[Improved] 2v0-620 free

Exam Code: 2V0-620 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-620 Exam.

2016 Jun 2V0-620 Study Guide Questions:

Q11. During a new vSphere Distributed Switch configuration, where does the Maximum Transmission Unit (MTU) value get modified? 

A. Uplink Settings 

B. Switch Settings 

C. Portgroup Settings 

D. NIC Teaming Settings 

Answer: B 

Q12. Your manager has given you a bash script that retrieves data for ESXi 6.x host configurations. This data needs to be collected right after the installation of a host and must be run directly on the host. 

Which two actions can be used to run this script on an ESXi host? (Choose two.) 

A. Connect to the host with Ruby vSphere Console and run the script from there. 

B. Enable SSH access from the Direct Console User Interface. 

C. Enable the ESXi Shell from the Direct Console User Interface. 

D. Run the script directly from the vSphere Web Client. 

Answer: B,C 

Q13. Which three features can be enabled for a new host cluster? (Choose three.) 

A. Storage Distributed Resource Scheduling 

B. High Availability 

C. Fault Tolerance 

D. Distributed Resource Scheduling 

E. Virtual SAN 

Answer: B,D,E 

2V0-620  exam engine

Most up-to-date 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q14. An administrator has just completed performing an interactive installation of ESXi 6.x and is booting the host. 

How is the network initially configured? 

A. The network is configured by Automatic Private IP Addressing (APIPA). 

B. The network is configured based on the settings detected in DNS. 

C. The network is configured with the address as specified in the installer. 

D. The network is automatically configured by DHCP. 

Answer: D 

Q15. Which three items should be validated prior to installing ESXi 6.x? (Choose three.) 

A. Remote Storage has been disconnected. 

B. Installation media is available. 

C. Server hardware clock is set to UTC. 

D. Storage has been partitioned with a VMFS volume. 

E. Network cards have been setup to use Jumbo Frames. 

Answer: A,B,C 

Q16. vSphere Update Manager allows which two virtual machine attributes to be upgraded? (Choose two.) 

A. Virtual machine firewall policies for NSX. 

B. Software Packages in the virtual machine. 

C. Virtual machine Hardware Version. 

D. VMware Tools Upgrade. 

Answer: C,D 

certleader.com

Simulation 2v0-620 pdf:

Q17. You are creating a virtual machine in the Web Client using the New Virtual Machine wizard. 

Which two steps are required? (Choose two.) 

A. Select a valid name. 

B. Select a cluster for the compute resource. 

C. Select a network adapter. 

D. Select the virtual machine compatibility. 

Answer: A,D 

Q18. An administrator is attempting to enable Storage I/O Control on a datastore, but it is failing. What is the likely reason for this failure? 

A. The host is connected to a datastore is running on ESX 4.0. 

B. The host is connected to a Fibre Channel storage array. 

C. The datastore has multiple extents. 

D. The datastore is managed by a single vCenter Server. 

Answer: A 

Q19. Which two components can be used when configuring Enhanced Linked Mode? (Choose two.) 

A. vCenter Server Appliance 

B. vRealize Operations Manager 

C. vSphere Management Appliance 

D. vCenter Server for Windows 

Answer: A,D 

Q20. Refer to the Exhibit. 

An administrator is configuring an ESXi 6.x host to use multiple NICs to resolve a management network redundancy error. After configuring a second NIC, the server is not able to communicate when the primary connection is taken down. The administrator analyzes the Exhibit shown here. 

Based on the exhibit, what is the likely cause of the issue? 

A. vmnic4 is not attached to a vSwitch. 

B. vmnic2 is not connected to a physical switch. 

C. E1000 is the incorrect NIC Driver for this card. 

D. There is a MAC address conflict on the network. 

Answer: B 

About 2V0-620 Information: 2V0-620 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.