Key benefits of 1z0-804 books

Act now and download your Oracle 1Z0-804 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-804 tutorials. Download Far out Oracle Java SE 7 Programmer II Exam exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-804 with a classic professional.

2016 Aug 1Z0-804 Study Guide Questions:

Q11. The default file system includes a logFiles directory that contains the following files: 

Log-Jan 2009 

log_0l_20l0 

log_Feb20l0 

log_Feb2011 

log_10.2012 

log-sum-2012 

How many files does the matcher in this fragment match? 

PathMatcher matcher = FileSystems.getDefault ().getPathMatcher ("glob: *???_*1?" ); 

A. One 

B. Two 

C. Three 

D. Four 

E. Five 

F. Six 

Answer: B 

Explanation: 

The pattern to match is *???_*1? (regex ".*…_.*1.") 

This means at least three characters before the symbol _ , followed by any amount of 

characters. The next tolast character must be 1. The last character can by any character. 

The following file names match this pattern: 

log_Feb2011 

log_10.2012 Trap !! l is not 1 !! 

Q12. Given: What is the result? 

A. Compilation fails at line 9 

B. Compilation fails at line 10 

C. Compilation fails at line 5 

D. Compilation fails at line 3 

E. Compilation succeeds 

Answer: B 

Q13. Given: 

Which statement will iterate through Direction? 

A. for (Direction d : Direction.values()){ // 

B. for (Direction d : Direction.asList()){ 

// 

C. for (Direction d : Direction.iterator()){ 

// 

D. for (Direction d : Direction.asArray()){ 

// 

Answer: A 

Explanation: 

The static values() method of an enum type returns an array of the enum values. The 

foreach loop is a good 

way to go over all of them. 

//… Loop over all values. 

for (Direction d : Direction.values()){ 

System.out.println(d); // PrintsNORTH, EAST, … 

1Z0-804  exam prep

Improve 1z0-804 testking:

Q14. Given a language code of fr and a country code of FR, which file name represents a resource bundle file namethat is not the default? 

A. MessageBundle_fr_FR.properties 

B. MessageBundle_fr_FR.profile 

C. MessageBundle_fr_FR.xinl 

D. MessageBundle__fr__FR.Java 

E. MessageBundle__fr__FR.Locale 

Answer: A 

Explanation: 

The default file is MessageBundle.properties. The non-default file name is 

MessageBundle_fr_FR.properties 

Note 0:.properties is a file extension for files mainly used in Java related technologies to 

store the configurableparameters of an application. They can also be used for storing 

strings for Internationalization and localization;these are known as Property Resource 

Bundles. Each parameter is stored as a pair of strings, one storing thename of the 

parameter (called the key), and the other storing the value.Note 1:You can obtain an 

instance of ResourceBundle by calling its static getBundle method.public static 

ResourceBundle getBundle(java.lang.String baseName) public static ResourceBundle 

getBundle(java.lang.String baseName, Locale locale) For example: 

ResourceBundle rb = ResourceBundle.getBundle("MyResources", Locale.US); This will 

load theResourceBundle object with the values in the corresponding properties file.1.If a 

suitable properties file is not found, the ResourceBundle object will use the default 

properties file, whichwill be the one whose name equals the base name and has the 

properties extension. In this case, the defaultfile would be MyResources.properties. 2.If this 

file is not found, a java.util.MissingResourceException will bethrown. 

Note2:java.util.ResourceBundle class enables you to choose and read the properties file 

specific to the user'slocale and look up the values. 

A ResourceBundle object has a base name. In order for a ResourceBundle object to pick 

up a properties file,the filename must be composed of the ResourceBundle base name, 

followed by an underscore, followed bythe language code, and optionally followed by 

another underscore and the country code. 

The format for the properties file name is as follows: 

basename_languageCode_countryCode 

For example, suppose the base name is MyResources and you define the following three 

locales: 

US-en DE-de CN-zh Then you would have these three properties files: MyResources_en_US.properties MyResources_de_DE.properties MyResources_zh_CN.properties 

Reference:Reading Properties Files using ResourceBundle 

Q15. Given three resources bundles with these values set for menu1: (the default resource bundle in US English.) 

English US Resource Bundle Menu1 = small French Resource Bundle Menu1 = petit Chinese Resource Bundle Menu1 = And given the code fragment: Locale.setDefault(new Locale("es", "ES")); // Set default to Spanish and Spain 

Locale loc1 = Locale.getDefault(); 

ResourceBundle message = ResourceBundle.getBundle("MessageBundle", loc1); 

System.out.println(message.getString("menu1")); 

What is the result? 

A. No message is printed 

B. petit 

C. small 

D. A runtime error is produced 

Answer: D 

Explanation: Compiles fine, but runtime error when trying to access the Spanish Resource bundle (which doesnot exist): Exception in thread "main" java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name messageBundle, locale es_ES 

Q16. Given: 

String s = new String("3"); 

System.out.print(1 + 2 + s + 4 + 5); 

What is the result? 

A. 12345 

B. 3345 

C. 1239 

D. 339 

E. Compilation fails. 

Answer: B 

Explanation: 

1 and 2 are added. 

Then the string s is concatenated. 

Finally 3 and 4 are concatenated as strings. 

1Z0-804  exam prep

Accurate 1z0-804 books:

Q17. Which two statements are true about RowSet subinterfaces? 

A. A JdbcRowSet object provides a JavaBean view of a result set. 

B. A CachedRowSet provides a connected view of the database. 

C. A FilteredRowSet object filter can be modified at any time. 

D. A WebRowSet returns JSON-formatted data. 

Answer: A,C 

Explanation: 

A: a JdbcRowSet object can be one of the Beans that a tool makes available for composing an application. Because a JdbcRowSet is a connected RowSet, that is, it continually maintains its connection to a databaseusing a JDBC technology-enabled driver, it also effectively makes the driver a JavaBeans component. 

C: The FilteredRowSet range criterion can be modified by applying a new Predicate object to the FilteredRowSet instance at any time. This is possible if no additional references to the FilteredRowSet objectare detected. A new filter has an immediate effect on criterion enforcement within the FilteredRowSet object,and all subsequent views and updates will be subject to similar enforcement. 

Reference: javax.sql Interface RowSet 

Q18. Which two compile? 

A. interface Compilable { 

void compile(); 

B. interface Compilable { 

final void compile(); 

C. interface Compilable { 

static void compile(); 

D. interface Compilable { abstract void compile(); } 

E. interface Compilable { protected abstract void compile (); } 

Answer: A,D 

Q19. Given the code fragment: What is the result? 

A. Null B D 

B. Null B null D 

C. B D 

D. D 

E. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 

Q20. Given the integer implements comparable: 

What is the result? 

A. 4 1 

B. 1 2 

C. 32 

D. 21 

E. 2 3 

Answer: D 

Explanation: 

binarySearch 

public static <T> int binarySearch(List<? extends Comparable<? super T>> list, T key) 

Searches the specified list for the specified object using the binary search algorithm. 

The list must be sorted into ascending order according to the natural ordering of its 

elements (as by the sort(List) method) prior to making this call. If it is not sorted, the results 

are undefined. 

Parameters: 

list – the list to be searched. 

key – the key to be searched for. 

Returns: 

the index of the search key, if it is contained in the list; otherwise, (-(insertion point) – 1). 

About 1Z0-804 Information: 1Z0-804 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.