How Does Pass4sure Oracle 1Z0-466 free draindumps Work?

It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-466 exam by using Download Oracle Project Lifecycle Management Essentials questuins and answers. Immediate access to the Replace 1Z0-466 Exam and find the same core area 1Z0-466 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 1Z0-466 Study Guide Questions:

Q51. The client asks that the project be thoroughly documented. How many of the documents available through the Manage Focus Area should be used? 

A. all of them 

B. none of them 

C. only those that are fit for the project 

D. only those that the client selects 

Answer: C 

Q52. Which is true about OUM Manage? 

A. It emphasizes clearly documenting the scope of the project and the exact procedures to implement changes to this scope. 

B. It is not possible to control the project timeline without a detailed project plan. 

C. It is necessary to only document the items in the scope. 

D. If the project sponsor requires a functional change, the project team must comply with the request. 

Answer: A 

Explanation: The Manage focus area is organized into 13 processes: Bid Transition 

(A)Scope Management Financial Management Work Management Risk Management Issue and Problem Management Staff Management Communication Management Quality Management Configuration Management Infrastructure Management Procurement Management Organizational Change Management 

Collectively, these processes form a comprehensive set of tasks required to manage Oracle-based development and implementation projects. Every project includes most, if not all, of these processes, whether they are the responsibility of a consulting organization, a client organization, or a third party. 

Q53. Which term means monitoring specific results to determine whether they comply with the relevant standards? 

A. Quality Planning 

B. Quality Control 

C. Process Improvement 

D. Quality Assurance 

Answer: D 

1Z0-466  practice test

Far out 1Z0-466 practice test:

Q54. Which three variables are used with Earned Value? 

A. EV – Earned Value 

B. PV – Planned Value 

C. AC – Actual Cost 

D. PC – Planned Cost 

E. EC – Earned Cost 

F. AC – Accounting Cost 

Answer: A,B,C 

Explanation: EV – earned value, estimated value of work done. PV – planned value, estimated value of planned work AC – actual cost, what you paid 

Q55. Select the three goals that have been set for Oracle Unified Method (OUM). 

A. Based on AIM for Business Flows Method 

B. Release dependent 

C. Tight Integration with Sales Methodology and Enterprise-Level Processes 

D. Fusion Technology Foundation 

E. Single Method Framework 

F. Increase time to implement 

Answer: B,C,E 

Explanation: 

Note: 

*The Oracle Unified Method (OUM), first released by Oracle Corporation in 2006, is a 

standards-based method with roots in the Unified Process (UP). OUM is business-process 

and use-case driven and includes support for the Unified Modeling Language (UML), 

though the use of UML is not required. OUM combines these standards with aspects of 

Oracle's legacy methods and Oracle implementation best practices. 

* Oracle Legacy method retirement dates include: Oracle AIM for Business Flows, January 2011 

Q56. Select the three major activities in the Project Start Up phase. 

A. Develop Staff Plan and Budget 

B. Manage Project Quality 

C. Validate Scope, Stakeholders, and OCM Strategy 

D. Review Bid and Contract 

E. Establish Estimate 

F. Develop DetailProject Plan 

Answer: A,C,D 

Explanation: *The Project Start Up phase precedes the Inception phase. Project startup is where all of the projectplanning activities take place and where policies, procedures, and strategies are defined for each of theprocesses, which govern the conduct of the engagement. 

*In OUM Manage, one of the first activities that occur during the Project Startup phase involves the Project Manager and the client (Project Sponsor) jointly creating the Project Management Framework. This framework establishes the ground rules for the project and is the first step in communicating, establishing trust, and setting expectations. 

The key focus for the remainder of the Project Startup Phase is to evolve the Project Management Framework into a detailed Project Management Plan based on the agreed upon foundation. In prior versions of OUM Manage, the equivalent work product was named the “Terms of Reference”. Literally, this was the work product referenced to sort out problems when future misunderstandings occurred. 

Incorrect: Not B Not F 

certleader.com

Tested 1Z0-466 dump:

Q57. Select the OUM Implement process in which you develop the system through a number of iterative steps. 

A. Business Requirements 

B. Design 

C. Implementation 

D. Technical Architecture 

Answer: C 

Explanation: Implementation 

Through a number of steps, mostly iterative, the final application is developed within the Implementation process. The results from the Design process are used to implement the system suchas source code for components, scripts, and executables. During this process, developers also performtesting on software components. Implementation is the main focus of the Construction phase, but itstarts early in the Elaboration phase in order to implement the architecture baseline (trial architectureand prototype). During Transition, it occurs in order to handle any defects or bugs discovered whiletesting and releasing the system. The main work product of this process is the final iteration build thatis ready to be tested. 

Note: 

*OUM recognizes the advantages of an iterative and incremental approach to development and deployment of information systems. Any of the tasks within OUM may be iterated. Whether or not to iterate, as well as the number of iterations, varies. Tasks may be iterated to increase quality of the work products to a desired level, to add sufficient level of detail, or to refine and expand the work products on the basis of user feedback. 

Q58. What is not an approach for risk mitigation? 

A. Reducing the probability of occurrence by choosing an alternate approach 

B. Reducing the impact of the risk by having a plan in place to immediatelyreadto the event. 

C. Accepting some of the risks and adding them to the Issues log since they will probably become an issue anyway. 

D. Accepting some of the risks from the onset and controlling those risks throughout the project lifecycle. 

Answer: C 

Q59. What is not an activity in the OUM Manage Project Closure Phase? 

A. Contract Closure 

B. Release Staff 

C. Close Scope Management 

D. Close User Acceptance Test 

E. Close Work Management 

Answer: B 

Explanation: The Project Closure phase occurs after the Production phase. During this 

phase, the project is 

“closed”(not A)from an administrative and contractual standpoint. This includes making 

sure that the projectwork(not E)products are complete and meet the customer’s 

expectations(not D); gaining final acceptance; andsecuring all documents for reuse, 

collection and retention. 

Note: 

The Manage focus area is organized into 13 processes: 

. Bid Transition Scope Management 

. Financial Management 

. Work Management 

. Risk Management 

. Issue and Problem Management 

. Staff Management 

. Communication Management 

. Quality Management 

. Configuration Management 

. Infrastructure Management 

. Procurement Management 

. Organizational Change Management Collectively, these processes form a comprehensive set of tasks required to manage Oracle-based development and implementation projects. Every project includes most, if not all, of these processes, whether they are the responsibility of a consulting organization, a client organization, or a third party. 

Q60. According to the recommended training for this exam, what is the key to proper project management? 

A. Consistency and predictability 

B. Expected results 

C. A multi-layered project plan 

D. A single layered project plan 

Answer: A 

Explanation: 

Note:*Oracle Project Management is an integrated part of 

Oracle Projects, a comprehensive set ofsolutionsthat can help you predictably and successfully deliver global projects by integrating, managing, and providing insight into enterprise project information. 

About 1Z0-466 Information: 1Z0-466 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.