answer: C 

certleader.com

100% Guarantee 200-310-ahg:

Q157. When designing the threat detection and mitigation portion for the enterprise data center network, which of the following would be the most appropriate solution to consider? 

A. 802.1X 

B. ACLs in the core layer 

C. Cisco Security MARS 

D. Cisco Firewall Services Module 

Answer: C 

Q158. Which interior routing protocol has the most preferable administrative distance by default? 

A. RIP 

B. OSPF 

C. EIGRP 

D. BGP 

E. IS-IS 

Answer: C 

Q159. An enterprise campus module is typically made up of four sub modules, as described by the Cisco Enterprise Architecture Model. Which two sub modules are part of this module? 

A. DMZ 

B. enterprise branch 

C. building distribution 

D. server farm/data center 

E. MAN 

Answer: C,D 

Q160. With deterministic Wireless LAN Controller redundancy design, the different options available to the designer have their own strengths. Which one of these statements is an example of such a strength? 

A. Dynamic load balancing, or salt-and-pepper access point design, avoids the potential impact of oversubscription on aggregate network performance. 

B. N+N redundancy configuration allows logically grouping access points on controllers to minimize intercontroller roaming events. 

C. N+N+1 redundancy configuration has the least impact to system management because all of the controllers are colocated in an NOC or data center. 

D. N+1 redundancy configuration uses Layer 3 intercontroller roaming, maintaining traffic on the same subnet for more efficiency. 

Answer: B 

Explanation: With such an arrangement there is no complex mesh of access points & controllers. Link: http://www.cisco.com/web/learning/le31/le46/cln/qlm/CCDA/design/understanding-wireless-network-controller-technology-3/player.html 

N+N WLC Redundancy With N+N redundancy, shown in Figure 5-14. an equal number of controllers hack up each other. For example, a pair of WLCs on one floor serves as a backup to a second pair on another floor. The top WLC is primary for API and AP2 and secondary for AP3 and AP4. The bottom WLC is primary for AP3 and AP4 and secondary for API and AP2. There should be enough capacity on each controller to manage a failover situation. 

N+N+1 WLC Redundancy 

With N+N+1 redundancy, shown in Figure 5-15, an equal number of controllers back up each other (as with N+N), plus a backup WLC is configured as the tertiary WLC for the APs. N+N+1 redundancy functions the same as N+N redundancy plus a tertiary controller that backs up the secondary controllers. The tertiary WLC is placed in the data center or network operations center 

About 200-310 Information: 200-310 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.