How to pass IBM C2010-501 Real Exam in 24 Hours [exam 101-110]

Download of C2010-501 exam guide materials and torrent for IBM certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated C2010-501 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Maximo Asset Management V7.5 Infrastructure Implementation exam Today!

2016 Jun C2010-501 Study Guide Questions:

Q101. Which server access group is required for the IBM Maximo Asset Management V7.5 installation account? 

A. administrators 

B. remote operators 

C. backup operators 

D. network operators 

Answer: A 

Q102. Which two steps must be completed to disable the Maximo Integration Framework (MIF) on a specific IBM Maximo Asset Management Java Virtual Machine? 

A. rebuild the MIF EAR file on the application server 

B. comment out message driven bean sections in the ejb-jar.xml 

C. set the parameter mxe.int.donotrun in the maximo.properties file 

D. delete the ibm-ejb-jar-bnd.xmi file from the applications directory 

E. rebuild and deploy the Maximo EAR file on the application server 

Answer: A,B 

Q103. Which integration system property must be set in IBM Maximo Asset Management V7.5 to enable the Maximo Integration Framework? 

A. mxe.int.globaldir 

B. mxe.int.vali datexmltext 

C. maximo.int.dfltuserpassword 

D. mxe.int.queueusercachesize 

Answer: A 

C2010-501  book

Most up-to-date C2010-501 practice exam:

Q104. Which logging level logs messages indicating errors in application functionality? 

A. INFO 

B. FATAL 

C. WARN 

D. ERROR 

Answer: D 

Reference:http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v50r1/index.jsp?topic=%2Fcom.ibm.sccd.doc %2Fint_comp%2Fr_logging_props.html 

Q105. When building a new IBM Maximo Asset Management V7.5 (Maximo) EAR file and redeploying it to the J2EE server, which process should also be run for a clean J2EE deployment with no remaining effects from previous builds? 

A. restart the J2EE server 

B. delete the old tools.jar file 

C. clear the J2EE server Maximo application cache 

D. restart the Maximo Java Virtual Machine to clear the cache 

Answer: D 

Q106. When should IBM Maximo Asset Management load testing be performed? 

A. during the implementation phase to expose performance problems 

B. during the design phase to ensure hardware is correctly sized for procurement 

C. during the go live phase to ensure the system is running per client requirements 

D. during the post-implementation phase to ensure satisfactory system performance level with active users 

Answer: A 

certleader.com

Tested C2010-501 dump:

Q107. What must be included when database statistics are generated? 

A. Views 

B. Indexes C Packages 

C. Procedures 

Answer: B 

Q108. Each supported database platform contains special index types that can improve performance in specific cases and must be managed outside the Maximo Database Configuration application. Which special index type is available only at the database level? 

A. Unique Index 

B. Bitmap Index 

C. System Index 

D. Text Search Index 

Answer: B 

Q109. Which tool can be used to remove Start Center configuration data for a specified set of users? 

A. cleanstartcenters 

B. refreshstartcenters 

C. updatestartcenters 

D. removestartcenters 

Answer: A 

Q110. A customer wants IBM Maximo Asset Management (Maximo) report performance reviewed and suggestions given to increase user efficiency. While analyzing a report displaying all the work orders by crew for each yearly season, it is discovered that: 

-Not all the work orders are displayed for the day shift crew. 

-The report generation time is much longer than anticipated. 

The customer has indicated this is the only report for work orders and they need this report to list all of the work orders for every crew. 

Initial tuning of the associated queries and indexes have increased report performance; however, the issue with missing work orders has not been resolved. 

There is a strong indication that this issue is related to Maximo system properties. 

Which three system properties should be investigated for this issue? (Choose three.) 

A. mxe.db.birt.reporttimeout 

B. mxe.db.fetchStopExclusion 

C. mxe.db.fetchResultLogLimit 

D. mxe.db.fetchResultStopLimit 

E. mxe.db.fetchResultStopLimitCREW 

F. mxe.db.fetchStopExclusion.workorder 

Answer: B,D,F 

About C2010-501 Information: C2010-501 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.