Key benefits of roteador cisco 300-070

Act now and download your Cisco 300-070 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-070 tutorials. Download Most up-to-date Cisco Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0 exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-070 with a classic professional.

2016 Sep 300-070 Study Guide Questions:

Q71. By default, what value is voice traffic marked as on a Cisco Catalyst Switch? 

A. DSCP EF value 46, Cos 5. 

B. DSCP EF value 46, Cos 7. 

C. DSCP CAS6 value 21, Cos 3. 

D. DSCP AF21, Cos 5. 

Answer: A 

Q72. You are performing route pattern configuration. You need to ensure that internal extensions are automatically expanded to full external phone numbers for calling line information on outgoing calls. What should you use? 

A. calling extension expansion 

B. called number expansion 

C. external number mask of the called party 

D. external phone number mask of the calling party 

Answer: D 

Q73. If the route patterns 5XXX, 51XX, 513X, and 5134 exist within a call route database, which pattern would be matched if the dialed number was 5124? 

A. 5XXX 

B. 51XX 

C. 513X 

D. 5134 

Answer: B 

300-070  rapidshare

Renovate gefest 300-070:

Q74. On what equipment do you configure Layer 2 to Layer 3 QoS mapping? 

A. switch 

B. router 

C. firewall 

D. Cisco Unified Communications Manager 

E. bridge 

Answer: B 

Q75. Which three descriptions are true? (Choose three.) 

A. The class of service is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 2. 

B. The IP precedence is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 2. 

C. The differentiated services code point is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 2. 

D. The class of service is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 3. 

E. The IP precedence is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 3. 

F. The differentiated services code point is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 3. 

Answer: A,E,F 

Q76. Which three elements are used to configure calling privileges? (Choose three) 

A. Route pattern. 

B. Calling search space. 

C. Replica. 

D. User. 

E. Partition 

F. Time schedule. 

Answer: B,E,F 

300-070  rapidshare

Verified adps 300 lb-070:

Q77. Which two of these are required in order for Cisco Unified Communications Manager to support software conferencing? (Choose two.) 

A. The Cisco IP Voice Media Streaming Application needs to be activated on the server running the conferencing service in the cluster. 

B. The service parameter for the Cisco IP Voice Media Streaming Application needs to have Run Flag set to True. 

C. The software conference bridge resource needs to be configured in Cisco Unified Communications Manager. 

D. The Cisco IP Voice Media Streaming Application needs to be activated for all servers in the cluster. 

E. Under the Cisco IP Voice Media Streaming Application parameters, the conference bridge needs to have Run Flag set to True. 

Answer: A,E 

Q78. Which three Cisco Unified CallManager configuration steps are required to support third party SIPphones? (Choose three.) 

A. Configure the device in Cisco Unified CallManager. 

B. Change the proxy address in the SIP phone to an IP address or the Fully Qualified Domain Name (FQDN)of Cisco Unified CallManager. 

C. Associate the device with the end user. 

D. Configure the phone with the TLS username and password. 

E. Configure the end user in Cisco Unified CallManager. 

F. Add the MAC address of the Cisco Unified CallManager server to the SIP phone configuration page. 

Answer: A,C,E 

Q79. How do you configure calling privileges on Cisco Unified Communications Manager Express? 

A. corlist 

B. translation profile 

C. zones 

D. access list 

E. search rules 

Answer: A 

Q80. Which protocol is recommended to be used between Cisco Unified Communications Manager and thevoice gateway to simplify the dial plan? 

A. SIP. 

B. SCCP. 

C. H323. 

D. RSVP. 

E. MGCP. 

Answer: E 

About 300-070 Information: 300-070 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.