[Jun 2016] comptia casp cas-002 pdf

Vivid of CAP test materials and dump for ISC2 certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated CAP pdf dumps vce Materials. 100% PASS ISC2 CAP Certified Authorization Professional exam Today!

2016 Jun CAP Study Guide Questions:

Q31. A ________ points to a statement in a policy or procedure that helps determine a course of action.

A. Comment

B. Guideline

C. Procedure

D. Baseline

Answer: B

Q32. Which of the following are the types of access controls?

Each correct answer represents a complete solution. Choose three.

A. Administrative

B. Automatic

C. Technical

D. Physical

Answer: ACD

Q33. Which of the following requires all general support systems and major applications to be fully certified and accredited before these systems and applications are put into production?

Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.

A. NIST

B. FIPS

C. FISMA

D. Office of Management and Budget (OMB)

Answer: CD

CAP  book

Update comptia casp cas-002:

Q34. An organization monitors the hard disks of its employees' computers from time to time. Which policy does this pertain to?

A. Network security policy

B. User password policy

C. Backup policy

D. Privacy policy

Answer: D

Q35. FITSAF stands for Federal Information Technology Security Assessment Framework. It is a methodology for assessing the security of information systems. Which of the following FITSAF levels shows that the procedures and controls have been implemented?

A. Level 2

B. Level 5

C. Level 4

D. Level 1

E. Level 3

Answer: E

Q36. Which of the following DITSCAP phases validates that the preceding work has produced an IS that operates in a specified computing environment?

A. Phase 4

B. Phase 3

C. Phase 2

D. Phase 1

Answer: B

certleader.com

High value certainteed cas-002:

Q37. Which of the following DoD directives is referred to as the Defense Automation Resources Management Manual?

A. DoDD 8000.1

B. DoD 7950.1-M

C. DoD 5200.22-M

D. DoD 8910.1

E. DoD 5200.1-R

Answer: B

Q38. The National Information Assurance Certification and Accreditation Process (NIACAP) is the minimum standard process for the certification and accreditation of computer and telecommunications systems that handle U.S. national security information. What are the different types of NIACAP accreditation?

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.

A. System accreditation

B. Type accreditation

C. Site accreditation

D. Secure accreditation

Answer: ABC

Q39. Which of the following roles is responsible for review and risk analysis of all contracts on a regular basis?

A. The Supplier Manager

B. The IT Service Continuity Manager

C. The Service Catalogue Manager

D. The Configuration Manager

Answer: A

Q40. Which of the following is NOT a phase of the security certification and accreditation process?

A. Initiation

B. Security certification

C. Operation

D. Maintenance

Answer: C

About CAP Information: CAP Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.