Point Checklist: 700-505 dumps

Exam Code: 700-505 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: SMB Specialization for Account Managers Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 700-505 Exam.

2016 Aug 700-505 Study Guide Questions:

Q11. Which three options are business benefits of increased reliability? (Choose three.) 

A. validates business decisions 

B. protects revenue streams 

C. reduces maintenance and network operation costs 

D. increases business resilience 

E. enhances career paths 

F. promotes independence 

Answer: CDF 

Q12. Which two options are benefits of the Cisco ASA 5500-X Series over the Cisco ASA 5500 Series? (Choose two.) 

A. The Cisco IPS does not require an additional hardware module. 

B. Cisco IPS throughput up to 650 Mb/s is provided. 

C. The Cisco Content Security does not require an additional hardware module. 

D. Firewall throughput up to 12 Gb/s is provided. 

Answer: AC 

Q13. In which two ways can Cisco solutions help resolve customer business challenges? (Choose two.) 

A. by supporting BYOD and increased mobility 

B. by providing a multisystem infrastructure that must be monitored and maintained by the IT staff 

C. by providing improved collaboration and communication tools 

D. by providing a complex borderless solution 

Answer: AC 

700-505  rapidshare

Most up-to-date 700-505 practice test:

Q14. Which three customer decision makers should you focus on when proposing Cisco architectural solutions? (Choose three.) 

A. project managers 

B. operations managers 

C. technical decision makers 

D. business decision makers 

E. purchasing officers 

F. individual contributors 

Answer: BCD 

Q15. A customer wants to deploy a solution that requires high-quality video for full multimedia applications. Which two Cisco Unified Communication endpoint solutions should you recommend? (Choose two.) 

A. 8900 Series 

B. 9900 Series 

C. 3900 Series 

D. 5900 Series 

E. 6900 Series 

Answer: AB 

Q16. How many virtual machines can VSPEX preconfigured solutions can scale to? 

A. 100 

B. 125 

C. 250 

D. 50 

Answer: B 

certleader.com

Download cisco exam 700-505:

Q17. Which three options are characteristics of the Cisco EX-60 Series? (Choose three.) 

A. Screen resolution 1920×1080 

B. Cisco PrecisionHDTM Camera 

C. high-quality 24-inch screen 

D. high-quality 21.5-inch screen 

E. Can use any USB-connected camera. 

F. Screen resolution 600×800 

Answer: ABD 

Q18. Which option is the back-end security ecosystem that detects threat activity, researches and analyzes those threats: and provides real-time updates along with best practices to allow organizations to be informed and protected? 

A. Threat Operation Center 

B. Secure Infrastructure Optimization 

C. Monitor Analysis Response System 

D. Security Intelligence Operations 

Answer: D 

Q19. Your customer has a small business. Their infrastructure includes a single Cisco ISR, and two Cisco Catalyst 2960 switches running multiple VLANs. 

Which Cisco branded service should be offered to this customer? 

A. partner support service 

B. SmartCare 

C. QSMARTnet 

D. small business support service 

E. smart business service 

Answer: D 

Q20. Which two options are Cisco Telepresence multipurpose endpoint solutions for small and midsize business? (Choose two.) 

A. Third-party videoconferencing endpoint 

B. Cisco MX200 

C. Cisco VCS 

D. Cisco Profile 42 

Answer: BD 

About 700-505 Information: 700-505 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.