Jun 2016 updated: sharepoint 2013 certification 70-488 dumps free

Exact of PMI-001 dumps materials and answers for PMI certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated PMI-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Project Management Professional exam Today!

2016 Jun PMI-001 Study Guide Questions:

Q111. Budgets reserved for unplanned changes to project scope and cost are: 

A. Contingency reserves. 

B. Management reserves. 

C. Authorized budgets. 

D. Cost baselines. 

Answer: B 

Q112. During which process group is the quality policy determined? 

A. Initiating 

B. Executing 

C. Planning 

D. Controlling 

Answer: C 

Q113. Which process requires implementation of approved changes? 

A. Direct and Manage Project Execution 

B. Monitor and Control Project Work 

C. Perform Integrated Change Control 

D. Close Project or Phase 

Answer: A 

PMI-001  test preparation

Far out microsoft sharepoint 70-488:

Q114. Who is responsible for reviewing change requests and approving or rejecting the change requests? 

A. Change control board 

B. Project manager 

C. Project management office 

D. Project sponsor 

Answer: A 

Q115. The process of identifying the stakeholders' information needs is completed during: 

A. Plan Communications. 

B. Manage Stakeholder Expectations. 

C. Stakeholder Analysis. 

D. Identify Stakeholders. 

Answer: A 

Q116. Which Project Management Process Group includes Collect Requirements, Define Activities, Sequence Activities, Perform Qualitative Risk Analysis, and Perform Quantitative Risk Analysis? 

A. Initiating 

B. Monitoring and Controlling 

C. Planning 

D. Closing 

Answer: C 

certleader.com

Verified 70-488 cbt:

Q117. To which process is work performance information an input? 

A. Contract administration 

B. Direction and management of project execution 

C. Create WBS 

D. Qualitative risk analysis 

Answer: A 

Q118. An input to the Create WBS process is a: 

A. project charter. 

B. stakeholder register. 

C. project scope statement. 

D. requirements traceability matrix. 

Answer: C 

Q119. Which is an example of Administer Procurements? 

A. Negotiating the contract 

B. Authorizing contractor work 

C. Developing the statement of work 

D. Establishing evaluation criteria 

Answer: B 

Q120. The approaches, tools, and data sources that will be used to perform risk management on a project are determined by the: 

A. Methodology 

B. Risk category 

C. Risk attitude 

D. Assumption analysis 

Answer: A 

About PMI-001 Information: PMI-001 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.