how to use testking 300-206

Want to know {brand} 300-206 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Edge Network Security Solutions certification experience? Study Top Quality Cisco 300-206 answers to Replace 300-206 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-206 (Implementing Cisco Edge Network Security Solutions) test on your first attempt.

2016 Sep 300-206 Study Guide Questions:

Q21. Which three commands can be used to harden a switch? (Choose three.) 

A. switch(config-if)# spanning-tree bpdufilter enable 

B. switch(config)# ip dhcp snooping 

C. switch(config)# errdisable recovery interval 900 

D. switch(config-if)# spanning-tree guard root 

E. switch(config-if)# spanning-tree bpduguard disable 

F. switch(config-if)# no cdp enable 

Answer: B,D,F 

Q22. Which option lists cloud deployment models? 

A. Private, public, hybrid, shared 

B. Private, public, hybrid 

C. IaaS, PaaS, SaaS 

D. Private, public, hybrid, community 

Answer: D 

Explanation: https://www.ibm.com/developerworks/community/blogs/722f6200-f4ca-4eb3-9d64-8d2b58b2d4e8/entry/4_Types_of_Cloud_Computing_Deployment_Model_You_Need_to_K now1 ?lang=en 

Q23. What is the best description of a unified ACL on a Cisco firewall? 

A. An ACL with both IPv4 and IPv6 functionality. 

B. An IPv6 ACL with IPv4 backwards compatibility. 

C. An IPv4 ACL with IPv6 support. 

D. An ACL that supports EtherType in addition to IPv6. 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/asa/asa90/configuration/guide/asa_90_cli_co nfig/ intro_intro.html 

300-206  latest exam

Far out holley 300-206:

Q24. When a Cisco ASA is configured in transparent mode, how can ARP traffic be controlled? 

A. By enabling ARP inspection; however, it cannot be controlled by an ACL 

B. By enabling ARP inspection or by configuring ACLs 

C. By configuring ACLs; however, ARP inspection is not supported 

D. By configuring NAT and ARP inspection 

Answer: A 

Q25. Which Layer 2 security feature validates ARP packets? 

A. DAI 

B. DHCP server 

C. BPDU guard 

D. BPDU filtering 

Answer: A 

Q26. When configured in accordance to Cisco best practices, the ip verify source command can mitigate which two types of Layer 2 attacks? (Choose two.) 

A. rogue DHCP servers 

B. ARP attacks 

C. DHCP starvation 

D. MAC spoofing 

E. CAM attacks 

F. IP spoofing 

Answer: D,F 

certleader.com

Vivid ccnp security 300-206:

Q27. Which policy map action makes a Cisco router behave as a stateful firewall for matching traffic? 

A. Log 

B. Inspect 

C. Permit 

D. Deny 

Answer: B 

Q28. When you configure a Cisco firewall in multiple context mode, where do you allocate interfaces? 

A. in the system execution space 

B. in the admin context 

C. in a user-defined context 

D. in the global configuration 

Answer: A 

Q29. Which two options are protocols and tools that are used by the management plane when discussing Cisco ASA general management plane hardening? ( Choose two ) 

A. Unicast Reverse Path Forwarding 

B. NetFlow 

C. Routing Protocol Authentication 

D. Threat detection 

E. Syslog 

F. ICMP unreachables 

G. Cisco URL Filtering 

Answer: B,E 

Explanation: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/firewall-best-practices.html 

Q30. Refer to the exhibit. 

Which option describes the expected result of the capture ACL? 

A. The capture is applied, but we cannot see any packets in the capture 

B. The capture does not get applied and we get an error about mixed policy. 

C. The capture is applied and we can see the packets in the capture 

D. The capture is not applied because we must have a host IP as the source 

Answer: B 

About 300-206 Information: 300-206 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.