how to use cisco 500-254 vce

Cause all that matters here is passing the Cisco 500-254 exam. Cause all that you need is a high score of 500-254 Implementing and Configuring Cisco Identity Service Engine – SISE exam. The only one thing you need to do is downloading {brand} 500-254 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul 500-254 Study Guide Questions:

Q21. What is the default authorization rule in Cisco ISE? 

A. permit all access 

B. deny all access 

C. redirect users to CWA 

D. redirect users to LWA 

Answer: A 

Q22. Which three network information items are required to set up Cisco ISE? (Choose three.) 

A. primary name server 

B. secondary name server 

C. Network Time Protocol server 

D. hostname 

E. IP address and netmask of the Gigabit Ethernet 1 interface 

Answer: BCD 

Q23. What is the recommended time zone for Cisco ISE installations? 

A. customer local time zone 

B. customer headquarters time zone 

C. Pacific time 

D. Coordinated Universal Time 

Answer: D 

500-254  study guide

Most recent 500-254 ise:

Q24. Which statement is correct about Change of Authorization? 

A. Change of Authorization is a fundamental component of Cisco TrustSec and Cisco ISE. 

B. Change of Authorization can be triggered dynamically based on a matched condition in a policy, and manually by being invoked by an administrator operation. 

C. It is possible to trigger Change of Authorization manually from the ISE interface. 

D. Authentication is the supported Change of Authorization action type. 

Answer: D 

Q25. What is the Cisco ISE default admin login name and password? 

A. admin/admin 

B. admin/cisco 

C. ISEAdmin/admin 

D. admin/no default password—the admin password is configured at setup 

Answer: D 

Q26. Which option represents the default action or actions that ISE 1.x 1.0 takes when the endpoint usage count exceeds licensed endpoint values? 

A. block all traffic 

B. block all traffic, and generate alarms 

C. do not block traffic, and generate an INFO, WARNING, or CRITICAL alarm 

D. do not take any action 

Answer: C

500-254  study guide

Real cisco 500-254 vce:

Q27. When does the browser get redirected in WebAuth? 

A. when there is a request for DNS 

B. before getting the IP address 

C. when there is a request for a web page 

D. when the Cisco NAC Agent reaches the Policy Service node 

Answer: C 

Q28. Which of these is NOT a Cisco ISE deployment recommendation? 

A. Create a secondary Administration node before adding a Policy Service node. 

B. Ensure that node groups are L2-adjacent. 

C. Profiling requires maintenance of L3 information. 

D. Avoid installing Policy Service and Monitoring personas on the same node. 

Answer: C 

Q29. Inline Posture nodes support which enforcement mechanisms? 

A. VLAN assignment 

B. downloadable ACLs 

C. security group access 

D. dynamic ACLs 

Answer: B 

Q30. Where is the license installed within Cisco ISE deployment? 

A. A license is installed on the Policy Service node within ISE deployment. 

B. A license is installed on the primary or secondary Administration node within ISE deployment. 

C. A license is installed only on the primary Administration node within ISE deployment. 

D. A license is preinstalled for ISE deployment. 

Answer: C 

About 500-254 Information: 500-254 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.