network plus objectives n10-006 [Jun 2016]

Exam Code: N10-006 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass N10-006 Exam.

2016 Jun N10-006 Study Guide Questions:

Q51. Which of the following helps prevent routing loops? 

A. Routing table 

B. Default gateway 

C. Route summarization 

D. Split horizon 

Answer: D 

Q52. A network engineer is dispatched to an employee office to troubleshoot an issue with the employee's laptop. The employee is unable to connect to local and remote resources. The network engineer flips the laptop's wireless switch on to resolve the issue. At which of the following layers of the OSI model was the issue resolved? 

A. Layer 1 

B. Layer 2 

C. Layer 3 

D. Layer 4 

E. Layer 7 

Answer: A 

Q53. A network engineer is troubleshooting an issue with a computer that is unable to connect to the Internet. The network engineer analyzes the following output from a command line utility: 

Network DestinationNetmask Gateway Interface 

192.168.1.0  255.255.255.0 192.168.1.254 eth0 

192.168.1.10255.255.255.255 192.168.1.10 eth0 

127.0.0.1255.0.0.0 On-Link lo 

127.0.0.0255.0.0.0 On-Link lo 

255.255.255.255255.255.255.255 102.168.1.10 eth0 

Which of the following is the reason for the computer issue, given the above output? 

A. Wrong default gateway netmask 

B. Incorrect default gateway address 

C. Default gateway on the wrong interface 

D. Missing default gateway 

Answer: D 

N10-006  free exam questions

Update network plus objectives n10-006:

Q54. Before logging into the company network, users are required to sign a document that is to be stored in their personnel file. This standards and policies document is usually called which of the following? 

A. SOP 

B. BEP 

C. AUP 

D. SLA 

Answer: C 

Q55. A network technician was tasked to respond to a compromised workstation. The technician documented the scene, took the machine offline, and left the PC under a cubicle overnight. Which of the following steps of incident handling has been incorrectly performed? 

A. Document the scene 

B. Forensics report 

C. Evidence collection 

D. Chain of custody 

Answer: D 

Q56. A network technician is troubleshooting a problem at a remote site. It has been determined that the connection from router A to router B is down. The technician at the remote site re-terminates the CAT5 cable that connects the two routers as a straight through cable. The cable is then tested and is plugged into the correct interface. Which of the following would be the result of this action? 

A. The normal amount of errors and the connection problem has been resolved. 

B. The interface status will indicate that the port is administratively down. 

C. The traffic will flow, but with excessive errors. 

D. The interface status will show line protocol down. 

Answer: D 

certleader.com

Realistic comptia network+ n10-006 pdf:

Q57. A system administrator has been tasked to ensure that the software team is not affecting the production software when developing enhancements. The software that is being updated is on a very short SDLC and enhancements must be developed rapidly. These enhancements must be approved before being deployed. Which of the following will mitigate production outages before the enhancements are deployed? 

A. Implement an environment to test the enhancements. 

B. Implement ACLs that only allow management access to the enhancements. 

C. Deploy an IPS on the production network. 

D. Move the software team's workstations to the DMZ. 

Answer: A 

Q58. A network technician is performing a tracert command to troubleshoot a website-related issue. The following output is received for each hop in the tracert: 1 * * * Request timed out. 

2 * * * Request timed out. 

3 * * * Request timed out. 

The technician would like to see the results of the tracert command. Which of the following will allow the technician to perform tracert on external sites but not allow outsiders to discover information from inside the network? 

A. Enable split horizon to allow internal tracert commands to pass through the firewall 

B. Enable IGMP messages out and block IGMP messages into the network 

C. Configure the firewall to allow echo reply in and echo request out of the network 

D. Install a backdoor to access the router to allow tracert messages to pass through 

Answer: C 

Q59. Which of the following communication technologies would MOST likely be used to increase bandwidth over an existing fiber optic network by combining multiple signals at different wavelengths? 

A. DWDM 

B. SONET 

C. ADSL 

D. LACP 

Answer: A 

Q60. A network technician has received comments from several users that cannot reach a particular website. Which of the following commands would provide the BEST information about the path taken across the network to this website? 

A. ping 

B. netstat 

C. telnet 

D. tracert 

Answer: D 

About N10-006 Information: N10-006 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.