hit-001 ebook : Jun 2016 Edition

Breathing of 1Z0-877 exam materials and interactive bootcamp for Oracle certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-877 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part I exam Today!

2016 Jun 1Z0-877 Study Guide Questions:

Q71. The boot disk on your x86-based server has been corrupted and you just finished restoring the root (/) file system to c1d0. Which describes the command(s) that you will use to install the GRUB programs from the Solaris OS DVD? 

A. /usr/sbin/installboot /usr/platform/`uname \\ -i`/lib/fs/ufs/bootblk /dev/rdsk/c1d0s0 

B. /usr/sbin/installboot /dev/dsk/c1d0s0 /a /sbin/installgrub /a/boot/grub/stage1 /a/boot/grub/stage2 \\ /dev/rdsk/c1d0s0 

C. /sbin/installgrub /boot/grub/stage1 /boot/grub/stage2 /dev/rdsk/c1d0s0 

D. /usr/sbin/installboot /boot/grub/stage1 /boot/grub/stage2 \\ /dev/rdsk/c1d0s0 

E. /usr/sbin/mount /dev/dsk/c1d0s0 /a; /sbin/installgrub \\ /a/boot/grub/stage1 /a/boot/grub/stage2 /dev/rdsk/c1d0s0 

Answer: C 

Q72. A SPARC-based system, but you are not sure of the physical path information. Which OBP command shows you this information? 

A. show-devs 

B. probe-all 

C. probe-scsi-all 

D. printenv 

E. prtdiag -v 

Answer: A 

Q73. Currently, your Solaris x86-based server is configured to boot from the second SATA drive. You want to change your server so that it automatically boots using its default autodetect boot behavior when the system is powered on or during a reboot. Which describes how to change your server to use the default autodetect boot behavior? 

A. eeprom boot-file= 

B. eeprom boothpath=? ? 

C. eeprom bootpath=autodetect 

D. kernel boot-file=autodetect 

E. eeprom boot-file=autodetect 

Answer: A 

1Z0-877  brain dumps

Down to date comptia hit-001 study guide:

Q74. hired a new Java technology programmer, and the IT manager wants you to create a user account, user5, on the development server for this new employee. Account creation must abide by the following departmental rules: Which two command-line entries will create this new account? (Choose two.) 

A. useradd -d /export/home/user5 -m -g javap -G javad -s /bin/ksh user5 

B. useradd -d /export/home/user5 -m -s /bin/ksh -g javap -G javad user5 

C. useradd -d /export/home/user5 -m -s /bin/ksh -g javad -G javap user5 

D. useradd -m -d /export/home/user5 -s /bin/ksh -g javad -G javap user5 

E. useradd -d /export/home/user5 -m -s /sbin/ksh -g javap -G javad user5 

Answer: A,B 

Q75. You identify three files in the /export file system that appear to be identical. You know the inode number used by one of the files. 

Which two commands provide information verifying that these files are hard linked? (Choose two.) 

A. ls -laR /export 

B. cat /export 

C. find /export -file <inode_number> 

D. find /export -inum <inode_number> 

E. ls -liR /export 

Answer: D,E 

Q76. You have added an additional internal drive to your x86-based desktop system, and you want to get the Solaris 10 OS to recognize it. 

Which three procedures allow the OS to recognize the new device? (Choose three.) 

A. boot the system then execute # touch /reconfigure, and then reboot the system; confirm that you can see the new drive by executing # format. 

B. boot the system and enter the # devfsadm -v command; confirm that you can see the new drive by executing # format 

C. boot the system, and at the Current Parameters Menu, type b -r; confirm that you can see the new drive by executing # format 

D. from the system menu, select the "Add new hardware" icon; confirm that you can see the new drive by executing # format 

E. boot the system and enter the # reconfigure command; confirm that you can see the new drive by executing # format 

Answer: A,B,C 

certleader.com

Exact hit-001 comptia healthcare it technician exam:

Q77. Given: 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The user1 and listen accounts are locked accounts. 

B. The user3 account has an expiration date. 

C. The user4 account will expire in seven days. 

D. The user2, user3, and user4 accounts all had their passwords set by process ID 11816. 

Answer: A,B 

Q78. A group of systems has been installed using jumpstart and Secure By Default has been set to limited. You have been asked to enable the ftp service, which command would you use? 

A. svccfg -s ftp config/local_only = false 

B. inetadm -e ftp 

C. netservices open 

D. /etc/init.d/ftp start 

Answer: B 

Q79. You just installed Solaris on your x86 server and you cannot get your system to boot to the Solaris 10 OS. When rebooting, you get three options in the GRUB menu: 

Which option can you use to fix the problem? 

A. The boot device priority is fine, your hard drive must be faulty or the boot block is missing. Boot to CDROM, open a shell and run fsck on the Hard Disk. 

B. Change the boot device priority so that the CDROM is the third boot device and the HARD DISK is second. 

C. Make the First boot device = LAN, Second boot device= CDROM, Third boot device = HARD DISK, remove the fourth boot device. 

D. You did not set the fdisk boot partition to ACTIVE and the system cannot boot to the hard disk. Boot from CDROM, open a shell and use fdisk to set the partition to ACTIVE. 

E. The GRUB menu is not correct and Solaris is not pointing to the hard disk that you installed the Solaris OS on. Edit the GRUB menu and. The GRUB menu is not correct and Solaris is not pointing to the hard disk that you have installed the Solaris OS on. Edit the GRUB menu and modify the default boot device so that it points to the correct boot drive. 

Answer: B 

Q80. The IT manager, who wants to prevent anyone from accessing the CD-ROM drive and installing unauthorized software, asks you, as the system administrator, to disable the volume management service from starting upon reboot on a production server. Which of the following actions should you take to secure your system in this way? 

A. Using vi, edit the /etc/inittab file and comment out the /etc/rc3.d/S81volmgt entry. 

B. Run the rm /etc/rc3 command. 

C. Rename the /etc/rc3.d/S81volmgt script to /etc/rc3.d/s81volmgt. 

D. Run the svcadm disable /etc/rc3_d/S81volmgt command. 

Answer: C 

About 1Z0-877 Information: 1Z0-877 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.