Jun 2016 updated: comptia jk0-017

Exam Code: JK0-017 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA E2C Project+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-017 Exam.

2016 Jun JK0-017 Study Guide Questions:

Q51. Which of the following elements does a project charter contain? 

A. A project scope statement 

B. A change management template 

C. A completed request for proposal (RFP) 

D. A complete list of the key performance indicators (KPIs) 

Answer: A 

Q52. An ongoing project that is currently on schedule has had the required completion date moved up by one week; however, the project scope remains the same. Which of the following would be the effect on the project? 

A. Cost will decrease and time will increase. 

B. Cost will decrease and time will decrease. 

C. Cost will increase and time will increase. 

D. Cost will increase and time will decrease. 

Answer: D 

Q53. Several managers are sharing a project team member, which is impacting the progress of both 

projects. Which of the following BEST describes the situation? 

A. Varying work styles 

B. Schedule variance 

C. Scope creep 

D. Competing resource demands 

Answer: D 

JK0-017  practice test

Most up-to-date what is jk0-017:

Q54. Which of the following risk response strategies involves shifting the negative impact of a threat, along with ownership of the response, to a third party? 

A. Risk transfer 

B. Risk avoidance 

C. Risk sharing 

D. Risk mitigation 

Answer: A 

Q55. Which of the following describes a quality control tool used to analyze defects based upon number of occurrences? 

A. Pareto diagram 

B. Scatter diagram 

C. Fishbone diagram 

D. Ishikawa diagram 

Answer: A 

Q56. A new technology being implemented will result in project team member layoffs. Which of the following actions can the project manager take to address team member concerns? 

A. Cancel the project 

B. Host a meeting to provide a status update 

C. Outsource the project 

D. Select a different technology that will not result in layoffs 

Answer: B 

JK0-017  practice test

High quality jk0-017 vs pk0-003:

Q57. Two SMEs disagree with the designed plan for a particular component. The project will be delayed if the plan is not approved today. The project manager demands the SMEs work together to incorporate their modifications by the close of business today. Which of the following resolution techniques was used? 

A. Negotiating 

B. Forcing 

C. Smoothing 

D. Compromise 

Answer: B 

Q58. Which of the following would be a direct output of the initiating process group? (Select Two). 

A. Project charter 

B. Project management plan 

C. Statement of Work (SOW) 

D. Work Breakdown Structure (WBS) 

E. Preliminary scope statement 

Answer: A,E 

Q59. Which of the following is true of fast tracking a schedule? 

A. Project schedule critical path will change. 

B. Project activities will be performed concurrently. 

C. Project schedule is shortened by decreasing the project scope. 

D. Project schedule lead times are increased. 

Answer: B 

Q60. Which of the following is used in quality control? 

A. Pareto chart 

B. RACI matrix 

C. PERT 

D. Issues log 

Answer: A 

About JK0-017 Information: JK0-017 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.