Key benefits of ccna wireless 640-722 iuwne quick reference download

It is impossible to pass Cisco 640-722 exam without any help in the short term. Come to {brand} soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 640-722 practice questions. You will get a surprising result by our Regenerate CCNA – Wireless Associate – IUWNE practice guides.

2016 Sep 640-722 Study Guide Questions:

Q11. – (Topic 6) 

Which option lists the key features of Cisco Compatible Extensions v5? 

A. Roaming and real-time diagnostics, MFP, a diagnostic channel that allows troubleshooting of the client, client reporting, optional location service, and expedited bandwidth 

B. AP assisted roam, Cisco Centralized Key Management, radio measurements, and transmit power control 

C. CAC, UPSD, voice metrics, MBSSIDs, location, link tests, and NAC 

D. WME, proxy ARP, EAP-FAST, and WPA2, and single sign-on 

E. LEAP, WPA, 802.1x and VLANs per AP, TKIP, and WiFi 

Answer: A 

Explanation: 

CCXv5 provides for the following: 

Client Troubleshooting “Diagnostic Channel” 

Client Reporting 

Roaming & Real-time Diagnostics 

Management Frame Protection 

Location Services (Optional) 

Expedited Bandwidth Request (Optional) 

Interpretation of status and result codes 

Performance 

Cisco Infrastructure IE 

Compliance with CCX v1-4. 

Reference: http://www.cisco.com/web/partners/downloads/765/ccx/Comp_Ext_Cust_Preso.pdf 

Q12. – (Topic 2) 

Which information on the Monitoring page of a Cisco WLC verifies that the wireless network is operational? 

A. In the Access Point Summary section, the All APs number in the Up column is the same as in the Total column. 

B. In the Client Summary section, the Current Clients number is positive. 

C. In the Controller Summary section, the 802.11b/g Network State is shown as Enabled. 

D. In the Controller Summary section, the CPU Usage number is positive. 

Answer: A 

Explanation: 

The output from the access point summary section of the Cisco WLC can be seen at the reference link below: 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/wcs/6-0/configuration/guide/WCS60cg/6_0mon.html 

Q13. – (Topic 1) 

What protocol is used to determine the best pathway back to a root access point? 

A. CCKM 

B. WNMP 

C. AWPP 

D. LWAP 

Answer: C 

Explanation: 

AWPP enables a remote access point to dynamically find the best path back to a RAP for each MAP that is part of the RAP's bridge group (BGN). Unlike traditional routing protocols, AWPP takes RF details into account. To optimize the route, a MAP actively solicits neighbor MAP. During the solicitation, the MAP learns all of the available neighbors back to a RAP (Root Access Point), determines which neighbor offers the best path, and then synchronizes with that neighbor. The path decisions of AWPP are based on link quality and the number of hops. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/technology/mesh/7-0/design/guide/MeshAP_70.html#wp1351984 

640-722  test preparation

Renew ccna wireless 640-722 study guide:

Q14. – (Topic 7) 

A customer wants to deploy Cisco Cloud Wireless architecture with 802.11ac capabilities. 

Which access points would meet the customers’ requirements? (Choose two.) 

A. Cisco 3700 Access Points 

B. Cisco MR34 Access Points 

C. Cisco MR18 Access Points 

D. Cisco 3600 Access Points 

E. Cisco MR72 Access Points 

F. Cisco 1570 Access Points 

G. Cisco MR26 Access Points 

Answer: B,E 

Q15. – (Topic 1) 

If an antenna has a dBd of 8.6, what is the dBi value? 

A. 6.2 

B. 6.46 

C. 8.6 

D. 10.74 

E. 12.88 

Answer: D 

Explanation: 

Antenna performance is measured in dBi (the antennas gain/loss over a theoretical isotropic antenna) dBd (the antennas gain/loss over a dipole antenna) 

dBi = dBd + 2.15 

dBd = dBi – 2.15 

Q16. – (Topic 1) 

What is the difference between the IEEE, the WiFi Alliance, and the FCC, ETSI, and TELEC? 

A. The IEEE and FCC are responsible for the standards that apply to wireless networks. The WiFi Alliance, ETSI, and TELEC are the governmental agencies that regulate compliance with local standards. 

B. The IEEE is responsible for Layer 1 and Layer 2 protocols. The WiFi Alliance is responsible for interoperability testing. The FCC, ETSI, and TELEC are responsible for radio frequency and transmission power-level regulations and standards in the U.S., Europe, and Japan. 

C. The IEEE is responsible for Layer 1 and Layer 2 protocols. The FCC, ETSI, and TELEC are responsible for interoperability testing and compliance. The WiFi Alliance is responsible for radio frequency and transmission power-level regulations and standards on a global basis. 

D. The IEEE and FCC are responsible for the Layer 3 protocol support and frequency and power-level regulations in the United States. ETSI and TELEC are responsible for frequency and power-level regulations in Europe and Japan. The WiFi Alliance is responsible to interoperability testing. 

Answer: B 

Explanation: 

The FCC is the local regulatory authority responsible for frequency regulation in the United States. ETSI is a European standards organization responsible for producing standards for information and communications technologies. The Wi-Fi Alliance is an interoperability testing organization. The IEEE creates standards, and WPA is a pre-802.11 certification by the Wi-Fi Alliance. 

certleader.com

Guaranteed ccna wireless 640-722 iuwne quick reference:

Q17. – (Topic 1) 

Which statement describes spread spectrum technology in wireless communications? 

A. Signal is spread across optical pulses. 

B. Signal is spread across variations of amplitudes. 

C. Signal is spread across one frequency. 

D. Signal is spread across a whole band of frequencies. 

Answer: D 

Explanation: 

spread-spectrum techniques are methods by which a signal with a particular bandwidth is deliberately spread in the frequency domain, resulting in a signal with a wider bandwidth. Spread spectrum generally makes use of a sequential noise-like signal structure to spread the normally narrowband information signal over a relatively wideband (radio) band of frequencies. 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Spread_spectrum 

Q18. – (Topic 4) 

In a network with a deployed Cisco WLC, which two entities must be configured with the shared secret key for 802.1X authentication? (Choose two.) 

A. WLC 

B. RADIUS server 

C. AP 

D. supplicant 

E. wireless client 

Answer: A,B 

Explanation: 

The WLC needs to be configured in order to forward the user credentials to an external RADIUS server. The external RADIUS server then validates the user credentials and provides access to the wireless clients. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless-mobility/wlan-security/69730-eap-auth-wlc.html 

Q19. – (Topic 7) 

What tool can be used to increase accuracy of WCS heat maps? 

A. Map Editor 

B. Planning Tool 

C. CleanAir 

D. Cisco Spectrum Expert 

Answer: A 

Q20. – (Topic 5) 

A Cisco WCS administrator has marked an alarm as acknowledged. For how many days does Cisco WCS prevent the alarm from reappearing, even if the source of the alarm reoccurs? 

A. 1 

B. 7 

C. 10 

D. 30 

Answer: B 

Explanation: 

WCS automatically deletes cleared alerts that are more than seven days old; therefore, your results can show activity only for the last seven days. Until an existing alarm is deleted, a new alarm cannot be generated for any managed entity for which WCS has already generated an alarm. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/wcs/7-0/configuration/guide/WCS70cg/7_0event.pdf 

About 640-722 Information: 640-722 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.