Replace 648-244: Ucertify real courses from 11 to 20

Act now and download your Cisco 648-244 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 648-244 tutorials. Download Improved Cisco Designing and Implementing Cisco Unified Communications on Unified Computing Systems – DIUCUCS exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 648-244 with a classic professional.

2016 Sep 648-244 Study Guide Questions:

Q11. How many cores does a Cisco UCS C210 M2 Tested Reference Configuration server offer for Cisco Unified Communications virtual machine placement? 

A. 2 

B. 4 

C. 6 

D. 8 

E. 12 

F. 20 

Answer: D 

Q12. Which application can be colocated on the same server as the virtualized Cisco Unified Communications applications? 

A. DHCP server 

B. DNS server 

C. Cisco Nexus 1000V Series Switches 

D. VMware vCenter 

E. Cisco SocialMiner 

Answer: E 

Q13. Which two make up the default username and password to access the Cisco Integrated Management Controller for the first time? (Choose two.) 

A. admin 

B. administrator 

C. root 

D. password 

E. none (empty) 

F. Cisco123 

Answer: A,D 

648-244  free exam

Up to date 648-244 exam price:

Q14. Which CLI command is used to power down a Cisco Unified Communications applications server? 

A. utils server shutdown 

B. utils system close 

C. utils system shutdown 

D. config server shutdown 

E. config system shutdown 

Answer: C 

Q15. How much vRAM do the main four applications require when deploying Cisco Unified Communications Manager Business Edition 6000? 

A. 12 GB 

B. 14 GB 

C. 16 GB 

D. 30 GB 

Answer: B 

Q16. When monitoring a host server's resource utilization, what is the default timeframe to refresh the data in the utilization view? 

A. real time 

B. 10 seconds 

C. 20 seconds 

D. manual refresh 

Answer: C 

648-244  free exam

High value 648-244 discount pack:

Q17. What is the disk efficiency factor when using RAID 10? 

A. 1/2 

B. 1/n 

C. 1/(n/2) 

D. 1-1/n 

Answer: B 

Q18. Which SCSI adapter is preconfigured in Cisco Unified Communications OVA templates? 

A. BusLogic Parallel 

B. LSI Logic Parallel 

C. LSI Logic SAS 

D. VMware Paravirtual 

Answer: B 

Q19. Which one is not a parameter to generate the License MAC? 

A. NIC duplex 

B. IP mask 

C. SMTP location 

D. time zone 

E. SNMP community 

Answer: E 

Q20. How many pooled gigabytes of vRAM does the Cisco Unified Communications Virtualization Foundation license package support for Cisco Unified Communications virtual machines. 

A. 14 

B. 16 

C. 24 

D. 30 

E. 32 

Answer: D 

About 648-244 Information: 648-244 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.