Jun 2016 updated: n10-005 – comptia network+ crammaster

Exam Code: N10-005 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass N10-005 Exam.

2016 Jun N10-005 Study Guide Questions:

Q61. The unit responsible for the successful shaping and transmission of a digital signal is called: 

A. demarc. 

B. T1 hub. 

C. smart jack. 

D. CSU/DSU. 

Answer: D 

Q62. A network technician is concerned that an attacker is attempting to penetrate the network, and wants to set a rule on the firewall to prevent the attacker from learning which IP addresses are valid on the network. Which of the following protocols needs to be denied? 

A. TCP 

B. SMTP 

C. ICMP 

D. ARP 

Answer: C 

Q63. Which of the following is a terminal emulator used to manage a network device? 

A. VPN 

B. IDS 

C. PuTTY 

D. IPS 

Answer: C 

N10-005  free practice test

Refresh free network+ practice test n10-005:

Q64. Which of the following WAN technologies has the HIGHEST latency? 

A. ADSL 

B. LTE 

C. Satellite 

D. WiMAX 

Answer: C 

Q65. Which of the following defines an IP address that is NOT routed on the Internet? 

A. Multicast 

B. Public 

C. Private 

D. Classful 

Answer: C

Q66. Which of the following standards can operate at either 20MHz or 40MHz channel spacing? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 

certleader.com

High value n10-005 exam cram:

Q67. A network consultant arrives at a customer’s site to troubleshoot their email server. The server is running a Linux operating system, but the consultant is only familiar with Windows operating systems. Which of the following troubleshooting steps should the consultant take? 

A. Document findings 

B. Identify the problem 

C. Escalate the problem 

D. Establish a plan of action 

Answer: C 

Q68. Which of the following technologies can cause interference for 802.11g? 

A. RADAR 

B. 802.11a 

C. IrDA 

D. Bluetooth 

Answer: D 

Q69. A customer wants to increase firewall security. Which of the following are common reasons for implementing port security on the firewall? (Select TWO). 

A. Preventing dictionary attacks on user passwords 

B. Reducing spam from outside email sources 

C. Shielding servers from attacks on internal services 

D. Blocking external probes for vulnerabilities 

E. Directing DNS queries to the primary server 

Answer: CD 

Q70. Ann, a new user, has a workstation that has connectivity to the printer located in her department, but cannot access the Internet. The result of an ipconfig command on Ann’s workstation is as follows: 

IP address: 192.168.0.124 

Subnet Mask: 255.255.255.128 

Default Gateway: 192.168.0.254 

Which is MOST likely preventing the user from accessing the Internet? 

A. Duplicate IP address 

B. Incorrect gateway 

C. Incorrect VLAN 

D. Bad switch port 

Answer: B 

About N10-005 Information: N10-005 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.