Ideas to 70-533 vce free

Cause all that matters here is passing the Microsoft 70-533 exam. Cause all that you need is a high score of 70-533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions exam. The only one thing you need to do is downloading {brand} 70-533 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 70-533 Study Guide Questions:

Q1. You administer a Microsoft Azure SQL Database data base in the US Central region named contosodb. Contosodb runs on a Standard tier within the S1 performance level. 

You have multiple business-critical applications that use contosodb. 

You need to ensure that you can bring contosodb back online in the event of a natural disaster in the US Central region. You want to achieve this goal with the least amount of downtime. 

Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Upgrade to S2 performance level. 

B. Use active geo-replication. 

C. Use automated Export. 

D. Upgrade to Premium tier. 

E. Use point in time restore. 

F. Downgrade to Basic tier. 

Answer: B,D 

Explanation: B: The Active Geo-Replication feature implements a mechanism to provide database redundancy within the same Microsoft Azure region or in different regions (geo-redundancy). One of the primary benefits of Active Geo-Replication is that it provides a database-level disaster recovery solution. Using Active Geo-Replication, you can configure a user database in the Premium service tier to replicate transactions to databases on different Microsoft Azure SQL Database servers within the same or different regions. Cross-region redundancy enables applications to recover from a permanent loss of a datacenter caused by natural disasters, catastrophic human errors, or malicious acts. 

D: Active Geo-Replication is available for databases in the Premium service tier only. 

Reference: Active Geo-Replication for Azure SQL Database 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/azure/dn741339.aspx 

Q2. Your company has two cloud services named CS01 and CS02. You create a virtual machine (VM) in CS02 named Accounts. 

You need to ensure that users in CS01 can access the Accounts VM by using port 8080. 

What should you do? 

A. Create a firewall rule. 

B. Configure load balancing. 

C. Configure port redirection. 

D. Configure port forwarding. 

E. Create an end point. 

Answer: E 

Explanation: All virtual machines that you create in Azure can automatically communicate using a private network channel with other virtual machines in the same cloud service or virtual network. However, other resources on the Internet or other virtual networks require endpoints to handle the inbound network traffic to the virtual machine. 

Reference: How to Set Up Endpoints to a Virtual Machine 

URL: http://azure.microsoft.com/en-us/documentation/articles/virtual-machines-set-up-endpoints/ 

Q3. You administer a solution deployed to a virtual machine (VM) in Azure. The VM hosts a web service that is used by several applications. You are located in the US West region and have a worldwide user base. 

Developers in Asia report that they experience significant delays when they execute the services. 

You need to verify application performance from different locations. 

Which type of monitoring should you configure? 

A. Disk Read 

B. Endpoint 

C. Network Out 

D. CPU 

E. Average Response Time 

Answer: E 

Explanation: 

Example: 

Incorrect: 

Not B: Health Endpoint Monitoring Pattern is used for checking the health of the program: 

Implement functional checks within an application that external tools can access through 

exposed endpoints at regular intervals. This pattern can help to verify that applications and 

services are performing correctly. 

Reference: How to Monitor and Analyze Performance of the Windows Azure Storage 

Service 

70-533  exams

Up to date 70-533 study guide pdf:

Q4. You plan to use Password Sync on your DirSync Server with Azure Active Directory {Azure AD) on your company network. You configure the DirSync server and complete an initial synchronization of the users. 

Several remote users are unable to log in to Office 365. You discover multiple event log entries for "Event ID 611 Password synchronization failed for domain." 

You need to resolve the password synchronization issue. 

Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Restart Azure AD Sync Service. 

B. Run the Set-FullPasswordSync Power Shell cmdlet. 

C. Force a manual synchronization on the DirSync server. 

D. Add the DirSync service account to the Schema Admins domain group. 

Answer: A,B 

Explanation: On the computer that has the Azure Active Directory Sync tool installed, follow these steps: . Perform.a full password sync for all users who are synced through directory synchronization. To do this, follow these steps: Set-FullPasswordSync . Restart the Forefront Identity Manager Synchronization Service. To do this, follow 

these steps: Reference: User passwords don't sync if your organization is using Azure Active Directory synchronization 

http://support2.microsoft.com/kb/2915221 

Q5. You administer an Azure Web Site named contosoweb that is used to sell various products. Contosoweb experiences heavy traffic during weekends. 

You need to analyze the response time of the product catalog page during peak times, from different locations. 

What should you do? 

A. Configure endpoint monitoring. 

B. Add the Requests metric. 

C. Turn on Failed Request Tracing. 

D. Turn on Detailed Error Messages. 

Answer: A 

Explanation: Endpoint monitoring configures web tests from geo-distributed locations that test response time and uptime of web URLs. The test performs an HTTP get operation on the web URL to determine the response time and uptime from each location. Each configured location runs a test every five minutes. After you configure endpoint monitoring, you can drill down into the individual endpoints to view details response time and uptime status over the monitoring interval from each of the test location 

Reference: Azure, How to Monitor Websites 

http://azure.microsoft.com/en-us/documentation/articles/web-sites-monitor/#webendpointstatus 

Q6. Your company has a subscription to Azure. 

You configure your contoso.com domain to use a private Certificate Authority. You deploy a web site named MyApp by using the Shared (Preview) web hosting plan. 

You need to ensure that clients are able to access the MyApp website by using https. 

What should you do? 

A. Back up the Site and import into a new website. 

B. Use the internal Certificate Authority and ensure that clients download the certificate chain. 

C. Add custom domain SSL support to your current web hosting plan. 

D. Change the web hosting plan to Standard. 

Answer: D 

Explanation: Enabling HTTPS for a custom domain is only available for the Standard web hosting plan mode of Azure websites. 

Reference: Enable HTTPS for an Azure website 

http://azure.microsoft.com/en-us/pricing/details/websites/ 

70-533  exams

Vivid 70-533 pluralsight:

Q7. DRAG DROP 

You administer a virtual machine (VM) that is deployed to Azure. The VM hosts a web service that is used by several applications. 

You need to ensure that the VM sends a notification In the event that the average response time for the web service exceeds a pre-defined response time for an hour or more. 

Which three steps should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 

Answer: 

Q8. You develop a set of Power Shell scripts that will run when you deploy new virtual machines (VMs). 

You need to ensure that the scripts are executed on new VMs. You want to achieve this goal by using the least amount of administrative effort. 

What should you do? 

A. Create a new GPO to execute the scripts as a logon script. 

B. Create a SetupComplete.cmd batch file to call the scripts after the VM starts. 

C. Create a new virtual hard disk (VHD) that contains the scripts. 

D. Load the scripts to a common file share accessible by the VMs. 

E. Set the VMs to execute a custom script extension. 

Answer: E 

Explanation: After you deploy a Virtual Machine you typically need to make some changes before it’s ready to use. This is something you can do manually or you could use Remote PowerShell to automate the configuration of your VM after deployment for example. 

But now there’s a third alternative available allowing you customize your VM: the CustomScript extension. 

This CustomScript extension is executed by the VM Agent and it’s very straightforward: you specify which files it needs to download from your storage account and which file it needs to execute. You can even specify arguments that need to be passed to the script. The only requirement is that you execute a .ps1 file. 

Reference: Customizing your Microsoft Azure Virtual Machines with the new CustomScript extension 

http://fabriccontroller.net/blog/posts/customizing-your-microsoft-azure-virtual-machines-with-the-new-customscript-extension/ 

Q9. Your company has a subscription to Azure. You plan to deploy 10 websites. You have the following requirements: 

. Each website has at least 15 GB of storage. 

. All websites can use azurewebsite.net. 

You need to deploy the 10 websites while minimizing costs. 

Which web tier plan should you recommend? 

A. Free 

B. Small Business 

C. Standard 

D. Basic 

Answer: C 

Explanation: Standard offers 50 GB of storage space, while Basic only gives 10 GB: 

Reference: Websites Pricing Details 

URL: http://azure.microsoft.com/en-us/pricing/details/websites/ 

http://azure.microsoft.com/en-us/documentation/articles/azure-subscription-service-limits/ 

Q10. You administer an Azure Storage account named contosostorage. The account has a blob container to store image files. 

A user reports being unable to access an image file. 

You need to ensure that anonymous users can successfully read image files from the 

container. 

Which log entry should you use to verify access? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 

Explanation: 

Check for GetBlob and for AnonymousSuccess. 

Example: Get Blob AnonymousSuccess: 

1.0;2011-07-28T18:52:40.9241789Z;

GetBlob;AnonymousSuccess;200;18;10;anonymous;;sally;blob;"htt 

p:// 

sally.blob.core.windows.net/thumbnails/lake.jpg?timeout=30000";"/sally/thumbnails/lake.jpg 

";a84aa705-8a85-48c5-b064-b43bd22979c3;0;123.100.2.10;2009-09-19;252;0;265;100;0;;;"0x8CE1B6EA95033D5";Thursday, 28-Jul-11 18:52:40 

GMT;;;;"7/28/2011 6:52:40 PM ba98eb12-700b-4d53-9230-33a3330571fc" 

Incorrect: 

Not C: Check for AnonymousSuccess not Access. 

Not B, not D: Check for GetBlob not GetBlobProperties 

nce: Windows Azure Storage Logging: Using Logs to Track Storage Requests 

URL: http://blogs.msdn.com/b/windowsazurestorage/archive/2011/08/03/windows-azure-storage-logging-using-logs-to-track-storage-requests.aspx 

About 70-533 Information: 70-533 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.