Renovate Oracle 1Z0-520 – An Overview 71 to 80

Act now and download your Oracle 1Z0-520 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-520 tutorials. Download Updated Oracle Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-520 with a classic professional.

2016 Oct 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q71. ACME requires cycle counting variance approval tolerances and the Approval Required option is set to: If out of tolerance. When the actual count falls within tolerance, Inventory   . 

A. automatically approves and posts the cycle count adjustment 

B. automatically approves, but does not post the cycle count adjustment 

C. holds the cycle count adjustment for approval and posts it after approval 

D. holds the cycle count adjustment for a recount and does not post the adjustment 

Answer: A 

Q72. Company X has a single Inventory Organization. It wants to monitor aged material. Specifically, it needs to ensure that its products have the most current calibration. Profile Option INV: FIFO for Original Receipt Date has two selections. Which selection is correct? 

A. INV: FIFO for Original Receipt Date = No. Original receipt date is lost upon issue. 

B. INV: FIFO for Original Receipt Date = Yes. Original receipt date would be retained until material is picked for shipping. 

C. INV: FIFO for Original Receipt Date = Yes. Original receipt date would be retained until material is issued out of inventory. 

D. INV: FIFO for Original Receipt Date = No. Original receipt date is retained until new inventory is positioned in the same locator. 

E. INV: FIFO for Original Receipt Date = Yes. Original receipt date would be retained until material is moved to nonnettable subinventory. 

Answer: C 

Q73. What two conditions prevent you from reserving the inventory? (Choose two.) 

A. The inventory module is installed as Shared. 

B. The items have a nonreservable material status. 

C. The inventory is in a Standard Cost inventory organization. 

D. The inventory is in an Average Cost inventory organization. 

E. The reservation will cause the on-hand quantity to be negative. 

Answer: B,E 

1Z0-520  free practice questions

Up to the immediate present 1Z0-520 exam:

Q74. Review the organization structure regarding the inventory organizations (IO) and sales organizations (SO). The company has defined shipping networks based on these policies: 

Inventory Organizations within an Operating Unit (OU) can perform shipments to the Sales Organizations only within the same OU. 

An Inventory Organization can ship to any other Inventory Organization in the company. 

The only exception to the rule is China, which can ship to any US organization. 

Which sites can IO 3 ship to? 

A. IO 2, IO 4, IO 5, SO 3 

B. IO 1, IO 2, IO 3, IO 4, IO 5 

C. IO 1, IO 2, IO 4, IO 5, SO 3 

D. IO 2, IO 3, IO 4, IO 5, SO 3 

E. IO 1, IO 2, IO 4, IO 5, SO 1, SO 2, SO 3 

Answer: C 

Q75. Consider the following scenario for inventory item A: 

1) Standard Cost $10 Purchase Order Line Price: $12, Purchase Order Line Quantity: 10 

2) Receipt Routing: Direct Delivery 

You created a receipt of 8 units for item A. Which option correctly describes the effect on different accounts? 

A. Debit Material Account $80; Credit Inventory AP Accrual Account $96; Debit Invoice Price Variance Account $16; No effect on Purchase Price Variance Account 

B. Debit Material Account $80; Credit Inventory AP Accrual Account $96; No effect on Invoice Price Variance Account; Debit Purchase Price Variance Account $16 

C. Debit Material Account $80; Credit Inventory AP Accrual Account $80; No effect on Invoice Price Variance Account; Debit Purchase Price Variance Account $16 

D. Credit Material Account $80; Debit Inventory AP Accrual Account $96; No effect on Invoice Price Variance Account; Credit Purchase Price Variance Account $16 

E. Debit Material Account $96; Credit Inventory AP Accrual Account $96; No effect on Invoice Price Variance Account; Credit Purchase Price Variance Account $16 

Answer: B 

Q76. When a quotation is due to expire within the number of days you specified, then you receive the following message in the Notifications Summary window: Quotations active or approaching expiration: [number]. 

Where is this [number] set up in the system? 

A. in the Quote Header – Warning Delay field 

B. in the Systems Profile Options – PO: Quote Warning Delay 

C. in Purchasing Options on the 'Default' Tab – Quote Warning Delay field 

D. Lookup Code, which is an (LOV) list of Values, in the Quote Header – Warning Delay field 

Answer: C 

certleader.com

High value 1Z0-520 preparation exams:

Q77. Bonus Inc. implemented the ERS functionality in Oracle Purchasing. The Pay on Receipt process is run nightly. The Summary level is set to Pay Site at the supplier site and the Match Approval option on PO shipment is set to Four-Way. Purchase order #001 of 150 units at a unit price of $1 was received in total as Receipt #R-PO001, but not yet inspected and delivered. On the same day, from Purchase Order #002 of 100 units (at a unit price of $1), 50 units was initially received as Receipt #R-PO002, inspected, and delivered. Both purchase orders have the same item, supplier, and supplier sites. What would the Pay on Receipt process generate for these transactions? 

A. a $50 invoice 

B. a $250 invoice 

C. a $150 invoice and a $50 invoice 

D. a $200 invoice with invoice validation on hold 

E. a $250 invoice with invoice validation for $50 on hold 

Answer: D 

Q78. Event Types in Subledger Accounting is a grouping of  . 

A. Events 

B. Accounts 

C. Event Models 

D. Event Entities 

E. Event Classes 

Answer: E 

Q79. Your customer is planning to close the accounting period in Inventory. Before closing the period, the customer would like to view the total number of pending transactions in one form. Which form would provide this information? 

A. Pending Status 

B. View Material Transactions 

C. Find Pending Transactions 

D. Transaction Open Interface 

E. Inventory Accounting Period 

Answer: E 

Q80. Beyond the shelf life days, active lots become expired lots. Expired lots   . 

A. can be reserved 

B. are not allowed to do subinventory transfer 

C. are not included in inventory valuation reports 

D. cannot be transacted and included in on-hand quantities 

E. are not included in cycle and physical counting adjustments 

F. are not considered as on-hand supply for min-max and re-order point planning 

Answer: F 

About 1Z0-520 Information: 1Z0-520 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.