Key benefits of comptia security+ get certified get ahead sy0-401 pdf

It is more faster and easier to pass the CompTIA SY0-401 exam by using Guaranteed CompTIA CompTIA Security+ Certification questuins and answers. Immediate access to the Updated SY0-401 Exam and find the same core area SY0-401 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jun SY0-401 Study Guide Questions:

Q641. Ann, a newly hired human resource employee, sent out confidential emails with digital signatures, to an unintended group. Which of the following would prevent her from denying accountability? 

A. Email Encryption 

B. Steganography 

C. Non Repudiation 

D. Access Control 

Answer: C 

Explanation: 

Nonrepudiation prevents one party from denying actions they carried out. 

Q642. Pete needs to open ports on the firewall to allow for secure transmission of files. Which of the following ports should be opened on the firewall? 

A. TCP 23 

B. UDP 69 

C. TCP 22 

D. TCP 21 

Answer: C 

Explanation: 

SSH uses TCP port 22. All protocols encrypted by SSH, including SFTP, SHTTP, SCP, SExec, and slogin, also use TCP port 22. Secure Copy Protocol (SCP) is a secure file-transfer facility based on SSH and Remote Copy Protocol (RCP). Secure FTP (SFTP) is a secured alternative to standard File Transfer Protocol (FTP). 

Q643. An information bank has been established to store contacts, phone numbers and other records. 

An application running on UNIX would like to connect to this index server using port 88. Which of the following authentication services would this use this port by default? 

A. Kerberos 

B. TACACS+ 

C. Radius 

D. LDAP 

Answer: A 

Explanation: Kerberos makes use of port 88. 

SY0-401  torrent

Renew comptia security+ sy0-401 cert guide:

Q644. Which of the following techniques enables a highly secured organization to assess security weaknesses in real time? 

A. Access control lists 

B. Continuous monitoring 

C. Video surveillance 

D. Baseline reporting 

Answer: B 

Explanation: 

Continuous monitoring point toward the never-ending review of what resources a user actually accesses, which is critical for preventing insider threats. Because the process is never-ending, assessments happen in real time. 

Topic 6, Cryptography 

Q645. Which of the following is the BEST reason to provide user awareness and training programs for organizational staff? 

A. To ensure proper use of social media 

B. To reduce organizational IT risk 

C. To detail business impact analyses 

D. To train staff on zero-days 

Answer: B 

Explanation: 

Ideally, a security awareness training program for the entire organization should cover the following areas: Importance of security Responsibilities of people in the organization Policies and procedures Usage policies Account and password-selection criteria Social engineering prevention 

You can accomplish this training either by using internal staff or by hiring outside trainers. This type of training will significantly reduce the organizational IT risk. 

Q646. A security administrator is tasked with ensuring that all devices have updated virus definition files before they are allowed to access network resources. Which of the following technologies would be used to accomplish this goal? 

A. NIDS 

B. NAC 

C. DLP 

D. DMZ 

E. Port Security 

Answer: B 

Explanation: 

certleader.com

Vivid pass4sure security+ sy0-401:

Q647. After a recent breach, the security administrator performs a wireless survey of the corporate network. The security administrator notices a problem with the following output: 

MAC SSID ENCRYPTION POWER BEACONS 

00:10:A1:36:12:CC MYCORP WPA2 CCMP 60 1202 

00:10:A1:49:FC:37 MYCORP WPA2 CCMP 70 9102 

FB:90:11:42:FA:99 MYCORP WPA2 CCMP 40 3031 

00:10:A1:AA:BB:CC MYCORP WPA2 CCMP 55 2021 00:10:A1:FA:B1:07 MYCORP WPA2 CCMP 30 6044 

Given that the corporate wireless network has been standardized, which of the following attacks is underway? 

A. Evil twin 

B. IV attack 

C. Rogue AP 

D. DDoS 

Answer: A 

Explanation: 

The question states that the corporate wireless network has been standardized. By ‘standardized’ it means the wireless network access points are running on hardware from the same vendor. We can see this from the MAC addresses used. The first half of a MAC address is vendor specific. The second half is network adapter specific. We have four devices with MAC addresses that start with 00:10:A1. The “odd one out” is the device with a MAC address starting FB:90:11. This device is from a different vendor. The SSID of the wireless network on this access point is the same as the other legitimate access points. Therefore, the access point with a MAC address starting FB:90:11 is impersonating the corporate access points. This is known as an Evil Twin. 

An evil twin, in the context of network security, is a rogue or fake wireless access point (WAP) that appears as a genuine hotspot offered by a legitimate provider. In an evil twin attack, an eavesdropper or hacker fraudulently creates this rogue hotspot to collect the personal data of unsuspecting users. Sensitive data can be stolen by spying on a connection or using a phishing technique. For example, a hacker using an evil twin exploit may be positioned near an authentic Wi-Fi access point and discover the service set identifier (SSID) and frequency. The hacker may then send a radio signal using the exact same frequency and SSID. To end users, the rogue evil twin appears as their legitimate hotspot with the same name. In wireless transmissions, evil twins are not a new phenomenon. Historically, they were known as honeypots or base station clones. With the advancement of wireless technology and the use of wireless devices in public areas, it is very easy for novice users to set up evil twin exploits. 

Q648. Which of the following is the BEST method for ensuring all files and folders are encrypted on all corporate laptops where the file structures are unknown? 

A. Folder encryption 

B. File encryption 

C. Whole disk encryption 

D. Steganography 

Answer: C 

Explanation: 

Full-disk encryption encrypts the data on the hard drive of the device or on a removable drive. This feature ensures that the data on the device or removable drive cannot be accessed in a useable form should it be stolen. Furthermore, full-disk encryption is not dependant on knowledge of the file structure. 

Q649. Three of the primary security control types that can be implemented are. 

A. Supervisory, subordinate, and peer. 

B. Personal, procedural, and legal. 

C. Operational, technical, and management. 

D. Mandatory, discretionary, and permanent. 

Answer: C 

Explanation: 

The National Institute of Standards and Technology (NIST) places controls into various types. The control types fall into three categories: Management, Operational, and Technical. 

Q650. During the analysis of a PCAP file, a security analyst noticed several communications with a remote server on port 53. Which of the following protocol types is observed in this traffic? 

A. FTP 

B. DNS 

C. Email 

D. NetBIOS 

Answer: B 

Explanation: 

DNS (Domain Name System) uses port 53. 

About SY0-401 Information: SY0-401 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.