Renew 1z0-808: Testking real guidance from 1 to 10

Proper study guides for Renovate Oracle Java SE 8 Programmer I certified begins with Oracle 1z0-808 preparation products which designed to deliver the Validated 1z0-808 questions by making you pass the 1z0-808 test at your first time. Try the free 1z0-808 demo right now.

2017 Mar 1z0-808 Study Guide Questions:

Q1. Given the following four Java file definitions: 

// Foo.java 

package facades; 

public interface Foo { } 

// Boo.java 

package facades; 

public interface Boo extends Foo { } 

// Woofy.java 

package org.domain 

// line n1 

public class Woofy implements Boo, Foo { } 

// Test.java 

package.org; 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

Foo obj=new Woofy(); 

Which set modifications enable the code to compile and run? 

A. At line n1, Insert: import facades;At line n2, insert:import facades;import org.domain; 

B. At line n1, Insert: import facades.*;At line n2, insert:import facades;import org.*; 

C. At line n1, Insert: import facades.*;At line n2, insert:import facades.Boo;import org.*; 

D. At line n1, Insert: import facades.Foo, Boo;At line n2, insert:import org.domain.Woofy; 

E. At line n1, Insert: import facades.*;At line n2, insert:import facades;import org.domain.Woofy; 

Answer: E 

Q2. Given: 

Which two code fragments are valid? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: B,C 

Explanation: When an abstract class is subclassed, the subclass usually provides implementations for all of the abstract methods in its parent class (C). However, if it does not, then the subclass must also be declared abstract (B). Note: An abstract class is a class that is declared abstract—it may or may not include abstract methods. Abstract classes cannot be instantiated, but they can be subclassed. 

Q3. Given the code fragment

Which code fragments, inserted independently, enable the code compile? 

A. t.fvar = 200; 

B. cvar = 400; 

C. fvar = 200; cvar = 400; 

D. this.fvar = 200; this.cvar = 400; 

E. t.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

F. this.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

Answer: B 

1z0-808  latest exam

Far out 1z0-808 practice:

Q4. Given: 

public class Painting { 

private String type; 

public String getType() { 

return type; 

public void setType(String type) { 

this.type = type; 

public static void main(String[] args) { 

Painting obj1 = new Painting(); 

Painting obj2 = new Painting(); 

obj1.setType(null); 

obj2.setType("Fresco"); 

System.out.print(obj1.getType() + " : " + obj2.getType()); 

What is the result? 

A. : Fresco 

B. null : Fresco 

C. Fresco : Fresco 

D. A NullPointerException is thrown at runtime 

Answer: B 

Q5. Given the code fragment: 

Which modification enables the code to print 54321? 

A. Replace line 6 with System, out. print (–x) ; 

B. At line 7, insert x –; 

C. Replace line 6 with –x; and, at line 7, insert system, out. print (x); 

D. Replace line 12 With return (x > 0) ? false: true; 

Answer: B 

Q6. Which statement best describes encapsulation? 

A. Encapsulation ensures that classes can be designed so that only certain fields and methods of an object are accessible from other objects. 

B. Encapsulation ensures that classes can be designed so that their methods are inheritable. 

C. Encapsulation ensures that classes can be designed with some fields and methods declared as abstract. 

D. Encapsulation ensures that classes can be designed so that if a method has an argument MyType x, any subclass of MyType can be passed to that method. 

Answer: A 

1z0-808  latest exam

Simulation 1z0-808 secret:

Q7. Given the fragment: 

String[][] arra = new String[3][]; 

arra[0] = new String[]{"rose", "lily"}; 

arra[1] = new String[]{"apple", "berry","cherry","grapes"}; 

arra[0] = new String[]{"beans", "carrot","potato"}; 

// insert code fragment here 

Which code fragment when inserted at line '// insert code fragment here', enables the code to successfully change arra elements to uppercase? 

A. String[][] arra = new String[3][]; 

arra[0] = new String[]{"rose", "lily"}; 

arra[1] = new String[]{"apple", "berry","cherry","grapes"}; 

arra[0] = new String[]{"beans", "carrot","potato"}; 

for (int i = 0; i < arra.length; i++) { 

for (int j=0; j < arra[i].length; j++) { 

arra[i][j] = arra[i][j].toUpperCase(); 

B. for (int i = 0; i < 3; i++) { 

for (int j=0; j < 4; j++) { 

arra[i][j] = arra[i][j].toUpperCase(); 

C. for (String a[]:arra[][]) { 

for (String x:a[]) { 

D. toUpperCase(); 

E. for (int i:arra.length) { 

for (String x:arra) { 

arra[i].toUpperCase(); 

Answer: C 

Explanation: 

Incorrect: 

not A: arra.length is 3, but the subarrays have 2, 3 and 4 elements. Index will be out of 

bound. 

not B: The subarrys are of different lengths. Index will be out of bound. 

not D: Compile error. 

Q8. Given the code fragment: 

Which code fragment, when inserted at // insert code here, enables the code to compile and and print a b c? 

A. List update (String[] strs) 

B. Static ArrayListupdate(String [] strs) 

C. Static List update (String [] strs) 

D. Static void update (String[] strs) 

E. ArrayList static update(String [] strs) 

Answer: E 

Q9. Given the following code for a Planet object: 

What is the output? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: C 

Q10. Which statement is/are true? 

I. Default constructor only contains "super();" call. 

II. We can't use any access modifier with a constructor. 

III. A constructor should not have a return type. 

A. Only I. 

B. Only II. 

C. Only I and II. 

D. Only I and III. 

E. AIL 

Answer: D 

Explanation: 

Statement I is correct as the default constructor only contains super0 call 

Statement II is incorrect as we can use any access modifier with a constructor. 

Statement III is correct as constructor can't have return type, even void. 

So option D is correct. 

httpsy/docs.oracle.com/javase/tutorial/iava/javaOO/construaors.html 

About 1z0-808 Information: 1z0-808 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.