hit-001 exam questions (31 to 40)

Exam Code: 1z0-067 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Upgrade Oracle9i/10g/11g OCA to Oracle Database 12c OCP
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1z0-067 Exam.

2016 Jun 1z0-067 Study Guide Questions:

Q31. Which three statements are true about the startup and shutdown of multitenant container databases (CDBs) and pluggable databases (PDBs)? 

A. A PDB opened in restricted mode allows only local users to connect. 

B. When a CDB is open in restricted mode, PDBs must also be opened in restricted mode. 

C. When a CDB is in mount state, PDBs are automatically placed in mount state. 

D. All PDBs must be shut down before shutting down a CDB instance. 

E. When a CDB instance is started, PDBs can be placed in open state by using database triggers or by executing the alter pluggable database command. 

Answer: D,E 

Q32. Your database is running in noarchivelog mode. One of the data files belonging to the system tablespace is corrupted. You notice that all online redo logs have been overwritten since the last backup. 

Which method would you use to recover the data file? 

A. Shut down the instance if not already shut down, restore all data files belonging to the system tablespace from the last backup, and restart the instance. 

B. Shut down the instance if not already shut down, restore the corrupted data file belonging to the system tablespace from the last backup, and restart the instance. 

C. Shut down the instance if not already shut down, restore all data files for the entire database from the last backup, and restart the instance. 

D. Mount the database, restore all data files belonging to the system tablespace from the last backup, and open the database. 

Answer: C 

Q33. Users report this error message when inserting rows into the orders table: 

ERROR atline1: 

ORA-01654f:unable to extend index USERS.ORDERS_IND by 8in tablespace INDEXES 

You determine that the indexes tablespace is out of space and there is no free space on the filesystem used by the Oracle database. 

Which two must you do to fix this problem without affecting currently executing queries? 

A. drop and re-create the index 

B. coalesce the orders.ind index 

C. coalesce the indexes tablespace 

D. perform an on line table rebuild using dbns_redefir.ition. 

E. rebuild the index online moving it to another tablespace that has enough free space for the index 

Answer: A,C 

1z0-067  rapidshare

Down to date hit-001 certification:

Q34. You want the execution of large database operations to suspend, and then resume, in the event of space allocation failures. 

You set the value of the initialization parameter resumable_timeout to 3600. 

Which two statements are true? 

A. A resumable statement can be suspended and resumed only once during execution. 

B. Data Manipulation Language (DML) operations are resumable, provided that they are not embedded in a PL/SQL block. 

C. A suspended statement will report an error if no corrective action has taken place during a timeout period. 

D. Before a statement executes in resumable mode, the alter session enable resumable statement must be issued in its session. 

E. Suspending a statement automatically results in suspending a transaction and releasing all the resources held by the transaction. 

Answer: A,D 

Q35. Which three statements are true about Oracle Secure Backup (OSB)? 

A. It can encrypt client data written to tape. 

B. It can be used to take image copy backups to tape. 

C. It can be used to manage tape backup and restore operations for multiple databases. 

D. It can be used along with an RMAN recovery catalog for maintaining records of backups in a tape library. 

E. It can be used to perform file system backups at the file, directory, file system, or raw partition level. 

Answer: A,C,E 

Q36. You are administering a database that supports data warehousing workload and Is running in noarchivelog mode. You use RMAN to perform a level 0 backup on Sundays and level 1 Incremental backups on all the other days of the week. 

One of the data files is corrupted and the current online redo log file is lost because of a media failure. 

You want to recover the data file. 

Examine the steps involved in the recovery process: 

1.Shut down the database instance. 

2.Start up the database instance in nomount state. 

3.Mount the database. 

4.Take the data file offline. 

5.Put the data file online. 

6.Restore the control file. 

7.Restore the database. 

8.Restore the data file. 

9.Open the database with the resetlog option. 

10.Recover the database with the noredo option. 

11.Recover the data file with the noredo option. 

Identify the required steps in the correct order. 

A. 4, 8, 11, 5 

B. 1, 3, 8, 11, 9 

C. 1, 2, 6, 3, 7, 10, 9 

D. 1, 3, 7, 10, 9 

E. 1, 2, 6, 3, 8, 11, 9 

Answer: C 

certleader.com

Free comptia exam hit-001:

Q37. The CATDB12C database contains an Oracle Database 12c catalog schema owned by the rci2c user. 

The CATD3H database contains an Oracle Database Ug catalog schema owned by the rch user. 

A database with dbid=H2324I is registered in the catdbII catalog. Both the recovery catalog databases are open. 

In the CATD3i2c database, you execute the commands: 

: r-ar. 

RKAN> CONNECT CATALOG rci2c/passI2c@catdbi2c 

RKAN> IMPORT CATALOG rcii/pwdcatUQcatdfoil DBI2=142324i; 

What is the outcome of the import? 

A. It fails because the target database and recovery catalog database are of different versions. 

B. It succeeds and all global scripts in the rci: catalog that have the same name as existing global scripts in the RCI2C catalog are automatically renamed. 

C. It succeeds but the database is not automatically registered in the rc:2c catalog. 

D. It fails because RMAN is not connected to the target database with r3:T=:42324:. 

Answer: B 

Q38. After implementing full Oracle Data Redaction, you change the default value for the number data type as follows: 

SQL> SELECT NUMBER_VALUE FROM REDACTION_VALUES_FOR_TYPE_FULL; NUMBER_VALUE 

SQL> EXEC DBMS_REDACT.UPDATE_FULL_REDACTI0N_VALUES(-1) 

PL/SQL procedure successfully completed. 

SQL> select number_value from redaction_values_for_type_full; 

NUMBER VALUE 

-1 

After changing the value, you notice that FULL redaction continues to redact numeric data with a zero. 

What must you do to activate the new default value for numeric full redaction? 

A. Re-enable redaction policies that use FULL data redaction. 

B. Re-create redaction policies that use FULL data redaction. 

C. Re-connect the sessions that access objects with redaction policies defined on them. 

D. Flush the shared pool. 

E. Restart the database instance. 

Answer: E 

Explanation: About Altering the Default Full Data Redaction Value You can alter the default displayed values for full Data Redaction polices. By default, 0 is the redacted value when Oracle Database performs full redaction (DBMS_REDACT.FULL) on a column of the NUMBER data type. If you want to change it to another value (for example, 7), then you can run the DBMS_REDACT.UPDATE_FULL_REDACTION_VALUES procedure to modify this value. The modification applies to all of the Data Redaction policies in the current database instance. After you modify a value, you must restart the database for it to take effect. 

Q39. You are administering a database that supports a data warehousing workload and is running in noarchivelog mode. You use RMAN to perform a level 0 backup on Sundays and level 1 incremental backups on all the other days of the week. 

One of the data files is corrupted and the current online redo log file is lost because of a media failure. 

Which action must you take for recovery? 

A. Restore the data file, recover it by using the recover datafilenoredo command, and use the resetlogs option to open the database. 

B. Restore the control file and all the data files, recover them by using the recover database noredo command, and use the resetlogs option to open the database. 

C. Restore all the data files, recover them by using the recover database command, and open the database. 

D. Restore all the data files, recover them by using the recover database noredo command, and use the resetlogs option to open the database. 

Answer: B 

Q40. You execute the commands on a multitenant container database CDB1that has multiple pluggable databases: 

$ . oraenv 

ORACLE-_SID = [oracle] ? cdb1 

The oraclebasefor ORACLE_HOME=/u01/app/oracle/product/12.1.0/dbhome_1 is /u01/app/oracle 

$ rman target / 

Recovery Manager : Release 12.1.0.0.2- production on Fri Ju1 19 05:18:33: 2013 

Coppyright (c) 1982, 2013, oracle and/or its affiliates.All rights reserved. 

Connected to target database:CDB1 (DBID=782249327) 

RMAN>SELECT name FROMv$tablespace; 

Which statement is true about the execution of the last command? 

A. It succeeds and displays all the tablespaces that belong to the root database. 

B. It fails and returns an error because a connection is not made by using the sysdba privilege. 

C. It succeeds and displays all the tablespaces that belong to the root and pluggable databases. 

D. It fails and returns an error because SQL commands cannot be executed at the RMAN prompt. 

Answer: A 

About 1z0-067 Information: 1z0-067 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.