jk0-022 vce [Jun 2016]

Exam Code: 250-513 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Administration of Symantec Data Loss Prevention 12
Certification Provider: Symantec
Free Today! Guaranteed Training- Pass 250-513 Exam.

2016 Jun 250-513 Study Guide Questions:

Q41. – (Topic 1) 

ou have gathered file I/O performance data from an Oracle Enterprise database. The database is using one filesystem on a striped volume. You want to use the performance data to adjust the system configuration to ensure efficient use of system resources. 

Which specific activity should you should perform to adjust the system configuration? 

A. All I/O activity 

B. File I/O activity 

C. Volume I/O activity 

D. Raw disk I/O activity 

Answer: B 

Q42. – (Topic 3) 

Which object is used to initialize a file system for application use? 

A. A subdisk 

B. A volume 

C. A disk group 

D. A partition 

Answer: B 

Q43. – (Topic 2) 

Consider a situation where you run the vxdmpadm start restore command and encounter an error message “VxVM vxdmpadm ERROR V-5-1-3243 The VxVM restore daemon is already running” 

How will you solve this error? 

A. Stop vxdmpadm and restart vxdmpadm. 

B. Stop vxdmpadm and start vxdarestore. 

C. Stop vxdmpadm and reboot the system. 

D. Restart the all the VxVM daemons. 

Answer: A 

250-513  test preparation

Up to the immediate present jk0-022 vce:

Q44. – (Topic 2) 

You are managing Storage Foundation 5.0 server in your organization. When working on Veritas Enterprise Administrator Server, you are prompted with an error message "VxVM Provider initialization warninG. vxinstall has not been run." 

What should you do to resolve this problem? 

A. Install Volume Manager. 

B. Configure Volume Manager and Initialize. 

C. Restart the Veritas Enterprise Administrator. 

D. Reconfigure Veritas Enterprise Administrator. 

Answer: B 

Q45. – (Topic 3) 

You are working in a production environment. You need to reconfigure the layout of a concatenated volume to a striped volume using the command line without taking the volume offline. You must ensure availability of the volume. What should you do? (Each correct answer presents part of the solution.) (Select two.) 

A. Use the relayout command to change the volume from concatenated to striped. 

B. Use the vxassist to convert the volume from concatenated to striped. 

C. Use the vxdiskadm command to convert the volume from concatenated to striped. 

D. Use the vxassist command to change the volume from concatenated to concatenated-striped and then to a striped. 

Answer: A,B 

Q46. – (Topic 1) 

You need to create a traditional third-mirror breakoff snapshot in disk group "testdg" on a volume named "testvol". You've used the vxassist command to start the creation of the snapshot, synchronizing in the background. 

How do you determine whether the snapshot is ready? 

A. Use "vxprint -g testdg -ht testvol" to display the status of testvol, and check the STATE column of the vxprint output; if the snapshot plex is ready, its state will be "ACTIVE". 

B. Use "vxprint -g testdg -ht testvol" to display the status of testvol, and check the STATE column of the vxprint output; if the snapshot plex is ready, its state will be "SNAPATT". 

C. Use "vxprint -g testdg -ht testvol" to display the status of testvol, and check the STATE column of the vxprint output; if the snapshot plex is ready, its state will be "SNAPDONE". 

D. Use "vxprint -g testdg testvol" to display the status of testvol, and check the STATE column of the vxprint output; if the snapshot plex is ready, its state will be "SNAPATT". 

Answer: C 

250-513  test preparation

Breathing jk0-022 vs sy0-401:

Q47. – (Topic 2) 

You are required to change a volume named vol1 in disk group mydg1 from a RAID-5 volume layout to a mirror-stripe (RAID 0+1) volume layout. You want to follow the correct procedure to change the volume layout. Which sequence of commands would you follow to achieve this goal? 

A. vxassist -g mydg1 relayout vol1 layout=stripe-mirror vxassist -g mydg1 convert vol1 layout=mirror-stripe 

B. vxassist -g mydg1 relayout vol1 layout=mirror-stripe 

C. vxassist -g mydg1 convert vol1 layout=stripe-mirror vxassist -g mydg1 relayout vol1 layout=mirror-stripe 

D. vxassist -g mydg1 convert vol1 layout=mirror-stripe 

Answer: A 

Q48. – (Topic 3) 

You work in a Server Operations Center (SOC), and you are required to track the status of the VxVM tasks in progress on a UNIX server. Another member of the administration team is scheduled to execute VxVM changes; you are also responsible for tracking the progress of those changes. In addition, you are required to escalate any issues with the change to the team member. 

How would you execute this task? 

A. By using vxtask monitor to track active VxVM tasks 

B. By using OS-level process monitoring tools, such as top or prstat 

C. By using vxassist monitor to track active VxVM tasks 

D. By using vxtask status to track active VxVM tasks 

Answer: A 

Q49. – (Topic 2) 

What is the most efficient policy so that incidents are generated only when a specific user 

under investigation sends encrypted files? 

A. a policy that has one condition 

B. a policy that has one exception 

C. a policy that has two conditions 

D. a policy that has two exceptions 

Answer: C 

Q50. – (Topic 3) 

You work in a Server Operations Center (SOC) with other administrators monitoring VxVM background tasks after you initiate them. You need to set up a VxVM task so that these SOC administrators can track your background tasks against the change control documentation. 

What would you do address this requirement? 

A. Use the vxtask label command to mark the task with the change control number. 

B. Use the "-n" flag to associate the task with the change control number. 

C. Use the "-t" flag to mark the task with the change control number. 

D. Use the vxtask tag command to associate the task id with the change control number. 

Answer: C 

About 250-513 Information: 250-513 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.