[Latest] dumps for 1z0-144 free download

Precise of C2090-617 vce materials and preparation for IBM certification for client, Real Success Guaranteed with Updated C2090-617 pdf dumps vce Materials. 100% PASS DB2 10 System Administrator for z/OS (C2090-617) exam Today!

2016 Jun C2090-617 Study Guide Questions:

Q41. The LEMAX subsystem parameter specifies the maximum number of Language Environment tokens that are to be active at any time. For which SQL function does the LE count increment? 

A. CHAR 

B. SUBSTR 

C. POSSTR 

D. TRANSLATE 

Answer: D 

Q42. When diagnosing problems using DB2 traces, where would you find the information about the IFCIDs? 

A. In the PLAN_TABLE. 

B. In the Statistics Report. 

C. In the DSNWMSGS member of SDSNIVPD. 

D. In the output of a DISPLAY TRACE command. 

Answer: C 

Q43. Which command allows DB2 to retain all tablespace/indexspace pages assigned to BP1 in memory? 

A. ALTER BUFFERPOOL(BP1) PGFIX(YES) 

B. ALTER BUFFERPOOL(BP1) AUTOSIZE(YES) 

C. ALTER BUFFERPOOL(BP1) VPXPSEQT(100) 

D. ALTER BUFFERPOOL(BP1) PGSTEAL(NONE) 

Answer: D 

C2090-617  exams

Rebirth 1z0-144 dumps free download:

Q44. You have just defined the profile monitoring tables and related indexes using the DSNTIJSG job in the SDSNSAMP library. In order to monitor the number of remote threads and connections you must insert rows into the SYSIBM.DSN_PROFILE_TABLE and SYSIBM.DSN_PROFILE_ATTRIBUTES tables to specify the monitoring functions to be used. What is the next step in this process? 

A. Issue the -START PROFILE command. 

B. Issue the -DISPLAY THREAD command. 

C. Issue the -START TRACE (MONITOR) command. 

D. No further steps are needed. DB2 will automatically begin monitoring those DB2 threads identified in the monitoring profile. 

Answer: A 

Q45. Which z/OS component does NOT need to be available before you can run external stored procedures? 

A. Language Environment. 

B. Resource Recovery Services. 

C. Coupling Facility Resource Management policy. 

D. Workload Manager application environment. 

Answer: C 

Q46. To obtain an inventory of the DB2 active and archive logs information from the BSDS needed for DB2 restart or recovery, which utility is used? 

A. DSNJU004 

B. DSNJU003 

C. DSN1PRNT 

D. DSN1LOGP 

Answer: A 

certleader.com

Certified 1z0-144 pdf free:

Q47. Which statement describes a DB2 ROLE? 

A. A role is a privilege. 

B. A role is a USERID. 

C. A role is a RACF entity. 

D. A role is a database entity. 

Answer: D 

Q48. The logical page list(LPL) contains a list of pages that could not be read or written for some reason. If a tablespace object TS1 is found on the LPL, which step could remove the object from the LPL? 

A. REBUILD INDEX 

B. REORG TABLESPACE DB1.TS1 

C. -STOP DATABASE (DB1) SPACENAM (TS1) 

D. -START DATABASE (DB1) SPACENAM (TS1) ACCESS (RW) 

Answer: D 

Q49. When installing DB2 for the first time, which step is potentially optional? 

A. Define DB2 to z/OS. 

B. Define the TCP/IP port for this subsystem. 

C. Define system data sets (e.g. prefix.RUNLIB.LOAD). 

D. Define the SMS environment for the DB2 catalog and directory data sets. 

Answer: B 

Q50. Which of the following statements is NOT correct regarding the dynamic statement cache? 

A. The dynamic statement cache resides in an above-the-bar pool. 

B. Performance problems can occur if the dynamic statement cache is too small. 

C. The REOPT(VARS) bind option is necessary in order to store the access path for a dynamic SQL statement in the dynamic statement cache. 

D. When updating statistics for an object manually, you need to invalidate statements in the dynamic statement cache that refer to this object using RUNSTATS REPORT NO UPDATE NONE against the object. 

Answer: C 

About C2090-617 Information: C2090-617 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.