Jun 2016 updated: 70-488 exam ref

Highest Quality of 101-400 free exam questions materials and torrent for LPI certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 101-400 pdf dumps vce Materials. 100% PASS LPI Level 1 Exam 101, Junior Level Linux Certification, Part 1 of 2 exam Today!

2016 Jun 101-400 Study Guide Questions:

Q61. CORRECT TEXT – (Topic 1) 

Which file in the /proc filesystem lists parameters passed from the bootloader to the kernel? (Specify the file name only without any path.) 

Answer: cmdline, /proc/cmdline 

Q62. – (Topic 4) 

After running the command umount /mnt, the following error message is displayed: 

umount: /mnt: device is busy. 

What is a common reason for this message? 

A. The kernel has not finished flushing disk writes to the mounted device. 

B. A user has a file open in the /mnt directory. 

C. Another file system still contains a symlink to a file inside /mnt. 

D. The files in /mnt have been scanned and added to the locate database. 

E. The kernel thinks that a process is about to open a file in /mnt for reading. 

Answer: B 

Q63. – (Topic 3) 

Which variable defines the directories in which a Bash shell searches for executable commands? 

A. BASHEXEC 

B. BASHRC 

C. PATH 

D. EXECPATH 

E. PATHRC 

Answer: C 

101-400  test

Improve 70-488 cbt:

Q64. – (Topic 2) 

Which of the following environment variables overrides or extends the list of directories holding shared libraries? 

A. LD_LOAD_PATH 

B. LD_LIB_PATH 

C. LD_LIBRARY_PATH 

D. LD_SHARE_PATH 

E. LD_RUN_PATH 

Answer: C 

Q65. – (Topic 3) 

Immediately after deleting 3 lines of text in vi and moving the cursor to a different line, which single character command will insert the deleted content below the current line? 

A. i (lowercase) 

B. P (uppercase) 

C. p (lowercase) 

D. U (uppercase) 

E. u (lowercase) 

Answer: C 

Q66. – (Topic 2) 

Which of the following options is used in a GRUB Legacy configuration file to define the amount of time that the GRUB menu will be shown to the user? 

A. hidemenu 

B. splash 

C. timeout 

D. showmenu 

Answer: C 

certleader.com

Verified dumps 70-488:

Q67. – (Topic 1) 

During a system boot cycle, what program is executed after the BIOS completes its tasks? 

A. The bootloader 

B. The inetd program 

C. The init program 

D. The kernel 

Answer: A 

Q68. – (Topic 3) 

In Bash, inserting 1>&2 after a command redirects 

A. standard error to standard input. 

B. standard input to standard error. 

C. standard output to standard error. 

D. standard error to standard output. 

E. standard output to standard input. 

Answer: C 

Q69. – (Topic 2) 

Which of the following commands can be used to download the RPM package kernel without installing it? 

A. yum download –no-install kernel 

B. yumdownloader kernel 

C. rpm –download –package kernel 

D. rpmdownload kernel 

Answer: B 

Q70. – (Topic 3) 

Which of the following commands will NOT update the modify timestamp on the file /tmp/myfile.txt? 

A. file /tmp/myfile.txt 

B. echo "Hello" >/tmp/myfile.txt 

C. sed -ie "s/1/2/" /tmp/myfile.txt 

D. echo -n "Hello" >>/tmp/myfile.txt 

E. touch /tmp/myfile.txt 

Answer: A 

About 101-400 Information: 101-400 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.