Key benefits of 300 violin orchestra – jorge quintero 320 kbps

Act now and download your Cisco 300-320 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-320 tutorials. Download Updated Cisco Designing Cisco Network Service Architectures exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-320 with a classic professional.

2016 Sep 300-320 Study Guide Questions:

Q111. What is an advantage of having an out-of-band management? 

A. It is less expensive to have an out-of-band management. 

B. Network devices can still be managed, even in case of network outage. 

C. There is no separation between the production network and the management network. 

D. SSH protocol must be used to manage network devices. 

Answer: B 

Q112. Which two modes does LACP support? (Choose two.) 

A. on 

B. passive 

C. associated 

D. link 

Answer: A,B 

Q113. Which option is a benefit of the vPC+ feature? 

A. Cisco FabricPath is not required in the network domain. 

B. This feature provides fault domain separation. 

C. Nonfabric devices, such as a server or a classic Ethernet switch, can be connected to two fabric switches that are configured with vPC. 

D. The control plane and management plane are combined into one logical plane. 

Answer: C 

300-320  vce

Most up-to-date vxa-320 vxa-300:

Q114. Which option describes the purpose of the auto-cost reference bandwidth 10000 command under the OSPF process? 

A. Recognize redundant 10 Megabit links. 

B. Differentiate cost on a 10 Gigabit Ethernet trunk link. 

C. Change the default bandwidth for a 100 Megabit link. 

D. Adjust the link bandwidth for routing protocols. 

Answer: B 

Q115. A network engineer is designing a dual router, dual ISP solution and must prefer one ISP for inbound traffic over the other. Which two BGP attributes can be manipulated to accomplish this goal? (Choose two.) 

A. AS path 

B. MED 

C. local preference 

D. weight 

E. origin code 

Answer: A,B 

Q116. In which.OSI layer does.IS-IS operate? 

A. Layer 1 

B. Layer 2 

C. Layer 3 

D. Layer 4 

Answer: C 

300-320  vce

Refined 300 violin orchestra – jorge quintero 320 kbps:

Q117. Which of the following is most accurate with respect to designing high availability within the Enterprise Campus network? 

A. High availability at and between the Distribution and Access layers is as simple as redundant switches and redundant Layer 3 connections 

B. Non-deterministic traffic patterns require a highly available modular topology design 

C. Distribution layer high availability design includes redundant switches and Layer 3 equal-cost load sharing connections to the switched Access and routed Core layers, with a Layer 3 link between the Distribution switches to support summarization of routing information from the Distribution to the Core 

D. Default gateway redundancy allows for the failure of a redundant Distribution switch without affecting endpoint connectivity 

Answer: D 

Q118. Which option is a primary requirement for the deployment of an IPv6-enabled network via the native method (dual-stack model) within the enterprise campus environment? 

A. hardware-based switching support for IPv6 forwarding on all campus switches 

B. restriction of IPv6-enabled devices to the core layer 

C. manual implementation of tunneling between IPv6-incompatible devices in an IPv4-over-IPv6 tunnel 

D. disabling of multicast in the distribution layer prior to implementation of IPv6 

Answer: A 

Q119. Which two options are storage topologies? (Choose two.) 

A. WAS 

B. DAS 

C. CAS 

D. NAS 

Answer: B,D 

Q120. Refer to the exhibit. Based on the configuration, why are routers R1 and R2 not exchanging OSPF routes? 

A. The OSPF process numbers are different. 

B. There is no backbone area configured. 

C. The router IDs are different. 

D. OSPF is not enabled on the interfaces. 

Answer: B 

About 300-320 Information: 300-320 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.