Oct 2016 updated: Actualtests Oracle 1Z0-897 exam question 11-20

Exam Code: 1Z0-897 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Platform, Enterprise Edition 6 Web Services Developer Certified Expert Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-897 Exam.

2016 Oct 1Z0-897 Study Guide Questions:

Q11. Which of the following can an EJB-based web service endpoint may NOT be able to use ? 

A. Servlet sessions 

B. Java EE 6 declarative security 

C. container-managed transactions 

D. dependency injection 

Answer: A 

Q12. An automobile manufacturer publishes a Web service for use by their suppliers. The manufacturer has stringent security requirements that require suppliers to verify their identity. Data integrity and confidentiality must be maintained between the client and the server. Which two meet all of these requirements? (Choose two.) 

A. X.509 and XKMS 

B. XACML and XKMS 

C. SSL and mutual authentication 

D. XML Encryption and XML Digital Signature 

E. Private network and XML Signature 

Answer: CD 

Q13. Which three statements are true about JAXP APIs? (Choose three.) 

A. They are a part of Java SE 6. 

B. They allow Java developers to access and process XML data without having to know XML or XML processing. 

C. They do NOT support validation of XML documents against schemas. 

D. It supports the Streaming API for XML. 

E. It requires the Streaming API for XML. 

F. They provide developers with a vendor and parser-implementation independent API to process XML. 

Answer: ADF 

1Z0-897  free draindumps

Latest 1Z0-897 exam fees:

Q14. What would be the HTTP content-type header when a message is optimized using MTOM ? (Choose one) 

A. multipart/related 

B. text/xml 

C. application/soap+xml 

D. application/xop+xml 

Answer: A 

Q15. Given the resource class fragment: Choose the code fragment below that would secure access only to the Resource update() method (Choose one): 

A. <security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/rest</url-pattern> 

<http-method>GET</http-method> 

<http-method>POST</http-method> 

</web-resource-collection> 

B. <security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/rest</url-pattern> 

<http-method>POST</http-method> 

</web-resource-collection> 

C. <security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/rest/id</url-pattern> 

<http-method>POST</http-method> 

<http-method>GET</http-method> 

</web-resource-collection> 

D. <security-constraint>D.<security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/id</url-pattern> 

<http-method>POST</http-method> 

</web-resource-collection> 

Answer: B 

Q16. Given the JAX-RS root resource class fragment: 

Choose the statement that best describes the configuration that would be required to support the access control constraint shown: 

A. No further configuration is required – the JavaEE runtime will pick up the security constraint and configure the web container to match. 

B. The developer will have to configure the web container to require authenticated access to the URLs corresponding to this resource, so the proper information can be propagated to the EJB container. 

C. The developer will have to turn on authentication in the web container configuration file, so that all incoming requests are authenticated in order to be processed. 

D. The developer will have to configure the web container to require authenticated access to the URLs corresponding to this resource, and then map web-tier roles to ejb-tier roles, since the JAX-RS and EJB runtimes cannot use the same set of roles. 

Answer: B 

1Z0-897  free draindumps

Approved 1Z0-897 forum:

Q17. Given the class: Choose the annotation to add on line 4 to enable the client to receive a JSON representation of the instance of Value that is returned (Choose one): 

A. @Produces("application/json"); 

B. @Consumes("application/json"); 

C. No annotation is needed, since JAX-RS supports marshalling and unmarshalling of JSON records. 

D. No annotation is possible, since JAX-RS does not support marshalling and unmarshalling of JSON records. 

Answer: A 

Q18. When a SOAP envelope is optimized on the wire, the following can be said about the optimized infoset : (Choose one) 

A. optimized infoset contains xop:Include elements with href attribute pointing to attachment data 

B. optimized infoset contains mtom:Import with location attribute pointing to attachment data C. optimized infoset doesn't have any specific elements for MIME attachment. 

D. optimzed infoset's element contain cid:Content-ID as the text and Content-ID refers to the associated attachment 

Answer: A 

Q19. When working directly with SOAP, which two statements are true about the encoding of compound values? (Choose two.) 

A. Compound values cannot be encoded. 

B. A compound value may NOT contain other compound values. 

C. Members of a compound value are encoded as accessor elements. 

D. Accessors with names that are local to their containing types have unqualified names. 

Answer: CD 

Q20. Given this class: Choose the statement that best describes the potential to write a client implemented using JAX-WS to interact with the JAX-RS (restful) web service defined by this class (Choose one): 

A. It is impossible, since JAX-WS requires that the underlying interaction be SOAP-based, and JAX-RS does not support SOAP. 

B. It is impossible, since JAX-RS does not support the same extension mechanism via JAX-WS Handlers that JAX-WS supports. 

C. It is possible, since the JAX-WS API can be used to create a client that uses a simple raw XML protocol to interact with a service at a given URL. 

D. It is possible, since a JAX-WS proxy Port type can be generated to use a simple raw XML protocol to interact with a service at a specific fixed URL. 

Answer: C 

About 1Z0-897 Information: 1Z0-897 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.