Most up-to-date 200-125: Exambible real testing engine from 11 to 20

Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Leading Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Aug 200-125 Study Guide Questions:

Q11. – (Topic 9) 

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds? 

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10 

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10 

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10 

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10 

Answer: A 

Q12. – (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which WAN protocol is being used? 

A. ATM 

B. HDLC 

C. Frame Relay 

D. PPP 

Answer: C 

Q13. – (Topic 2) 

What is the function of the command switchport trunk native vlan 999 on a Cisco Catalyst switch? 

A. It creates a VLAN 999 interface. 

B. It designates VLAN 999 for untagged traffic. 

C. It blocks VLAN 999 traffic from passing on the trunk. 

D. It designates VLAN 999 as the default for all unknown tagged traffic. 

Answer: B 

200-125  free draindumps

Updated 200-125 practice test:

Q14. – (Topic 4) 

What is the default administrative distance of OSPF? 

A. 90 

B. 100 

C. 110 

D. 120 

Answer: C 

Q15. – (Topic 5) 

In GLBP, which router will respond to client ARP requests? 

A. The active virtual gateway will reply with one of four possible virtual MAC addresses. 

B. All GLBP member routers will reply in round-robin fashion. 

C. The active virtual gateway will reply with its own hardware MAC address. 

D. The GLBP member routers will reply with one of four possible burned in hardware addresses. 

Answer: A 

Q16. – (Topic 6) 

Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer? 

A. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

B. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

C. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

D. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

Answer: C 

certleader.com

Validated 200-125 :

Q17. – (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

How should the FastEthernet0/1 ports on the 2950 model switches that are shown in the exhibit be configured to allow connectivity between all devices? 

A. The ports only need to be connected by a crossover cable. 

B. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 

SwitchX(config-if)# switchport mode trunk 

C. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 

SwitchX(config-if)# switchport mode access 

SwitchX(config-if)# switchport access vlan 1 

D. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 

SwitchX(config-if)# switchport mode trunk 

SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 1 

SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 10 

SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 20 

Answer: B 

Q18. – (Topic 3) 

How is an EUI-64 format interface ID created from a 48-bit MAC address? 

A. by appending 0xFF to the MAC address 

B. by prefixing the MAC address with 0xFFEE 

C. by prefixing the MAC address with 0xFF and appending 0xFF to it 

D. by inserting 0xFFFE between the upper three bytes and the lower three bytes of the MAC address 

E. by prefixing the MAC address with 0xF and inserting 0xF after each of its first three bytes 

Answer: D 

Q19. – (Topic 8) 

It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following procedures are required to accomplish this task? (Choose three.) 

A. Remove the IP address from the physical interface. 

B. Encapsulate the physical interface with multipoint PPP. 

C. Create the virtual interfaces with the interface command. 

D. Configure each subinterface with its own IP address. 

E. Disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks. 

F. Configure static Frame Relay map entries for each subinterface network. 

Answer: A,C,D 

Q20. – (Topic 8) 

A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-Cisco router. How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection? 

A. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)# no shut 

B. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)# encapsulation ppp 

Main(config-if)# no shut 

C. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)# encapsulation frame-relay 

Main(config-if)# authentication chap 

Main(config-if)# no shut 

D. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)#encapsulation ietf 

Main(config-if)# no shut 

Answer: B 

About 200-125 Information: 200-125 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.