microsoft outlook 2010 mos exam 77-884 [Jun 2016]

Exam Code: 3102 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Avaya Aura® Session Manager and System Manager Implementation and Maintenance Exam
Certification Provider: Avaya
Free Today! Guaranteed Training- Pass 3102 Exam.

2016 Jun 3102 Study Guide Questions:

Q11. Which three types of handles can be selected for a user when creating users in system manger? (Choose three.) 

A. SMTP 

B. H.323 

C. IBM 

D. XMPP 

E. undefined 

Answer: ACD

Q12. What three pieces of information are required to be entered for the Session Manager to be installed and synchronized with System Manager? (Choose three.) 

A. System Manager IP Address 

B. Session Manager Security Module Address 

C. System Manager FQDN 

D. DNS Server Address 

E. Enrollment Password 

Answer: ACE

Q13. How is call Admission Control enabled for Session Manager Release 6.1? 

A. Call Admission Control is enabled in the SIP Entity by specifying a value for Managed Bandwidth. 

B. Call Admission Control is enabled on the Session Manager instance by specifying a value for Managed Bandwidth. 

C. Call Admission Control is enabled on a Location by specifying a value for Managed Bandwidth. 

D. Call Admission Control is enabled on an Entity Link specifying a value for Managed Bandwidth on the Locations screen in Session Manager. 

Answer: D

3102  free practice exam

Latest exam 77-884 practice:

Q14. While reviewing the session Manager logs, you notice a log entry that describes that state of an entity “down”. Later, you check the logs and notice another log entry that reports the same entity is “partially up”. 

Which troubleshooting procedure will help you to isolate and identify the Entity problem? 

A. Run traceSM to capture SIP INVITE message from the entity to determine if there is a display in the network. 

B. Run SIPmonitoringdiagnostics along with ICMP ping to the Entity to verify its connectivity. 

C. Run traceSM100 to capture SIP MONITOR message from the entity to determine if there is a delay in the network. 

D. Run SIP Entity Performance on the Entity to determine id SIP OPTIONS messages are being blocked on the network. 

Answer: A

Q15. A technician wants to schedule a bulk operation to take place at a convenient time in the future 

What are two methods for scheduling bulk operations? (Choose two.) 

A. # Sh exportUpmUsers.sh -u admin -p adminl23 -t 2013:05:01:12:00:00 

B. # sh exportUpmUsers.sh -u admin -p adminl23 -d 2013:05:01:12:00:00 

C. Navigate to Users > User Management, click 'More Options' and select 'Import Users'. Choose 'schedule' in the options. 

D. Navigate to Users > User Management, click 'More Options' and select 'Export Users'. Choose 'schedule' in the options. 

Answer: CD

Q16. A Configuration Manager instance has been set up by an inexperienced administrator. A SIP entity in the network is failing on a regular basis and Session Manager sometimes does not detect the failure for up to 30minutes. 

Which two Session Manager Configuration fields could have been set incorrectly? (Choose two) 

A. Proactive cycle time. 

B. Reactive cycle time. 

C. Timer period 

D. Override port and transport with DNS SRV 

Answer: AD

certleader.com

Validated exam 77-884:

Q17. The Data Replication Service replicates data from the master database to local copies of the database on each Session Manager instance.  It is important that the master and local database are synchronized. 

How would an administrator check that the databases are synchronized? 

A. Run initDRS 

B. View the Session Manager Security Module status. 

C. Execute the 'Test Postgres database sanity' maintenance test 

D. Check the status of the Replica Group 

Answer: C

Q18. In which configuration do multiple Session Manager Instances run for optimal redundant 

A. Active-Standby 

B. Supervisor Redundant 

C. Hot Standby 

D. Active-Active 

Answer: D

Q19. Avaya products ensure that authentication credentials and file transfers are protected when sent across the network by using which three methods? (Choose three) 

A. Telnet 

B. HTTPS 

C. Secure Shell (SSH) 

D. Secure Copy (SCP) 

E. HTTP 

Answer: BCD

Q20. What is validated when the Transport Layer Security (TLS) handshake and mutual TLS authentication is performed between the SIP entity and Session Manager? 

A. entity link 

B. entity name 

C. domain 

D. certificate 

Answer: D

About 3102 Information: 3102 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.