[Jun 2016] net+ practice test n10-005

Best Quality of N10-005 answers materials and software for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated N10-005 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam exam Today!

2016 Jun N10-005 Study Guide Questions:

Q81. A technician installs a wireless router on an existing network by connecting it directly to the firewall. By default, the main network is a Class A network, while the wireless network is a Class C network. After the wireless router is installed, users connected to the wireless network report they are unable to connect to the Internet. Which of the following needs to be configured to BEST resolve this issue? 

A. Configure the main network to Class C 

B. Allow for duplicate IP addresses 

C. Allow the main network to handle DHCP 

D. Create a spanning tree to prevent switching loops 

Answer: C 

Q82. Users trying to access a website using HTTPS are being blocked by the firewall. Which of the following ports needs to be allowed? 

A. 80 

B. 143 

C. 443 

D. 3389 

Answer: C 

Q83. A technician is troubleshooting a network issue and needs to view network traffic on a switch in real-time. Which of the following would allow the technician to view network traffic on a switch? 

A. ISAKMP 

B. Port forwarding 

C. Port security 

D. Port mirroring 

Answer: D 

N10-005  exam question

Up to date network plus practice test n10-005:

Q84. Which of the following DNS records is used to identify a domain’s SMTP server? 

A. CNAME 

B. PTR 

C. MX 

D. A 

Answer: C 

Q85. A technician enters a username and password once and can access multiple databases without being prompted to reenter their password. This is an example of which of the following? 

A. Two-factor authentication 

B. Network access control 

C. Multifactor authentication 

D. Single sign-on 

Answer: D 

Q86. Joe, a remote user, has called the helpdesk with an issue on his machine. The technician would like to remote into the machine for troubleshooting but does not know the IP address or host name. Which of the following commands can the technician ask Joe to execute to gain this information? 

A. netstat 

B. ipconfig 

C. ping 

D. traceroute 

Answer: B 

certleader.com

Real n10-005 free study guide:

Q87. Which of the following provides RSA encryption at the session layer? 

A. SSH 

B. ISAKMP 

C. SSL 

D. TLS 

Answer: C 

Q88. A company has recently allowed its employees to telecommute two days a week. The employees MUST have a minimum of 1Mbps non-shared connection to the Internet. Which of the following MUST the employees have at their home in order to connect to the Internet? 

A. ISDN 

B. Cable modem 

C. DSL 

D. Dial-up networking 

Answer: C 

Q89. A user is trying to connect to the wireless network in the office but is unable to establish a consistent connection. The computer alternates connecting between several similarly configured access points. Which of the following would be the BEST way to address this issues? 

A. Adjust the signal strength of the access points with minimal coverage overlap. 

B. Increase the pool in each of the access points to avoid running out of IPs. 

C. Configure each access point to use a different method of encryption than the others. 

D. Reconfigure each of the access points so that they broadcast different SSIDs. 

Answer: A 

Q90. Two workstations are unable to communicate on the network despite having known good cables. When one device is unplugged from the network the other device functions properly. Which of the following could be the cause of this failure? 

A. Duplicate IP address 

B. Incorrect subnet mask 

C. Incorrect gateway 

D. Wrong DNS 

Answer: A 

About N10-005 Information: N10-005 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.