Jun 2016 updated: sharepoint certification 70-667 dumps

Exam Code: 1Z0-522 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: JD Edwards EnterpriseOne Financial Management 9.0 Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-522 Exam.

2016 Jun 1Z0-522 Study Guide Questions:

Q31. Which three statements related to the Journal Entry Reversal Control functionality are TRUE?

A. Enter a journal entry reversal the last day of the previously closed period.

B. Enter a journal entry reversal the first day of the next period.

C. Enter a journal entry reversal the last day of the next period.

D. A reversal journal will cause duplicate journal entries.

E. Journal Entry Reversal functionality is commonly used for entering accrual journal entries 

Answer: BCE

Q32. Which of the following statements is TRUE about the AutoPopulate function? 

A. The AutoPopulate function cannot be turned off. 

B. The AutoPopulate function can be turned on per application. 

C. The AutoPopulate function is a system wide function. 

D. The AutoPopulate function can be turned off via a Form Exit. 

E. The AutoPopulate function can be turned on via a Row Exit. 

Answer: A

Q33. Your client needs assistance in setting up allocations for the company. Which method of

allocation allows you to redistribute amounts from one or more business units to one or

more business units with a common category code?

A. Recurring Journal Entry

B. Variable Model

C. Model Journal Entry

D. Variable Numerator

E. Indexed

Answer: D

1Z0-522  practice

Up to date free mcts 70-667 practice test:

Q34. Your client wants to refine the Account Ledger Inquiry to suit their end user business requirement. 

Which statement is TRUE regarding the Account Ledger Inquiry? 

A. The users can only inquire on "posted" transactions. 

B. The user is required to type in the Account Number in the Find/Browse form. 

C. The "From Date" and "Thru Date" can only be controlled by the fiscal date pattern. 

D. The "Explanation" field is available on the grid column but not the "Explanation – Remark" field 

E. Subtotals are not available on the Find/Browse form. 

Answer: E

Q35. For a customer of a company there is a relation between the region of the customer and the sales manager for this region. How can this request be implemented in JDEdwards? 

A. Use the address book category codes. 

B. Use category codes in the Accounts receivable Master F03012. 

C. Use category codes in the address book and set up category code data relationships. 

D. Use category codes in the Accounts Receivable Ledger F03B11. 

Answer: A

Q36. Your client is requesting that an error message be created when trying to void those Vouchers with Purchase Orders. Select two programs that would be controlled by processing options to disallow void of vouchers created with Purchase Orders.

A. Supplier Payment Inquiry

B. Supplier Master Information

C. Supplier Ledger Inquiry

D. Speed Voucher Entry

E. Standard Voucher Entry

Answer: CE

1Z0-522  practice

Precise passed 70-667:

Q37. Your client requires that their A/P department not pay duplicate supplier Invoices. Which action will prevent users from entering duplicate invoice numbers? 

A. Change the processing option for the Standard Voucher Entry form to add a check digit to the invoice number. 

B. Change the Duplicate Invoice Number Edit field on the A/P Constants form to issue a warning if a user enters a duplicate invoice number. 

C. Change the Duplicate Invoice number edit field on the A/P Constants form to disallow duplicate invoice numbers. 

D. Change the processing option for the standard Voucher entry program to disallow duplicate Invoice numbers. 

Answer: B

Q38. You are going through the month end dose process. If you run the Account Balance without Account Master Integrity report and have the processing option set to update mode/ what do you update?

A. the business unit of all account ledger records that have an invalid business unit number

B. the account description of ail account ledger records that have an invalid company number

C. the company number of all account ledger records that have an invalid company number

D. the company number of the account master records with the correct business unit

E. the company number of all account balance records that have an invalid company number

Answer: E

Q39. Which three statements are TRUE about Visual Assists?

A. A Visual Assist Is available for all entry fields in JDE.

B. A Visual Assist will automatically populate the entry field with the correct value.

C. A Visual Assist will guide the user in selecting a valid value for an entry field.

D. A Visual Assist is not always available for all entry fields In JDE.

E. A Visual Assist will reduce the errors made during data entry.

Answer: CDE

Q40. You ran the application Credit Analysis Refresh program (R03B525). Which table does the system use to display Information on the Account Balance Inquiry Application?

A. F03B11

B. F03B15

C. F03B16S

D. F03B16

E. F03B21

Answer: B

About 1Z0-522 Information: 1Z0-522 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.