Secrets to 300-209 vce

Simulation of 300-209 question materials and dumps for Cisco certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 300-209 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS) exam Today!

2016 Oct 300-209 Study Guide Questions:

Q91. Which feature is available in IKEv1 but not IKEv2? 

A. Layer 3 roaming 

B. aggressive mode 

C. EAP variants 

D. sequencing 

Answer: B 

Q92. Refer to the exhibit. 

The IKEv2 site-to-site VPN tunnel between two routers is down. Based on the debug output, which type of mismatch might be the problem? 

A. PSK 

B. crypto policy 

C. peer identity 

D. transform set 

Answer: C 

Q93. Scenario 

Your organization has just implemented a Cisco AnyConnect SSL VPN solution. Using Cisco ASDM, answer the questions regarding the implementation. 

Note: Not all screens or option selections are active for this exercise. 

Topology 

Default_Home 

Which two networks will be included in the secured VPN tunnel? (Choose two.) 

A. 10.10.0.0/16 

B. All networks will be securely tunneled 

C. Networks with a source of any4 

D. 10.10.9.0/24 

E. DMZ network 

Answer: A,E 

Explanation: 

Navigate to the Configuration -> Remote Access -> Group Policies tab to observe the following: 

Then, click on the DlftGrpPolicy to see the following: 

On the left side, select “Split Tunneling” to get to this page: 

Here you see that the Network List called “Inside Subnets” is being tunneled (secured). Select Manage to see the list of networks 

Here we see that the 10.10.0.0/16 and DMZ networks are being secured over the tunnel. 

300-209  answers

Down to date cisco ccnp security 300-209 simos:

Q94. Which PKI enrollment method allows the user to separate authentication and enrollment actions and also provides an option to specify HTTP/TFTP commands to perform file retrieval from the server? 

A. enrollment profile 

B. enrollment terminal 

C. enrollment url 

D. enrollment selfsigned 

Answer: A 

Q95. Which statement about the hub in a DMVPN configuration with iBGP is true? 

A. It must be a route reflector client. 

B. It must redistribute EIGRP from the spokes. 

C. It must be in a different AS. 

D. It must be a route reflector. 

Answer: D 

Q96. Refer to the exhibit. 

An IPsec peer is exchanging routes using IKEv2, but the routes are not installed in the RIB. Which configuration error is causing the failure? 

A. IKEv2 routing requires certificate authentication, not pre-shared keys. 

B. An invalid administrative distance value was configured. 

C. The match identity command must refer to an access list of routes. 

D. The IKEv2 authorization policy is not referenced in the IKEv2 profile. 

Answer: B 

certleader.com

Actual cisco 300-209 book:

Q97. Which protocols does the Cisco AnyConnect client use to build multiple connections to the security appliance? 

A. TLS and DTLS 

B. IKEv1 

C. L2TP over IPsec 

D. SSH over TCP 

Answer: A 

Q98. Which Cisco ASDM option configures forwarding syslog messages to email? 

A. Configuration > Device Management > Logging > E-Mail Setup 

B. Configuration > Device Management > E-Mail Setup > Logging Enable 

C. Select the syslogs to email, click Edit, and select the Forward Messages option. 

D. Select the syslogs to email, click Settings, and specify the Destination Email Address option. 

Answer: A 

Q99. Which two RADIUS attributes are needed for a VRF-aware FlexVPN hub? (Choose two.) 

A. ip:interface-config=ip unnumbered loobackn 

B. ip:interface-config=ip vrf forwarding ivrf 

C. ip:interface-config=ip src route 

D. ip:interface-config=ip next hop 

E. ip:interface-config=ip neighbor 0.0.0.0 

Answer: A,B 

Q100. The Cisco AnyConnect client is unable to download an updated user profile from the ASA headend using IKEv2. What is the most likely cause of this problem? 

A. User profile updates are not allowed with IKEv2. 

B. IKEv2 is not enabled on the group policy. 

C. A new profile must be created so that the adaptive security appliance can push it to the client on the next connection attempt. 

D. Client Services is not enabled on the adaptive security appliance. 

Answer: C 

About 300-209 Information: 300-209 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.