[Most up-to-date] comptia jk0-017

Accurate of JK0-017 practice question materials and bootcamp for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated JK0-017 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA E2C Project+ Certification Exam exam Today!

2016 Jun JK0-017 Study Guide Questions:

Q131. Which of the following sequences represents the correct order for implementing a change request? 

A. Change is requested, change impact analyzed, change request submitted to board, change request approved, change implemented. 

B. Change is requested, change implemented, change impact analyzed, change request submitted to board, change request approved. 

C. Change is requested, change request submitted to board, change impact analyzed, change request approved, change implemented. 

D. Change is requested, change request submitted to board, change request approved, change implemented, change impact analyzed. 

Answer: A 

Q132. The amount of time ahead or behind schedule on a project is called the: 

A. schedule baseline. 

B. schedule performance index. 

C. estimate to complete. 

D. schedule variance. 

Answer: D 

Q133. Which of the following describes the point in time when resources can be assigned to scheduled tasks? 

A. When the project statement of work (SOW) has been created 

B. When the project deliverables have been defined 

C. When the work breakdown structure (WBS) is decomposed into work packages 

D. When the project WBS dictionary has been created 

Answer: C 

JK0-017  exam

Update jk0-017 exam:

Q134. All of the following occur during the project closure phase EXCEPT: 

A. ensure the project is aligned with organizational goals. 

B. ensure document retention compliance is being performed. 

C. release project team resources. 

D. close contracts and pay vendors. 

Answer: A 

Q135. A project manager needs to replace someone on the project team. Which of the following is the FIRST action they should take? 

A. Consult the project staffing plan. 

B. Notify the human resources department to open a job posting. 

C. Search for skilled subcontractors who could quickly fill the opening. 

D. Ask the project sponsor for another resource. 

Answer: A 

Q136. Which of the following are schedule compression techniques? (Select Two). 

A. Fast tracking 

B. Critical Path Method (CPM) 

C. Crashing 

D. PERT analysis 

E. Schedule network analysis 

Answer: A,C 

certleader.com

Certified jk0-017:

Q137. Changing the project schedule to prevent a known risk is an example of which of the following risk responses? 

A. Mitigation 

B. Avoidance 

C. Acceptance 

D. Transference 

Answer: B 

Q138. A major change has been approved by the change control board and it now needs to be scheduled for implementation. Which of the following is the BEST method of implementing the change? 

A. Distribute details of the change per the communication plan, and implement according to the change control process. 

B. Ask the change control board to schedule the change, and when scheduled, identify the individual team member responsible for implementing it. 

C. Email the project team, identifying the team member responsible for implementing the change, and then schedule it with the appropriate team members. 

D. Identify the team member responsible for implementing the change and direct the team member to inform the rest of the project team of the date and time of implementation. 

Answer: A 

Q139. Which of the following would be considered a valid strategy in response to an adverse risk? 

A. Exploit 

B. Monitor 

C. Mitigate 

D. Enhance 

Answer: C 

Q140. Project team members are confused about their roles on a project. Which of the following is the FIRST technique the project manager can use to define their roles? 

A. Create a resource assignment matrix. 

B. Ask team members to define their roles. 

C. Have project sponsor assign their roles. 

D. Conduct stakeholder meeting to determine expectations. 

Answer: A 

About JK0-017 Information: JK0-017 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.