Resources to exams 1z0-051 1z0-052 1z0-053

Proper study guides for Renew Oracle Oracle Database 11g: Administration II certified begins with Oracle 1Z0-053 preparation products which designed to deliver the 100% Correct 1Z0-053 questions by making you pass the 1Z0-053 test at your first time. Try the free 1Z0-053 demo right now.

2016 Nov 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q351. Given the following steps, which would be the correct order to create a backup of an Oracle database in NOARCHIVELOG mode?

a. shutdown immediate from RMAN

b. Log into RMAN

c. startup mount from RMAN

d. backup database

e. alter database open

f. backup database plus archivelog delete input

A. b, c, a, d, e

B. b, a, c, f, e

C. a, c, e, d

D. b, a, c, e, f

E. b, a, c, d, e

Answer: E

Q352. Every resource plan must contain an allocation to which consumer group?

A. LOW_GROUP

B. SYS_GROUP

C. DEFAULT_GROUP

D. BASE_GROUP

E. OTHER_GROUPS

Answer: E

Q353. What is the result of this command? RMAN> Report need backup days 3;

A. Lists all datafiles created in the last three days that are not backed up.

B. Lists all datafiles not recoverable based on the current retention criteria.

C. Lists all datafiles not backed up in the last three days. The datafile is not recoverable.

D. Lists all datafiles that need to be backed up due to unrecoverable operations.

E. Lists all datafiles not backed up in the last three days. It does not imply that the datafile is not recoverable.

Answer: E

1Z0-053  exam

Renew ocp 1z0-053:

Q354. View the Exhibit to examine the error obtained during the I/O calibration process.

There are no data files on raw devices. What is the reason for this error? 

A. The DISK_ASYNCH_IO parameter is set to TRUE.

B. The FILESYSTEMIO_OPTIONS parameter is set to NONE.

C. Another session runs the I/O calibration process concurrently.

D. The pending area has not been created before running the I/O calibration process.

Answer: B

Q355. Which operation requires that you create an auxiliary instance manually before executing the operation? (Choose all that apply.)

A. Backup-based database duplication.

B. Active database duplication.

C. Tablespace point-in-time recovery.

D. No operation requires the creation of an auxiliary instance.

Answer: AB

Q356. USER_DATA is a nonencrypted tablespace that contains a set of tables with data. You want to convert all existing data in the USER_DATA tablespace and the new data into the encrypted format. Which methods would you use to achieve this? (Choose all that apply.)

A. Use Data Pump to transfer the existing data to a new encrypted tablespace.

B. Use ALTER TABLE. MOVE to transfer the existing data to a new encrypted tablespace.

C. Use CREATE TABLE AS SELECT to transfer the existing data to a new encrypted tablespace.

D. Enable row movement for each table to be encrypted and then use ALTER TABLESPACE to encrypt the tablespace.

E. Encrypt the USER_DATA tablespace using the ALTER TABLESPACE statement so that all the data in the tablespace is automatically encrypted.

Answer: ABC

certleader.com

Actual 1z0-053 exam:

Q357. Which command is used to configure RMAN to perform a compressed backup for every backup executed?

A. BACKUP AS COMPRESSED BACKUPSET DATABASE

B. BACKUP AS COMPRESSED COPY OF DATABASE

C. CONFIGURE DEVICE TYPE DISK BACKUP TYPE TO COMPRESSED BACKUPSET

D. CONFIGURE DEVICE TYPE DISK BACKUP TYPE COMPRESS

E. BACKUP DATABASE COMPRESS

Answer: C

Q358. View the Exhibit and examine the Data Pump architecture.

Identify the numbered components.

A. 1 – Oracle Loader, 2 – Oracle Data Pump, 3 – Direct Path API

B. 1 – Oracle Data Pump, 2 – Direct Path API, 3 – Oracle Loader

C. 1 – Direct Path API, 2 – Oracle Loader, 3 – Oracle Data Pump

D. 1 – Oracle Loader, 2 – Direct Path API, 3 – Oracle Data Pump

Answer: A

Q359. Which of the following are true concerning block media recovery? (Choose all that apply.)

A. Any gap in archive logs ends the recovery.

B. If a gap in archive logs is encountered, RMAN will search forward for newer versions of the blocks that are not corrupt.

C. Uncorrupted blocks from the flashback logs may be used to speed recovery.

D. The database can be in NOARCHIVELOG mode.

E. None of the above.

Answer: BC

Q360. You issued the following command on the temporary tablespace LMTEMP in your database:

SQL>ALTER TABLESPACE lmtemp SHRINK SPACE KEEP 20M;

Which requirement must be fulfilled for this command to succeed?

A. The tablespace must be locally managed.

B. The tablespace must have only one temp file.

C. The tablespace must be made nondefault and offline.

D. The tablespace can remain as the default but must have no active sort operations.

Answer: A

About 1Z0-053 Information: 1Z0-053 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.