mcts 70-667 ebook pdf : Jun 2016 Edition

Exam Code: 70-667 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Microsoft SharePoint Server 2010, Configuring (Available in 2010)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-667 Exam.

2016 Jun 70-667 Study Guide Questions:

Q21. HOTSPOT 

You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to enable the cache profile for anonymous users on internal collaboration sites for the site collection. You also need to allow administrators to choose a different page output cache profile for page layouts. 

What should you do? (To answer, configure the appropriate option or options in the dialog box in the answer area.) 

Answer: 

Q22. You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm. 

You need to use the search scope across multiple farms. 

What should you do? 

A. Create a search scope for each Web Application and add User1 to the scope. 

B. Separate the service Applications throughout the farm. 

C. Deploy multiple instances of the same service in a farm and assign unique names to the resulting service Applications. 

D. Add User1 as a Feature Administrator within the particular site collections that require management by non-farm administrators. 

E. Configure User1 within the Secure Store Server as an administrator. 

F. Add User1 explicitly as a Search administrator within the farm. 

G. Add a new Active Directory group to farm administrators. 

H. Assign local administrative rights to User1 to manage the farm environment. 

I. Add a service Application administrator at the specific service level. 

Answer: A

Q23. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You have a team site named Site1. You create a new SharePoint group named Group1. 

You need to configure the permissions of Site1 to meet the following requirements: 

-Allow the members of Group1 to add Items. -Prevent the members of Group1 from deleting Items. 

What should you do? 

A. Assign the Contribute permission level to Group1. 

B. Assign the View Only permission level to the Site1 Members group. 

C. Add a new permission level and assign the new permission level to Group1. 

D. Add a new authentication provider and assign the Manage Hierarchy permission level to Group1. 

Answer: C

70-667  simulations

Down to date 70-667 exam format:

Q24. You have a SharePoint Server 2010 server that contains two Web servers named Server1 and 

Server2. 

You discover that the average CPU utilization on Server1 is 99 percent and the average CPU utilization on Server2 is 1 percent. 

You need to decrease CPU utilization on Server1. What should you do? 

A. Create an additional Application pool. 

B. Create an extended Web Application zone. 

C. Configure Windows Network Load Balancing. 

D. Configure the maximum number of worker processes. 

Answer: C

Q25. DRAG DROP 

You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. You plan to create a site collection that will host an external website. 

You need to ensure that forms-based authentication is used for the website. 

What should you do before you create the site collection? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 

Answer: 

Q26. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

The List View Threshold property is set to 7,500. 

You need to ensure that developers can retrieve a maximum of 7,500 items from a list. 

What should you do? 

A. Create an information management policy. 

B. Enable HTTP request throttling 

C. Modify the Allow Object Model Override setting. 

D. Modify the value of the List View Lookup Threshold 

Answer: C

70-667  simulations

Precise 70-667 how many questions:

Q27. You have a SharePoint Server 2010 server farm that contains a web Application named WebApp1 and a site collection named Site1. 

Users deploy several SharePoint user solutions to Site1. 

You need to view the average resource usage of the SharePoint user solutions for the last 14 days. 

What should you view? 

A. that General Settings of WebApp1 

B. the Site Web Analytics reports of Site1 

C. the content of the solution gallery of Site1 

D. the health reports of WebApp1 from Central Administration 

Answer: C

Q28. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains a web application named WebApp1. Web App1 contains a site collection named Collection 1. 

You need to enable claims-based authentication. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you use? 

A. Set-SPSite 

B. Set-SPWeb 

C. Set-SPCentralAdministration 

D. Set-SPWebApplication 

Answer: D

Q29. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to create a new State Service service application by using a Windows PowerShell script. 

Which cmdlets should you use in the PowerShell scritp? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. New-SPStateServiceApplicationProxy 

B. New-SPEnterpriseSearchServiceAppliucationProxy 

C. New-SPManagerPath 

D. Grant-SPBusinessDataCatalogMetadataObject 

E. New-SPStateServiceAppplication 

F. New-SPEnterpriseSearchMetadataCategory 

Answer: AE

Q30. Steps to configure the SQL Server Reporting Services to work with Sharepoint 

A. Download and install the Reporting Service Add-in for Sharepoint Technologies. User Sharepoint Central Administration to configure report server integration. Specify a single report server URL and set an authentication type on requests directed to the report server, grant database access to the Report Server service account. 

B. Use the Change Database Wizard in the Dadabase page of Reporting Services Configuration Manager to create the report server database in Sharepoint intergation mode 

C. Use Reporting services configuration manager to update the connection to the report server database to allow Sharepoint intergration 

D. Use SQL server management studio to administer a report server database. Select features in SharePoint Central Administration to allow report server 

Answer: A

About 70-667 Information: 70-667 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.