microsoft certification 70-488 (21 to 30)

Exam Code: 312-50 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6)
Certification Provider: EC-Council
Free Today! Guaranteed Training- Pass 312-50 Exam.

2016 Jun 312-50 Study Guide Questions:

Q21. What hacking attack is challenge/response authentication used to prevent? 

A. Replay attacks 

B. Scanning attacks 

C. Session hijacking attacks 

D. Password cracking attacks 

Answer: A

Explanation: A replay attack is a form of network attack in which a valid data transmission is maliciously or fraudulently repeated or delayed. This is carried out either by the originator or by an adversary who intercepts the data and retransmits it. With a challenge/response authentication you ensure that captured packets can’t be retransmitted without a new authentication. 

Q22. Jason works in the sales and marketing department for a very large advertising agency located in Atlanta. Jason is working on a very important marketing campaign for his company's largest client. Before the project could be completed and implemented, a competing advertising company comes out with the exact same marketing materials and advertising, thus rendering all the work done for Jason's client unusable. Jason is questioned about this and says he has no idea how all the material ended up in the hands of a competitor. 

Without any proof, Jason's company cannot do anything except move on. After working on another high profile client for about a month, all the marketing and sales material again ends up in the hands of another competitor and is released to the public before Jason's company can finish the project. Once again, Jason says that he had nothing to do with it and does not know how this could have happened. Jason is given leave with pay until they can figure out what is going on. 

Jason's supervisor decides to go through his email and finds a number of emails that were sent to the competitors that ended up with the marketing material. The only items in the emails were attached jpg files, but nothing else. Jason's supervisor opens the picture files, but cannot find anything out of the ordinary with them. 

What technique has Jason most likely used? 

A. Stealth Rootkit Technique 

B. Snow Hiding Technique 

C. ADS Streams Technique 

D. Image Steganography Technique 

Answer: D

Q23. Peter extracts the SIDs list from Windows 2000 Server machine using the hacking tool “SIDExtractor”. Here is the output of the SIDs: 

s-1-5-21-1125394485-807628933-54978560-100Johns s-1-5-21-1125394485-807628933-54978560-652Rebecca s-1-5-21-1125394485-807628933-54978560-412Sheela s-1-5-21-1125394485-807628933-54978560-999Shawn s-1-5-21-1125394485-807628933-54978560-777Somia s-1-5-21-1125394485-807628933-54978560-500chang s-1-5-21-1125394485-807628933-54978560-555Micah 

From the above list identify the user account with System Administrator privileges. 

A. John 

B. Rebecca 

C. Sheela 

D. Shawn 

E. Somia 

F. Chang 

G. Micah 

Answer: F

Explanation: The SID of the built-in administrator will always follow this example: S-1-5-domain-

312-50  exam cram

Avant-garde 70-488 book:

Q24. Rebecca is a security analyst and knows of a local root exploit that has the ability to enable local users to use available exploits to gain root privileges. This vulnerability exploits a condition in the Linux kernel within the execve() system call. There is no known workaround that exists for this vulnerability. What is the correct action to be taken by Rebecca in this situation as a recommendation to management? 

A. Rebecca should make a recommendation to disable the () system call 

B. Rebecca should make a recommendation to upgrade the Linux kernel promptly 

C. Rebecca should make a recommendation to set all child-process to sleep within the execve() 

D. Rebecca should make a recommendation to hire more system administrators to monitor all child processes to ensure that each child process can't elevate privilege 

Answer: B

Q25. Bob has set up three web servers on Windows Server 2003 IIS 6.0. Bob has followed all the recommendations for securing the operating system and IIS. These servers are going to run numerous e-commerce websites that are projected to bring in thousands of dollars a day. Bob is still concerned about the security of this server because of the potential for financial loss. Bob has asked his company’s firewall administrator to set the firewall to inspect all incoming traffic on ports 80 and 443 to ensure that no malicious data is getting into the network. 

Why will this not be possible? 

A. Firewalls can’t inspect traffic coming through port 443 

B. Firewalls can only inspect outbound traffic 

C. Firewalls can’t inspect traffic coming through port 80 

D. Firewalls can’t inspect traffic at all, they can only block or allow certain ports 

Answer: D 

Explanation: In order to really inspect traffic and traffic patterns you need an IDS. 

Q26. While examining a log report you find out that an intrusion has been attempted by a machine whose IP address is displayed as 0xde.0xad.0xbe.0xef. It looks to you like a hexadecimal number. You perform a ping 0xde.0xad.0xbe.0xef. Which of the following IP addresses will respond to the ping and hence will likely be responsible for the the intrusion ? 

A. 192.10.25.9 

B. 10.0.3.4 

C. 203.20.4.5 

D. 222.273.290.239 

E. 222.173.290.239 

Answer: E

Explanation: Convert the hex number to binary and then to decimal. 

0xde.0xad.0xbe.0xef translates to 222.173.190.239 and not 222.273.290.239 

0xef = 

15*1 = 15 

14*16 = 224 

= 239 

0xbe = 14*1 = 14 11*16 = 176 

= 190 

0xad = 13*1 = 13 10*16 = 160 

= 173 

0xde = 14*1 = 14 13*16 = 208 

= 222 

certleader.com

Exact exam reference 70-488:

Q27. Samantha has been actively scanning the client network for which she is doing a vulnerability assessment test. While doing a port scan she notices ports open in the 135 to 139 range. What protocol is most likely to be listening on those ports? 

A. SMB 

B. FTP 

C. SAMBA 

D. FINGER 

Answer: A

Explanation: Port 135 is for RPC and 136-139 is for NetBIOS traffic. SMB is an upper layer service that runs on top of the Session Service and the Datagram service of NetBIOS. 

Q28. You ping a target IP to check if the host is up. You do not get a response. You suspect ICMP is blocked at the firewall. Next you use hping2 tool to ping the target host and you get a response. Why does the host respond to hping2 and not ping packet? 

[ceh]# ping 10.2.3.4 

PING 10.2.3.4 (10.2.3.4) from 10.2.3.80 : 56(84) bytes of data. 

— 10.2.3.4 ping statistics —

3 packets transmitted, 0 packets received, 100% packet loss 

[ceh]# ./hping2 -c 4 -n -i 2 10.2.3.4 

HPING 10.2.3.4 (eth0 10.2.3.4): NO FLAGS are set, 40 headers + 

0 data bytes 

len=46 ip=10.2.3.4 flags=RA seq=0 ttl=128 id=54167 win=0 rtt=0.8 ms 

len=46 ip=10.2.3.4 flags=RA seq=1 ttl=128 id=54935 win=0 rtt=0.7 ms 

len=46 ip=10.2.3.4 flags=RA seq=2 ttl=128 id=55447 win=0 rtt=0.7 ms 

len=46 ip=10.2.3.4 flags=RA seq=3 ttl=128 id=55959 win=0 rtt=0.7 ms 

— 10.2.3.4 hping statistic —

4 packets tramitted, 4 packets received, 0% packet loss 

round-trip min/avg/max = 0.7/0.8/0.8 ms 

A. ping packets cannot bypass firewalls 

B. you must use ping 10.2.3.4 switch 

C. hping2 uses TCP instead of ICMP by default 

D. hping2 uses stealth TCP packets to connect 

Answer: C

Explanation: Default protocol is TCP, by default hping2 will send tcp headers to target host's port 0 with a winsize of 64 without any tcp flag on. Often this is the best way to do an 'hide ping', useful when target is behind a firewall that drop ICMP. Moreover a tcp null-flag to port 0 has a good probability of not being logged. 

Q29. Which of the following best describes session key creation in SSL? 

A. It is created by the server after verifying theuser's identity 

B. It is created by the server upon connection by the client 

C. It is created by the client from the server's public key 

D. It is created by the client after verifying the server's identity 

Answer: D

Explanation: An SSL session always begins with an exchange of messages called the SSL handshake. The handshake allows the server to authenticate itself to the client using public-key techniques, then allows the client and the server to cooperate in the creation of symmetric keys used for rapid encryption, decryption, and tamper detection during the session that follows. Optionally, the handshake also allows the client to authenticate itself to the server. 

Q30. What is a sniffing performed on a switched network called? 

A. Spoofed sniffing 

B. Passive sniffing 

C. Direct sniffing 

D. Active sniffing 

Answer: D

About 312-50 Information: 312-50 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.