hit-001 sample questions (91 to 100)

Exam Code: 1z0-050 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: New Features for Administrators
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1z0-050 Exam.

2016 Jun 1z0-050 Study Guide Questions:

Q91. Which statement is true regarding virtual private catalogs?

A. The virtual private catalog owner cannot create and modify the stored scripts.

B. A virtual private catalog owner can create a local stored script, and have read/write access to a global stored script.

C. The set of views and synonyms that make up the virtual private catalog is stored in the schema of the RMAN recovery catalog owner.

D. To perform most of the RMAN operations, the virtual catalog owner must have the SYSDBA or SYSOPER privilege on the target database.

Answer: D

Q92. You upgraded Oracle Database 10g to Oracle Database 11g. How would this affect the existing users' passwords?

A. All passwords automatically become case-sensitive.

B. All passwords remain non-case-sensitive till they are changed.

C. All passwords remain non-case-sensitive and cannot be changed.

D. All passwords remain non-case-sensitive until their password attribute in the profile is altered.

Answer: B

Q93. When executing a SQL workload, you choose to generate execution plans only, without collecting execution statistics. 

Which two statements describe the implications of this? (Choose two.)

A. It produces less accurate results of the comparison analysis.

B. It automatically calls the SQL Tuning Advisor for recommendations.

C. It shortens the time of execution and reduces the impact on system resources.

D. Only the changes in the execution plan, and not performance regression, are detected.

Answer: AC

1z0-050  exam answers

Down to date hit-001 sample questions:

Q94. Observe the following PL/SQL block:

BEGIN

dbms_spm.configure('SPACE_BUDGET_PERCENT', 30);

END;

Which statement is correct regarding the above PL/SQL block?

A. It reserves 30% of the space in the SYSTEM tablespace for SMB.

B. It reserves 30% of the space in the SYSAUX tablespace for SQL Management Base (SMB).

C. It generates a weekly warning in the alert log file when SMB occupies more than 30% of the SYSAUX tablespace.

D. It automatically purges the SQL management objects when SMB occupies more than 30% of the SYSAUX tablespace.

Answer: C

Q95. You plan to have a larger moving window size for the default system-defined moving window baseline because you want to use the adaptive threshold. 

Which statement factors in this consideration while increasing the size of the moving window?

A. The collection level for the AWR should be set to BASIC.

B. The moving window size must be less than Undo Retention.

C. The moving window size should be greater than the Automatic Workload Repository (AWR) retention period.

D. The moving window size should be equal to or less than the Automatic Workload Repository (AWR) retention period.

Answer: D

Q96. In your database, the RESULT_CACHE_MODE parameter has been set to MANUAL in the initialization parameter file.

You issued the following command:

SQL>SELECT /*+ RESULT_CACHE */ sale_category, sum(sale_amt) FROM sales

GROUP BY sale_category;

Where would the result of this query be stored?

A. PGA

B. large pool

C. shared pool

D. database buffer cache

Answer: C

certleader.com

Refined hit-001 books:

Q97. Your database initialization parameter file has the following entry:

SEC_MAX_FAILED_LOGIN_ATTEMPTS=3

Which statement is true regarding this setting?

A. It is enforced only if the password profile is enabled for the user.

B. It locks the user account after the specified number of attempts.

C. It drops the connection after the specified number of login attempts fail for any user.

D. It drops the connection after the specified number of login attempts fail only for users who have the SYSDBA privilege.

Answer: C

Q98. You need to create a partitioned table to store historical data and you issued the following command:

CREATE TABLE purchase_interval

PARTITION BY RANGE (time_id)

INTERVAL (NUMTOYMINTERVAL(1,'month')) STORE IN (tbs1,tbs2,tbs3) (

PARTITION p1 VALUES LESS THAN(TO_DATE('1-1-2005', 'dd-mm-yyyy')), PARTITION p2 VALUES LESS THAN(TO_DATE('1-1-2007', 'dd-mm-yyyy'))) AS

SELECT *

FROM purchases

WHERE time_id < TO_DATE('1-1-2007','dd-mm-yyyy');

What is the outcome of the above command?

A. It returns an error because the range partitions P1 and P2 should be of the same range.

B. It creates two range partitions (P1, P2). Within each range partition, it creates monthwise subpartitions.

C. It creates two range partitions of varying range. For data beyond '1-1-2007,' it creates partitions with a width of one month each.

D. It returns an error because the number of tablespaces (TBS1,TBS2,TBS3)specified does not match the number of range partitions (P1,P2) specified.

Answer: C

Q99. Identify the two direct sources from where SQL plans can be loaded into the SQL plan baselines. (Choose two.)

A. Cursor cache

B. Stored outline

C. SQL Tuning Set

D. Automatic Workload Repository (AWR) snapshots

Answer: AC

Q100. Examine the following PL/SQL block:

DECLARE

my_plans pls_integer;

BEGIN

my_plans := DBMS_SPM.LOAD_PLANS_FROM_CURSOR_CACHE (sql_id => ?9twu5t2dn5xd?; END;

Which statement is true about the plan being loaded into the SQL plan baseline by the above command?

A. It is loaded with the FIXED status.

B. It is loaded with the ACCEPTED status.

C. It is not loaded with the ENABLED status.

D. It is not loaded with the ACCEPTED status.

Answer: B

About 1z0-050 Information: 1z0-050 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.