[Jun 2016] exam 70-492 microsoft

Exam Code: 70-492 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Upgrade your MCPD: Web Developer 4 to MCSD: Web Applications
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-492 Exam.

2016 Jun 70-492 Study Guide Questions:

Q51. You are adding a new REST service endpoint to the FlightDataController controller that returns the total number of seats for each airline. 

You need to write a LINQ to Entities query to extract the required data. Which code segment should you use? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 

Q52. You are developing an ASP.NET MVC web application that contains the following HTML. <table id="customers"></table> 

You also have an ASP.NET Web API application that contains a call for retrieving customers. 

You must send and retrieve the data in the most compact format possible. 

You need to update the HTML for the customers table to contain data from the Web API application. Which script segment should you use? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 

70-492  practice

Avant-garde 70-492 study guide:

Q53. You need to display the "miles" unit description after the distance in the GetLog view. 

Which line of code should you use to replace line GL21? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. @log.Distance miles 

B. @Htrml.DisplayFor(model => log.Distance) miles 

C. @log.Distance.ToString() @Html.TextArea ("miles") 

D. @Htmi.DisplayFor(model => log.Distance.ToString() + " miles") 

Answer: AB 

Q54. You are developing an ASP.NET MVC application. 

The application must allow users to enter JavaScript in a feedback text box only. 

You need to disable request validation. 

What should you do? 

A. Apply and set the CausesClientSideValidation attribute on the text box to FALSE. 

B. Apply and set the ValidateInput attribute on the text box to FALSE. 

C. Use the HttpRequest.Unvalidated property to read the unvalidated form value. 

D. Use the HttpRequest.Form property to read the unvalidated form value. 

Answer: C 

certleader.com

Certified mcts 70-492:

Q55. You need to make the "Distance" header of the table bold in the Views/RunLog/GetLog.cshtml view. 

Which code segment should you use? 

A. table>tr{ font-weight: bold; } 

B. table>th:last-child{ font-weight: bold; } 

C. table+first-child{ font-weight: bold; } 

D. table>tr>th:nth-child (2) { font-weight: bold; } 

Answer: D 

Q56. The transcode.exe utility activates its license online when it is installed. 

You need to ensure that the registration of the transcode utility is handled as specified in its license. Which method should you add to the TranscodeWorkerRole class? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 

Q57. You are developing an ASP.NET MVC application that reads and writes data from a SQL Server database. 

You need to prevent the application from reading data that is locked by other transactions. You also need to prevent exclusive range locks. 

Which isolation level should you use? 

A. ReadCommitted 

B. Serializable 

C. Repeatable 

D. ReadUncommitted 

Answer: D 

Q58. You are developing an ASP.NET MVC application that uses forms authentication. The user database contains a user named OrderAdmin. 

You have the following requirements: 

. You must allow all users to access the GetOrders method. 

. You must restrict access to the EditOrder method to the user named OrderAdmin. 

You need to implement the controller to meet the requirements. 

Which code segment should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: AB 

About 70-492 Information: 70-492 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.