microsoft outlook 2010 mos exam 77-884 : Jun 2016 Edition

Exam Code: 77-884 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Microsoft Office Outlook 2010
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 77-884 Exam.

2016 Jun 77-884 Study Guide Questions:

Q51. Tim works as a Sales Administrator at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Clive is the Finance Manager at ABC.com.Tim has created a folder named Clive in his Inbox. 

Tim wants to move all emails from Clive that are currently in his inbox to the new Clive folder. Tim also wants any future emails from Clive to be automatically placed in the Clive folder. 

How should Tim configure his Outlook? 

A. He should apply a filter to his Inbox. 

B. He should configure an email redirect. 

C. He should create a Rule. 

D. He should use the Move option. 

Answer: C 

Q52. You work as a Project Manager at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

You use Outlook to organize your time and schedule activities related to a new project. 

Which of the following is described as “a type of Outlook item used to track something that must be done”? 

A. A Meeting. 

B. An Appointment. 

C. An All Day Event. 

D. A Task. 

E. A To-do 

Answer: D 

Q53. Jane is working in the Sales department at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010.The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Jane selects an email in Outlook then uses the CTRL + R keyboard shortcut. 

What effect will the CTRL + R keyboard shortcut have on the email? 

A. It will open the email for forwarding. 

B. It will open a reply window. 

C. It will mark the email as read. 

D. It will assign the email to the Red category. 

Answer: B 

77-884  free draindumps

Renewal 77-884 free practice exam:

Q54. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. 

The employees use Microsoft Outlook 2010 to connect to the Microsoft Exchange 2010 company email server. 

Jane’s Contacts list in Outlook is shared. Jane is adding a new contact.Jane wants to configure a reminder to remind her to email the contact on a specific date. 

Which option should Jane select when creating the contact? 

A. She should select the Follow Up option. 

B. She should select the Attach File option. 

C. She should select the Email option. 

D. She should select the Categorize option. 

Answer: A 

Q55. You work as a Sales Manager at ABC.com. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

You have created four different Outlook signatures.Each signature displays different information about you and the company. 

You compose an email and select a signature to add to it.You want to additional signatures to the email. 

What is the maximum number of signatures that you can add to an email? 

A. 1 

B. 2 

C. 16 

D. Unlimited. 

Answer: A 

Q56. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

A junior office administrator named Chloe is using Microsoft Outlook. 

Chloe clicks on an email in her Inbox and reads the email in the preview pane.She wants to reply to the email. Chloe double clicks the email and the email opens in a new window.However, Chloe is unable to type her reply into the window. 

What should Chloe do? 

A. She should restart Outlook. 

B. She should click the Move button on the Message tab. 

C. She should click the Reply button on the Message tab. 

D. She should click the Forward button on the Message tab. 

Answer: C 

certleader.com

Free microsoft 77-884:

Q57. ABC.com employees run Microsoft Office 2010 on their client computers. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. 

All users in the company have Microsoft Outlook 2010 configured to view emails in HTML format. 

A user named Mia has her Outlook contacts displayed as business cards.She uses the “Forward > As a business card” option to send a business card to her manager. 

Which two of the following statements are true? 

A. The manager will receive an email with the business card as an attachment. 

B. The manager will receive an email with a .vcf file as an attachment. 

C. The manager will receive an email containing a clickable image of the business card. 

D. The manager will receive an email containing a non-clickable image of the business card. 

Answer: BD 

Q58. You work as a Sales Manager at ABC.com. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

You receive multiple marketing emails from john@xyzgoods.com.You configure Outlook to place automatically place emails from john@xyzgoods.com into the Junk Email folder. 

You then receive multiple emails from john2@xyzgoods.com. 

You now want to configure Outlook to automatically move all emails from xyzgoods.com to the Junk Email folder. 

You open the Junk Email Options dialog box. 

What should you do next? 

A. You should configure the Junk Email Protection setting to High. 

B. You should add xyzgoods.com to the Blocked Senders list. 

C. You should add john2@xyzgoods.com to the Blocked Senders list. 

D. You should remove xyzgoods.com from the Safe Senders list. 

Answer: B 

Q59. Jane is working in the Sales department at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010.The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Jane is currently working in the Calendar view in Outlook 2010.Jane now wants to switch back to the Mail view. 

Which keyboard shortcut could Jane use to switch to Mail view? 

A. CTRL + 1 

B. CTRL + 2 

C. CTRL + 3 

D. CTRL + 4 

Answer: A 

Q60. You work as a Sales Manager at ABC.com. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Your default printer is a printer named ABC-Printer1. 

A user sends you an email with an Excel spreadsheet attached to it.The email and spreadsheet contain information that you need for a Sales meeting.There is a printer near the meeting room named ABC-Printer2. 

You want to print the email for the meeting.In the print options, you tick the checkbox to print the attachment as well as the email. You send the print job to ABC-Printer2. 

When you retrieve the printed email from ABC-Printer2, you see the email has printed but the attachment has not. 

What is the most likely reason for the problem? 

A. You cannot print spreadsheets as attachments. Spreadsheets need to be opened in Excel first. 

B. The email was sent to you in Plain Text format. 

C. Outlook has blocked the Excel file attachment. 

D. The spreadsheet has printed but it has printed to the default printer. 

Answer: D 

About 77-884 Information: 77-884 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.