[Jun 2016] jk0-022 vs sy0-401

Exam Code: JK0-022 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Academic/E2C Security+ Certification Exam Voucher Only
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-022 Exam.

2016 Jun JK0-022 Study Guide Questions:

Q81. Which of the following is required to allow multiple servers to exist on one physical server? 

A. Software as a Service (SaaS) 

B. Platform as a Service (PaaS) 

C. Virtualization 

D. Infrastructure as a Service (IaaS) 

Answer: C 

Q82. A systems administrator has implemented PKI on a classified government network. In the event that a disconnect occurs from the primary CA, which of the following should be accessible locally from every site to ensure users with bad certificates cannot gain access to the network? 

A. A CRL 

B. Make the RA available 

C. A verification authority 

D. A redundant CA 

Answer: A 

Q83. Which of the following can be implemented in hardware or software to protect a web server from cross-site scripting attacks? 

A. Intrusion Detection System 

B. Flood Guard Protection 

C. Web Application Firewall 

D. URL Content Filter 

Answer: C 

JK0-022  test question

Refresh comptia jk0-022:

Q84. A company is trying to implement physical deterrent controls to improve the overall security posture of their data center. Which of the following BEST meets their goal? 

A. Visitor logs 

B. Firewall 

C. Hardware locks 

D. Environmental monitoring 

Answer: C 

Q85. A system security analyst using an enterprise monitoring tool notices an unknown internal host exfiltrating files to several foreign IP addresses. Which of the following would be an appropriate mitigation technique? 

A. Disabling unnecessary accounts 

B. Rogue machine detection 

C. Encrypting sensitive files 

D. Implementing antivirus 

Answer: B 

Q86. A security administrator wants to perform routine tests on the network during working hours when certain applications are being accessed by the most people. Which of the following would allow the security administrator to test the lack of security controls for those applications with the least impact to the system? 

A. Penetration test 

B. Vulnerability scan 

C. Load testing 

D. Port scanner 

Answer: B 

JK0-022  test question

100% Guarantee comptia jk0-022:

Q87. Which of the following risk concepts requires an organization to determine the number of failures per year? 

A. SLE 

B. ALE 

C. MTBF 

D. Quantitative analysis 

Answer: B 

Q88. Which of the following is a step in deploying a WPA2-Enterprise wireless network? 

A. Install a token on the authentication server 

B. Install a DHCP server on the authentication server 

C. Install an encryption key on the authentication server 

D. Install a digital certificate on the authentication server 

Answer: D 

Q89. Which of the following is true about input validation in a client-server architecture, when data integrity is critical to the organization? 

A. It should be enforced on the client side only. 

B. It must be protected by SSL encryption. 

C. It must rely on the user’s knowledge of the application. 

D. It should be performed on the server side. 

Answer: D 

Q90. A security administrator has concerns about new types of media which allow for the mass distribution of personal comments to a select group of people. To mitigate the risks involved with this media, employees should receive training on which of the following? 

A. Peer to Peer 

B. Mobile devices 

C. Social networking 

D. Personally owned devices 

Answer: C 

About JK0-022 Information: JK0-022 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.