Jun 2016 updated: cisco 400-051 dump

Exact of 400-051 exam cost materials and torrent for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 400-051 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Collaboration exam Today!

2016 Jun 400-051 Study Guide Questions:

Q81. You have implemented 5-digit forced authorization codes to all international route patterns on Cisco Unified Communications Manager. Your users report that after entering the FAC codes, they must wait for more than 10 seconds before the call is routed. 

Which procedure eliminates the wait time? 

A. Check and eliminate any existing route patterns that overlap with the international route pattern. 

B. Go to the Cisco Unified Communications Manager Service Parameters and reduce the T-304 number to 5000 milliseconds. 

C. Request your long distance telephone service provider to reduce the call setup time to 5 seconds. 

D. Configure a # (hash) sign to the end of the forced authorization codes to signal the end of dialing. 

E. Educate the users to press # (hash) after entering the forced authorization codes. 

Answer: E 

Q82. When neither the active or standby Location Bandwidth Manager in the configured LBM group is available, what will the Cisco CallManager service on a subscriber Cisco Unified Communications Manager server do to make location CAC decisions? 

A. It will attempt to communicate with the first configured member in the Location Bandwidth Manager hub group. 

B. It will use the Call Treatment When No LBM Available service parameter with the default action to allow calls. 

C. It will use the Call Treatment When No LBM Available service parameter with the default action to reject calls. 

D. It will attempt to communicate with the local LBM service for location CAC decisions. 

E. It will allow all calls until communication is reestablished with any configured servers in the LBM group. 

Answer: D 

Q83. Refer to the exhibit. 

From this NFAS-enabled T1 PRI configuration on a Cisco IOS router, how many bearer channels are available to carry voice traffic? 

A. 91 

B. 92 

C. 93 

D. 94 

E. 95 

Answer: D 

400-051  practice question

Refresh 400-051 study:

Q84. What is the maximum number of call-processing subscribers in a standard deployment of a Cisco Unified Communications Manager Session Management Edition cluster? 

A. 3 

B. 4 

C. 5 

D. 8 

E. 16 

Answer: D 

Q85. In Channel Associated Signaling on a T1 circuit using Extended Super Frame, how many signaling bits does each T1 timeslot have? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 12 

E. 24 

Answer: C 

Q86. Which two statements describe security services that are provided by the Phone Proxy function on a Cisco ASA appliance? (Choose two.) 

A. It is supported only on phones that use SCCP. 

B. It is supported on an adaptive security appliance that runs in transparent mode. 

C. It provides interworking to ensure that the external IP phone traffic is encrypted, as long as the Cisco Unified Communications Manager cluster runs in secure mode. 

D. It provides a proxy of phone signaling, with optional use of NAT, to hide the Cisco Unified Communications Manager IP address from the public Internet. 

E. It proxies phone media so that internal phones are not directly exposed to the Internet. 

F. It supports IP phones that send phone proxy traffic through a VPN tunnel. 

Answer: DE 

certleader.com

Certified ccie collaboration 400-051:

Q87. When DSP oversubscription occurs on a Cisco IOS router using DSP modules that are based on the C5510 chipset, what will happen when an analog phone connected to a FXS port goes off-hook? 

A. A fast busy tone will be played. 

B. A slow busy tone will be played. 

C. A network busy tone will be played. 

D. A dial tone will be played, but digits will not be processed. 

E. No tone will be played. 

Answer: E 

Q88. Refer to the exhibit. 

The exhibit shows the Cisco IOS CLI output of debug ip dhcp packet, which was captured on a router that is located at a branch office where a single IP phone is located. There is a standalone Cisco Unified Communications Manager server at the central site, which also provides DHCP services to the IP phone at the branch office. You are troubleshooting a problem where the IP phone could not register to Cisco Unified Communications Manager. You have confirmed that the IP phone received an IP address in the correct subnet and with a correct subnet mask from the DHCP server. Assuming the IP phone is correctly defined on Unified CM, which two statements about the network components are true? (Choose two.) 

A. The MAC address of the IP phone is 01ec44761e3e. 

B. The IP address of the DHCP server is 10.101.15.1. 

C. The MAC address of the VLAN 101 interface is ec44761e3e7d. 

D. The IP address of the VLAN 101 interface is 10.101.15.1. 

E. There is IP connectivity between the VLAN 101 interface of the branch router and the ip-helper address that is configured on this interface. 

F. There is IP connectivity between the IP phone and the ip-helper address on the VLAN 101 interface. 

Answer: DE 

Q89. The iLBC codec operates at 38 bytes per sample per 20-millisecond interval. What is its codec bit rate in kilobits per second? 

A. 6.3 

B. 13.3 

C. 15.2 

D. 16 

E. 24 

Answer: C 

Q90. Which codec is supported on the Cisco PVDM2 DSP modules but not on the PVDM3 DSP modules? 

A. G.728 

B. G.729B 

C. G.729AB 

D. G.723 

E. G.726 

Answer: D 

About 400-051 Information: 400-051 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.