microsoft exam 70-680 [Jun 2016]

Exam Code: 70-680 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:Windows 7,Configuring
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-680 Exam.

2016 Jun 70-680 Study Guide Questions:

Q291. – (Topic 2) 

You have a computer that runs Windows XP and a USB drive that is protected by using BitLocker To Go. 

You need to ensure that you can copy files from the computer to the USB drive. The solution must retain the existing files on the USB drive. 

What should you do? 

A. From a computer that runs Windows 7, change the file system of the USB drive. 

B. From a computer that runs Windows 7, disable BitLocker To Go for the USB drive. 

C. Log on to Windows XP as member of the Administrators group. 

D. Log on to Windows XP by using a user account that has an Encrypting File System (EFS) certificate. 

Answer: B 

Explanation: 

BitLocker To Go does not require that the computer have a TPM chip or that Group Policy be configured to allow some other form of authentication such as a startup key. If you configure appropriate policies, devices protected by BitLocker To Go can be used in read-only mode with computers running Windows XP and Windows Vista. 

Q292. – (Topic 5) 

You have a computer that runs Windows 7. 

Your company has a corporate intranet Web site. 

You open Windows Internet Explorer as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that you can access Web pages on both the Internet and the intranet. 

From the Tools menu, what should you do? 

A. Click ActiveX Filtering. 

B. Click Work Offline. 

C. Click Compatibility View. 

D. Point to SmartScreen Filter and then click Turn off SmartScreen Filter. 

Answer: B 

Q293. – (Topic 4) 

You need to uninstall a Windows update from a computer that runs Windows 7. 

Which Control Panel item should you use? 

A. Administrative Tools 

B. Programs and Features 

C. Sync Center 

D. Troubleshooting 

Answer: B 

70-680  exam prep

Refresh windows 7 70-680 exam questions:

Q294. – (Topic 5) 

A network has a main office and a branch office. 

The branch office has five client computers that run Windows 7. All servers are located in the main office. All servers have BranchCache enabled. 

Users at the branch office report that it takes several minutes to open large files located in the main office. 

You need to minimize the amount of time it takes for branch office users to open files located in the main office. 

What should you do? 

A. At the main office, configure the servers to use Distributed File System Replication (DFSR). 

B. At the main office, configure the Quality of Service (QoS) Packet Scheduler on all servers. 

C. At the branch office, configure the client computers to use BranchCache Hosted Cache mode. 

D. At the branch office, configure the client computers to use BranchCache Distributed Cache mode. 

Answer: D 

Q295. – (Topic 4) 

You have a portable computer that runs Windows 7. Windows Backup is configured to run every day at 15:00. 

You need to prevent backups from automatically running when the computer is running on the battery. 

What should you do? 

A. From Backup and Restore, click Change settings. 

B. From Task Scheduler, modify the Automatic Backup task. 

C. From Power Options, modify the settings of the current power plan. 

D. From the local computer policy, modify the power management settings. 

Answer: B 

Explanation: To set power management options for a scheduled task 

-Open Task Scheduler. 

-Right-click the task for which you want to set power management options, and then click Properties. 

-On the Settings tab, under Power Management, do one or more of the following: 

-To conserve the battery power of your computer, select the Don't start the task if the computer is running on batteries check box. 

-To stop the task if the computer starts running on battery power, select the Stop the task if battery mode begins check box. 

-To wake your computer from hibernation or standby to run a task, select the Wake the computer to run this task check box. 

Task Scheduler 

With Scheduled Tasks, you can schedule any script, program, or document to run at a time that is most convenient for you. Scheduled Tasks starts every time that you start Windows and runs in the background, and it starts each task that you schedule at the time that you specify when you create the task. 

Q296. – (Topic 2) 

You are preparing a custom Windows 7 image for deployment. 

You need to install a third-party network interface card (NIC) driver in the image. 

What should you do? 

A. Run Pkgmgr.exe and specify the /ip parameter. 

B. Run Dism.exe and specify the /add-driver parameter. 

C. Create a new answer file by using Windows System Image Manager (Windows SIM). Run Pkgmgr.exe and specify the /n parameter. 

D. Create a new answer file by using Windows System Image Manager (Windows SIM). Run Dism.exe and specify the /apply-unattend parameter. 

Answer: B 

Explanation: 

Dism Deployment Image Servicing and Management (DISM) is a command-line tool used to service Windows. images offline before deployment. You can use it to install, uninstall, configure, and update Windows features, packages, drivers, and international settings. Subsets of the DISM servicing commands are also available for servicing a running operating system. Windows 7 introduces the DISM command-line tool. You can use DISM to service a Windows image or to prepare a Windows PE image. DISM replaces Package Manager (Pkgmgr.exe), PEimg, and Intlcfg in Windows Vista, and includes new features to improve the experience for offline servicing. You can use DISM to perform the following actions: 

-Prepare a Windows PE image.- Enable or disable Windows features within an image.-Upgrade a Windows image to a different edition.- Add, remove, and enumerate packages.-Add, remove, and enumerate drivers.- Apply changes based on the offline servicing section of an unattended answer file.- Configure international settings.- Implement powerful logging features.- Service operating systems such as Windows Vista with SP1 and Windows Server 2008.- Service a 32-bit image from a 64-bit host and service a 64-bit image from a 32-bit host.- Service all platforms (32-bit, 64-bit, and Itanium).- Use existing Package Manager scripts. 

certleader.com

Tested questions in 70-680:

Q297. – (Topic 5) 

Your company has an Active Directory domain and several branch locations. All sales employees use portable computers that have Windows 7 Enterprise installed. 

Employees report that when they travel to different branch locations, documents that must be printed are sent to printers in their home office. 

You need to ensure that documents that must be printed are automatically sent to printers at their current locations. 

What should you do first? 

A. Publish all printers to Active Directory. 

B. From Devices and Printers, select Change my default printer when I change networks. 

C. From Devices and Printers, select the branch office printer, and then select set as default. 

D. Configure alternate IP settings. 

Answer: B 

Q298. – (Topic 6) 

Your company has Windows 7 Enterprise computers that do not have a Trusted Platform Module (TPM) installed. 

You need to enable BitLocker drive encryption on the operating system drives. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Create a USB startup key. 

B. Configure the Require additional authentication at startup group policy setting. 

C. Create a network key location. 

D. Configure the Allow enhanced PINs for startup group policy setting. 

Answer: A,D 

Explanation: Ref: http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee424319(v=WS.10).aspx 

Q299. – (Topic 5) 

You use a computer that has Windows 7 SP1 installed. The computer has a shared folder named C:\\Software. 

User1 is a local user account on the computer. The account is a member of several groups that have access to the C:\\Software folder. 

You need to verify whether User1 can save files to C:\\Software. 

What should you do? 

A. View the User Account Control Settings Control Panel window. 

B. Run the Net Share command. 

C. View the Share permissions on C:\\Software. 

D. In the Advanced Security Settings for the Documents folder, select the Effective Permissions tab. 

Answer: D 

Explanation: To view effective permissions on files and folders 

Open Windows Explorer, and then locate the file or folder for which you want to view effective permissions. 

Right-click the file or folder, click Properties, and then click the Security tab. 

Click Advanced, click the Effective Permissions tab, and then click Select. 

In Enter the object name to select (examples), enter the name of a user or group, and then click OK. The selected check boxes indicate the effective permissions of the user or group for that file or folder. 

Q300. – (Topic 4) 

Your company network includes computers that have Windows 7 Enterprise installed. The computers use IP addresses of DNS and WINS servers assigned statically. 

The DNS and WINS servers on the company network have been taken offline for upgrades. 

Users report that they can no longer access the Internet. 

You need to provide access to the Internet for the computers during the maintenance. 

What should you do? 

A. Change the IP address of the primary WINS to a public name server. 

B. Change the IP address of the default gateway. 

C. Change the IP address of the primary DNS to a public DNS. 

D. Change the client IP address and subnet mask. 

Answer: C 

About 70-680 Information: 70-680 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.