[Jun 2016] exam 220-801 pdf

Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2016 Jun 220-801 Study Guide Questions:

Q461. – (Topic 3) 

The accounting department has requested a printer with a duplexing assembly. They most likely want to add which of the following features? 

A. Print in color on card stock 

B. Print on both sides 

C. Print on envelopes 

D. Print on specialized paper 

Answer: B 

Q462. – (Topic 4) 

A technician recently replaced Joe’s monitor. Now Joe states he cannot read the text below his desktop icons. Which of the following should the technician adjust? 

A. Contrast 

B. Refresh rate 

C. Brightness 

D. Resolution 

Answer: D 

Q463. – (Topic 1) 

Which of the following memory types would MOST likely be installed in a laptop in the form of DDR3? 

A. SODIMM 

B. DIMM 

C. CRIMM 

D. RIMM 

Answer: A 

220-801  practice test

Up to the immediate present exam cram a+ 220-801 free download:

Q464. – (Topic 4) 

Which of the following components is sometimes built into a laptop LCD panel? 

A. Battery 

B. SD Card Reader 

C. HDMI port 

D. Microphone 

Answer: D 

Q465. – (Topic 1) 

Which of the following pin pairs remain with the same wire color for either T568A or T568B? 

A. Pair 1 & 8 

B. Pair 2 & 7 

C. Pair 3 & 6 

D. Pair 4 & 5 

Answer: D 

Q466. – (Topic 5) 

Which of the following connector types is associated with a fiber connection? 

A. RJ-45 

B. RJ-11 

C. LC 

D. HDMI 

Answer: C 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Optical_fiber_connector 

220-801  practice test

Actual comptia 220-801 release date:

Q467. – (Topic 3) 

Ann, a user, brings her laptop in and reports that it is no longer charging. Additionally, the laptop can no longer stay powered on even when plugged in. Which of the following hardware components is MOST likely in need of replacement? 

A. Hard drive 

B. Memory modules 

C. System fan 

D. Wireless card 

E. System board 

Answer: E 

Q468. – (Topic 4) 

Ann, a user, has requested help to choose a new workstation for her design business. Which of the following would be the MOST important feature of a new workstation? 

A. FireWire adapter card 

B. High performance graphics card 

C. Surround sound audio card 

D. USB 3.0 port 

Answer: B 

Q469. – (Topic 6) 

A technician servicing a user's computer notices the user has a lot of desktop icons linking to inappropriate websites. Which of the following should the technician do NEXT? 

A. Report through proper channels 

B. Track the evidence 

C. Document all changes to the computer 

D. Preserve the data and device 

Answer: A 

Explanation: 

Notify your immediate supervisor and he can escalate the issue to higher authorities for proper investigation and mitigation. 

Q470. – (Topic 2) 

Which of the following is a standard Intel processor socket type? 

A. F 

B. 754 

C. 940 

D. LGA 

Answer: D 

About 220-801 Information: 220-801 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.