Oct 2016 updated: Actualtests Cisco 200-125 free practice exam 141-150

Proper study guides for Leading Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certified begins with Cisco 200-125 preparation products which designed to deliver the Vivid 200-125 questions by making you pass the 200-125 test at your first time. Try the free 200-125 demo right now.

2016 Oct 200-125 Study Guide Questions:

Q141. – (Topic 8) 

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers? 

A. IETF 

B. ANSI Annex D 

C. Q9333-A Annex A 

D. HDLC 

Answer: A 

Q142. – (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

What is the cause of the Syslog output messages? 

A. The EIGRP neighbor on Fa0/1 went down due to a failed link. 

B. The EIGRP neighbor connected to Fa0/1 is participating in a different EIGRP process, causing the adjacency to go down. 

C. A shut command was executed on interface Fa0/1, causing the EIGRP adjacency to go down. 

D. Interface Fa0/1 has become error disabled, causing the EIGRP adjacency to go down. 

Answer: C 

Q143. – (Topic 9) 

Which three characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D 

200-125  dumps

Regenerate 200-125 training:

Q144. – (Topic 2) 

What value is primarily used to determine which port becomes the root port on each nonroot switch in a spanning-tree topology? 

A. path cost 

B. lowest port MAC address 

C. VTP revision number 

D. highest port priority number 

E. port priority number and MAC address 

Answer: A 

Q145. – (Topic 4) 

What is the effect of using the service password-encryption command? 

A. Only the enable password will be encrypted. 

B. Only the enable secret password will be encrypted. 

C. Only passwords configured after the command has been entered will be encrypted. 

D. It will encrypt the secret password and remove the enable secret password from the configuration. 

E. It will encrypt all current and future passwords. 

Answer: E 

Q146. – (Topic 9) 

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds? 

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10 

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10 

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10 

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10 

Answer: A 

certleader.com

Simulation 200-125 vce:

Q147. – (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 

Statements A, B, C, and D of ACL 10 have been entered in the shown order and applied to interface E0 inbound, to prevent all hosts (except those whose addresses are the first and last IP of subnet 172.21.1.128/28) from accessing the network. But as is, the ACL does not restrict anyone from the network. How can the ACL statements be re-arranged so that the system works as intended? 

A. ACDB 

B. BADC 

C. DBAC 

D. CDBA 

Answer: D 

Q148. – (Topic 9) 

Which command can you enter to route all traffic that is destined for 192.168.0.0/20 to a specific interface? 

A. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.240.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

C. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

D. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

Answer: A 

Q149. – (Topic 5) 

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts? 

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times. 

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned. 

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease. 

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

Answer: C 

Q150. – (Topic 4) 

A router receives information about network 192.168.10.0/24 from multiple sources. What will the router consider the most reliable information about the path to that network? 

A. a directly connected interface with an address of 192.168.10.254/24 

B. a static route to network 192.168.10.0/24 

C. a RIP update for network 192.168.10.0/24 

D. an OSPF update for network 192.168.0.0/16 

E. a default route with a next hop address of 192.168.10.1 

F. a static route to network 192.168.10.0/24 with a local serial interface configured as the next hop 

Answer: A 

About 200-125 Information: 200-125 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.