[Renew] ccna 100-101 pdf download

Validated of 100-101 book materials and cram for Cisco certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 100-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) exam Today!

2016 Jun 100-101 Study Guide Questions:

Q91. Refer to the exhibit. 

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer: C 

Q92. Including the address on the Routed Ethernet interface, how many hosts can have IP addresses on the LAN to which Routed is connected? 

A. 6 

B. 30 

C. 62 

D. 126 

Answer: A 

Q93. Which two characteristics describe the access layer of the hierarchical network design model? (Choose two.) 

A. layer 3 support 

B. port security 

C. redundant components 

D. VLANs 

E. PoE 

Answer: BD 

100-101  study guide

Leading ccent 100-101 exam questions:

Q94. What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 

Q95. Which transport layer protocol provides best-effort delivery service with no acknowledgment receipt required? 

A. HTTP 

B. IP 

C. TCP 

D. Telnet 

E. UDP 

Answer: E 

Q96. A receiving host has failed to receive all of the segments that it should acknowledge. What 

can the host do to improve the reliability of this communication session? 

A. decrease the window size 

B. use a different source port for the session 

C. decrease the sequence number 

D. obtain a new IP address from the DHCP server 

E. start a new session using UDP 

Answer: A 

100-101  study guide

Exact self test cisco 100-101:

Q97. Refer to the exhibit. 

The network is converged.After link-state advertisements are received from Router_A, what information will Router_E contain in its routing table for the subnets 208.149.23.64 and 208.149.23.96? 

A. 208.149.23.64[110/13] via 190.173.23.10, 00:00:07, FastEthemet0/0 208.149.23.96[110/13] via 190.173.23.10, 00:00:16, FastEthemet0/0 

B. 208.149.23.64[110/1] via 190.172.23.10, 00:00:07, Serial1/0 208.149.23.96[110/3] via 190.173.23.10, 00:00:16, FastEthemet0/0 

C. 208.149.23.64[110/13] via 190.173.23.10, 00:00:07, Serial1/0 208.149.23.96[110/13] via 190.173.23.10, 00:00:16, Serial1/0 208.149.23.96[110/13] via 190.173.23.10, 00:00:16, FastEthemet0/0 

D. 208.149.23.64[110/3] via 190.172.23.10, 00:00:07, Serial1/0 208.149.23.96[110/3] via 190.173.23.10, 00:00:16, Serial1/0 

Answer: A 

Q98. Refer to the graphic. 

R1 is unable to establish an OSPF neighbor relationship with R3. What are possible reasons for this problem? (Choose two.) 

A. All of the routers need to be configured for backbone Area 1. 

B. R1 and R2 are the DR and BDR, so OSPF will not establish neighbor adjacency with R3. 

C. A static route has been configured from R1 to R3 and prevents the neighbor adjacency from being established. 

D. The hello and dead interval timers are not set to the same values on R1 and R3. 

E. EIGRP is also configured on these routers with a lower administrative distance. 

F. R1 and R3 are configured in different areas. 

Answer: DF 

Q99. Which characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: ACD 

Q100. Refer to the topology and switching table shown in the graphic. 

Host B sends a frame to Host C. What will the switch do with the frame? 

A. Drop the frame 

B. Send the frame out all ports except port 0/2 

C. Return the frame to Host B 

D. Send an ARP request for Host C 

E. Send an ICMP Host Unreachable message to Host B 

F. Record the destination MAC address in the switching table and send the frame directly to Host C 

Answer: B 

About 100-101 Information: 100-101 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.