How to pass Oracle 1Z0-548 Real Exam in 24 Hours [free practice exam 1-10]

It is impossible to pass Oracle 1Z0-548 exam without any help in the short term. Come to {brand} soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-548 practice questions. You will get a surprising result by our Renovate Oracle E-Business Suite R12.1 Human Capital Management Essentials practice guides.

2016 Jul 1Z0-548 Study Guide Questions:

Q1. Identify the three forms on which Special Information Type can be enabled. 

A. People form 

B. Assignment form 

C. Jobs form 

D. Grades form 

E. Address form 

F. Positions form 

Answer: ACF

When you enable special information types for your Business Group, you select how you plan to use each type. In Oracle Human Resources, you can use them for: 

* Personal information (A) 

* Job requirements (C) 

* Position requirements (F) 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Workforce Sourcing, Deployment, and Talent Management Guide, Special Information Types 

Q2. Identify which four are available as a dynamic database item in a fast formula of the type "Oracle Payroll. 

A. Table Values 

B. Elements 

C. Balances 

D. Absence Types 

E. Grade Rates and Pay Scale Rates 

Answer: BCDE

Dynamic database items are generated from your definitions of: 

– elements 

– balances 

– absence types 

– grade rates and pay scale rates 

– flexfield segments 

Reference: Oracle Human Resource Management Systems, Database Items 

Q3. For XYZ Company, the Costing Allocation Flexfield structure has three segments: Company, Cost Center, and Account. One of the employees was initially costed to the 3500 cost center and his accounting entries for a non-recurring earning element were as follows: Debit: 100. 3500.6000, Credit: 105. 1000.7000 

The cost center was changed to 5000 and the RetroCosting Process was run. What will be the costing entries created by the retro costing process? 

A. Debit: 100.5000.6000, Credit: 100.3500.6000 

B. Debit: 100.5000.6000, Credit: 105.1000.7000 

C. Debit: 100.3500.6000, Credit: 100.5000.6000 

D. Debit: 100.3500.6000, Credit: 105.1000.7000 

E. No entries will be created because the costing process has already been run for the assignment. 

Answer: A

1Z0-548  exams

Up to date 1Z0-548 practice exam:

Q4. Payroll has completed, but the payroll process is in incomplete status. The pre-payment process is run. What is the impact on the pre-payment? 

A. The pre-payment process will not process any employee. 

B. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status is Incomplete 

C. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status is Complete. 

D. Pre-payments are processed for all the employees for whom payroll was run. 

E. Pre-payments will be processed for all the employees with default payment method. 

Answer: C 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Payroll Processing Management Guide, Payroll Processing and Analysis

Q5. In your client company, one of the users has created a global rating scale but is unable to find it in the List of Values while defining a local competency. Identify the two reasons. 

A. The user is trying to create a local competency hence the global scale is not available. 

B. The user has created a rating scale of the type Proficiency. 

C. The user has created a rating scale of the type Weighting. 

D. The user has created a rating scale of the type Performance. 

E. The user has not marked the rating scale as a default rating scale. 

F. The user has not specified the cluster name to which the competency belongs. 

Answer: CD

Q6. Company XYZ has two business groups. An HR super user would like to create the jobs in one business group and be able to view them in the Job Definition form (Navigation: Work Structures > Job > Description) in the other business group. The user should also be able to assign the job to an employee in the other business group. How can this be done assuming the HR: Cross Business Group profile option is set to Yes? 

A. This functionality is not yet provided. Employees can be assigned only to the jobs created under the current business group. 

B. Job can be created under the Global Job Group so that the jobs created under the Global Job Groups are available across all business groups. 

C. Create a Job Group as a Master Job Group so that the jobs created under the Global Job Groups are available across all business groups. 

D. When creating the job, click the 'Benchmark Job' to make the job available across business groups. 

E. A Global Security Profile must be attached to the responsibility to be able to view jobs created in other business groups. 

Answer: C

In order to map jobs from one job group to another, a master job group must be defined. Master job groups are intermediate groupings only and cannot be used for other functional purposes. In Single Business Group Access mode, you can have one master job group for each business group and you can map jobs only within the same business group. In Cross Business Group Access mode, there is only one master job group, and you can map jobs across business groups 

Reference: Oracle Projects Fundamentals, Job Groups and Global Jobs 

1Z0-548  exams

Approved 1Z0-548 paper:

Q7. You are the Director of XYZ Company. Identify three standard functionalities available to you through Compensation Workbench Budgeting. 

A. You may choose not to pass down budgets to the managers below you. Instead you can hold the entire amount. 

B. You may choose to pass down the budgets only to those managers reporting directly to you. 

C. You cannot do budgeting using Compensation Workbench. 

D. You may choose to pass down budgets to all the managers below you. 

Answer: ABD

Explanation Budgeting in Compensation Workbench 

Compensation Workbench provides two general styles of budgeting: 

* Automatic Budgeting: use this type of budget if you predetermine budgets prior to giving managers access. For example, you enter a budget of 7.5% for all managers in the west, and 10% for all managers in the east. Auto-issuing budgets gives the compensation professional control over the amount a manager can allocate to reporting employees and creates a uniform compensation distribution across the enterprise. You can set up variable rate profiles to vary the flat percentage or amount based on a variety of eligibility criteria such as location. 

* Roll-Down Budgeting: use this type of budget if you predetermine the initial budget only, and line managers complete the budgeting task. As a compensation administrator, you publish the initial budget with the highest-level manager, or with multiple lower managers. Managers roll the budgets down the hierarchy by distributing the budget. Managers decide the level to which they want the budget to trickle down by selecting the budgeting method on the Budget Task. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Compensation and Benefits Management Guide, Budgeting in Compensation Workbench 

Q8. One of the users in your client's company has attached a collective agreement to the assignment. When the user navigates to the Employment Terms tab on the Assignment form, the list of values for the Agreement Grade is empty. The user has verified that the Collective Agreement Grades (CAGR) Key Flexfield structure has been created correctly and is compiled. 

Why is this happening? 

A. The CAGR structure has not been associated with the Business Group in the Business Group Information window, which opens from the Organization window. 

B. The employee is not eligible for any CAGR structure based on the eligibility profile attached to the collective agreement. 

C. The person is a contingent worker and this field doesn't hold any value for contingent workers. 

D. The CAGR structure has not been linked to the collective agreement attached to the assignment in the Agreement Grades window (Navigation: Work Structures > Collective Agreement > Define Collective Agreement Grades). 

E. The CAGR structure has not been linked to the grade attached to the assignment in the Grades Definition window. 

Answer: D

Q9. As per a new HR policy at XYZ Company, the Transport Allowance must also be considered in the "XX Total Earning" user balance. Due to this change the payroll user wants to add the Transport Allowance Element as a balance feed to the User Balance. The Transport Allowance amount has already been paid to the employees in the previous payroll run. 

Identify the impact of the change. 

A. All the Balance Dimensions of the "XX Total Earning" user balance will be updated based on the previous run result values of the Transport Allowance. 

B. For the User Balance, the run result of Transport Allowance Element will be considered only in the future payroll runs. 

C. All the Balance Dimensions of the "XX Total Earning" User Balance will be updated based on the previous run result values of the transport allowance only if retro pay process is run. 

D. The system will not allow the User to add any new elements to a User Balance for which values exist. 

E. Since the dimensions of the User Balance "XX Total Earning" already have values, the Transport Allowance will not be considered at all in the future/past payroll runs. 

Answer: A

Q10. As per the organization structure of Company ABC, an employee might be a manager of more than one organization, but there cannot be more than one manager for an organization. Also the manager's assignment might not be associated with the organization of which they are the manager. Identify two ways it can be done. 

A. Use the organization manager relationship window to define the manager for an organization. 

B. Set the manager flag on the assignment for the organization manager. 

C. Set the reporting name in the Reporting Information field on the organization information window. 

D. It can be done using Organization Hierarchy. 

E. These rules cannot be enforced without customization. 

Answer: AC

About 1Z0-548 Information: 1Z0-548 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.